Προς το περιεχόμενο

Ups Turbo-X 1000VA - Όσοι το έχετε βοηθήστε με λίγο !!

Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μόλις χθες αγόρασα το εν λόγω ups από το Πλαίσιο, αλλά νομίζω ότι παίζει ένα πρόβλημα, επειδή δεν είμαι σίγουρος όμως ανοίγω αυτό το topic για να βεβαιωθώ. Όσοι το έχετε αγοράσει, ή έστω αν έχετε διαφορετικό ups και σας συνέβη το ίδιο, πείτε το μου σας παρακαλώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δοκίμασα να αποσυνδέσω το ups από την πρίζα, για να δω πόση ώρα θα κρατήσει το pc ανοιχτό μόνο από την μπαταρία και συνέχεια ακουγόταν ένας εκνευριστικότατος θόρυβος που δεν σταμάταγε. Προσοχή, δεν εννοώ αυτό το συνεχόμενο μπιπ-μπιπ που ακούγεται σαν ειδοποίηση, αυτό το απενεργοποιώ πολύ εύκολα απλώς πατώντας το κουμπάκι ''Power'', ακούγεται ένας άλλος δυνατός ήχος μέσα από την συσκευή σαν παράσιτα, είναι σαν ένα συνεχόμενο βουητό που δεν μπορεί να σταματήσει.

Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό ρε παιδιά? :mad: Εκτός των άλλων η οθονούλα ένδειξης είναι και κάπως στραβή προς τα δεξιά και πιεσμένη προς τα μέσα.

Γαμώτο, δε θέλω να σκέφτομαι πάλι πως για μια ακόμη φορά αγόρασα ελαττωματικό προϊόν από εκεί και να μπαίνω στην διαδικασία να το πηγαίνω για έλεχγο, ως πότε θα συνεχιστεί αυτό? :mad: :mad: :rolleyes:

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει να μου πει ρε παιδιά?

Θέλω απλώς να μάθω αν αυτό το έντονο βουητό που ακούγεται από το ups όταν

λειτουργώ το pc μόνο με αυτό αναμμένο, είναι φυσιολογικό να συμβαίνει.

Μην το πάω τσάμπα για έλεγχο γιατί ζυγίζει κι έναν τόνο.

Δημοσ.

Αυτό το βζζζζζζ το κάνει κανονικά για όσο καιρό δεν έχει ρεύμα. Μόλις το βάλεις πίσω, σταματάει και είναι κοινό για πολλά UPS. Πάντως εγώ έχω αυτό και ένα APC. Καμία σχέση... Τα APC είναι πολύ μπροστά και έχουν την καλύτερη υποστήριξη που έχω δεί ποτέ σε οποιοδήποτε προιόν (αντικατάσταση στο χώρο σου με ένα απλό τηλεφώνημα, και ανακύκλωση του παλιού).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...