hobbitakos_1981 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλη χρονια και απο εμενα σε ολους λοιπον εχω ενα δικτιακο τοπο παρατημενο στην μοιρα του που λενε και αποφασισα να το ξαναστησω ριζικα απο την αρχη το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω καταφερει να βρω ενα προγραμμα για ftp ετσι ωστε να ανεβοκατεβαζω αρχεια εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα καλο και ευχρηστο
aragorn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 SmartFTP, FileZilla, Total Commander, όλα παίζουν πολύ καλά. Προσωπικά χρησιμοποιώ το πρώτο.
pisio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω καταφερει να βρω ενα προγραμμα για ftp ετσι ωστε να ανεβοκατεβαζω αρχεια εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα καλο και ευχρηστο Συγνώμη κιόλας φίλε μου αλλά δεν νομίζω να έψαξες και καθόλου Γιατί υπάρχουνε πολλά προγράμματα που κάνουν αυτό που θες Εγώ χρησιμοποιώ το FileZilla και είμαι αρκετά ευχαριστημένως
hobbitakos_1981 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 pisio Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο hobbitakos_1981 το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω καταφερει να βρω ενα προγραμμα για ftp ετσι ωστε να ανεβοκατεβαζω αρχεια εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα καλο και ευχρηστο Συγνώμη κιόλας φίλε μου αλλά δεν νομίζω να έψαξες και καθόλου Γιατί υπάρχουνε πολλά προγράμματα που κάνουν αυτό που θες Εγώ χρησιμοποιώ το FileZilla και είμαι αρκετά ευχαριστημένως Ευχαριστω πρωτα απο ολα για τις απαντησεις σας Φιλε μου απλα προσπαθω να βρω ενα προγραμμα το οποιο να ειναι δοκιμασμενο και ευχρηστο λυσεις υπαρχουν πολλες απλα τα φορουμ νομιζω οτι ειναι και για να εξυπηρετουν και τον σκοπο αυτο και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις
hobbitakos_1981 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Εννοειται αν και παλιος στο insomnia τωρα αξιωθηκα να στειλω ενα μυνημα τρομαρα μου :devil:
ALR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Ace FTP από μένα . Δε μπορώ να το αποχωριστώ ..
nik1992 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 cuteFTP Πολυ ευχρηστο, δεν μπορω να βρω αλλο καλυτερο
karakostk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 http://downloads.sourceforge.net/filezilla/FileZilla_3.0.4.1_win32-setup.exe Οδηγίες νομίζω έχει αυτό εδώ το video http://www.tophost.gr/video_tutorials/filezilla.htm Νομίζω ότι κάπου στο site έχουν οδηγείες και για άλλα ftp client αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.