kosmasgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά καμιά πρόταση για την ψύξη στην συγκεκριμένη κάρτα. Ειδα κάποια reviews στο ιντερνετ αλλά δεν με κάλυψαν. Αν κάποιος έχει καταφέρει να βάλει κάτι καλό ας μου δώσει καμιά ιδέα. Οχι για watercooling , μόνο αέρα
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Θα χρειαστεί να πάρω και ψύκτρες για τα ramakia ??
stm00192 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 H Vf-1000 εχει 8 heatsinks μέσα στη συσκευασία για τις μνλημες νομίζω για την 3870 φτάνουν! Για την Duorb δεν ξερω αν έχει heatsinks!
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 όχι και οι 2 έχουν μέσα αλλά η 3870 έχει ξεχωριστή ιστορία για τις μνήμες της οπότε δεν θα ασχοληθείς καν τα mosfet στον κώλο της βάλε ψήκτρα γιατί εγώ το ένα το έψησα και δεν έχω την εγγύηση και έτρεχα μέχρι να βρω
kosmasgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Πανο δεν κατάλαβα. Τι έχει η κάρτα απο κάτω ? Δεν το πρόσεξα. Να βάλω εκεί τα ψυκτράκια εννοείς ?
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 για μνήμες και μόσφετ η κάρτα έχει δική της ξεχωριστή ψύξη δεν χρειάζεται να τα βγάλεις ούτε να βάλεις κάτι καλύτερο πάρε όποια ψήκτρα αποφασίσεις και απλά βάλτην στην κάρτα χωρίς να βγάλεις αυτό που έχουν οι μνήμες της και αυτό που έχει πίσω στον κώλο της η κάρτα
kosmasgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 οκ μαν Μάλλον την zalman θα πάρω. Να μην χουφτώσω δηλαδή το κωλαράκι ? χαχαχαχα. Ποτε έρχεσαι θεσσ/νίκη ? Θα στήσω κάποια στιγμή multimedia room και θα σε χρειαστώ
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 έχουμε ακόμα καιρό κάτσε να περάσω στην σχολή που θέλω πάρε καλύτερα την duorb κωλαράκι όχι μην πιάσεις
tomasss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 οκ μαν Μάλλον την zalman θα πάρω. Να μην χουφτώσω δηλαδή το κωλαράκι ? χαχαχαχα. Ποτε έρχεσαι θεσσ/νίκη ? Θα στήσω κάποια στιγμή multimedia room και θα σε χρειαστώ Χουφτωσ' την ,χουφτωσ' την !!!!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.