Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μάξιμουμ 250cc, και φυσικά η Παναγία μαζί σου. Αν και μεγάλωσα επάνω σ' αυτά τα κέρατα και είμαι πιστός μέχρι τα 33 μου χειμώνα-καλοκαίρι, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν θα άφηνα τον γιό μου να καβαλήσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 50-150cc είναι μια πολύ καλή αρχή και με την προϋπόθεση ότι δεν θα δίνεις σημασία στις ειρωνίες του κάθε βλακόμουτρου κάγκουρου όταν π.χ θα φοράς κράνος. Οι τούμπες είναι δεδομένες με μαθηματική ακρίβεια. Περνώντας από αυτές τις κατηγορίες θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία που θα σε βοηθήσει πολύ στα μεγαλύτερα κυβικά, ή μάλλον θα είναι σωτήριες εμπειρίες.
Commentator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 δεν με απασχολει καθολου αυτο με τους καγκουρες.Το κρανος θα μου ναι απαραιτητο.Επισης μενω Πειραια συνορα με Κερατσινι
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μια τίμια επιλογή για αρχή είναι αυτή Έχει θέση οδήγησης κανονικής μοτοσυκλέτας και θα σε βάλει ομαλά στο κλίμα της οδήγησής της. Βέβαια οτιδήποτε κινείται σε 2 ρόδες είναι ικανό να σου δώσει από την μεγαλύτερη χαρά μέχρι την χειρότερη στεναχώρια. Γι'αυτό μαζί με την όποια αγορά κάνεις, πάρε και τα απαραίτητα για την προστασία σου (κράνος, μπουφάν, γάντια κτλ.) Αντε με γειές !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Επισης μενω Πειραια συνορα με Κερατσινι Εντάξει, είσαι και γειτονόπουλο, θα μπεις γρήγορα στο κλίμα. Προσπάθησε να βρεις κάτι που να έχει συμπλέκτη καλύτερα.
mitsikas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 εγω θα επελεγα αυτο: PIAGGIO MP3 εχει 3 ροδες (2 μπροστα και 1 πισω) για καλυτερη ισορροπια, στα 250cc και 125cc.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 εγω θα επελεγα αυτο: PIAGGIO MP3 εχει 3 ροδες (2 μπροστα και 1 πισω) για καλυτερη ισορροπια, στα 250cc και 125cc. Βασικά απ' όσο κατάλαβα θέλει να μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα Τώρα αν θέλει να μάθει να οδηγεί τρίκυκλο και να πουλάει ψάρια, αλλάζει το σκηνικό.
Commentator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Βασικά απ' όσο κατάλαβα θέλει να μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα Τώρα αν θέλει να μάθει να οδηγεί τρίκυκλο και να πουλάει ψάρια, αλλάζει το σκηνικό. καρπουζια θελω να πουλαω:rolleyes:
Gigenis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλό το Hondaκι (CBF250) που λέτε πιο πάνω δεν μπορώ να πω. Το είχα κι εγώ (για 7 μήνες). αλλά φωτιά(!!) τα ανταλλακτικά του συν ότι έχει κάποια προβληματάκια με το ρελαντί και τις ταχύτητες. Αν είναι να πάρεις κάτι τέτοιο τότε σου προτείνω το YBR της Yamaha το 250 κι όχι το 125. Το 125 το είχα πριν από το CBF250, δεν λέω σκυλί το άτιμο αλλά πολύ λίγο. Αλλά τουλάχιστον είχε φτηνή συντήρηση και ανταλλακτικά. Το μεγάλο του αδερφάκι το 250 είναι και ποιο σύγχρονο και ψεκαστό οπότε το θεωρώ αρκετά καλή επιλογή.
groove54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 καλυτερα ξεκινα με ενα μηχανακι εως 125cc και μετα απο καιρο αφου μαθεις παιρνεις κατι πιο ισχυρο. Δεν ειναι να παιζεις με τις μηχανες γενικοτερα ουτε να το παιξεις μουρη με καμια 600αρα
nikoskon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Αν σκοπεύεις στο μέλλον να αγοράσεις μοτοσυκλέτα μεσαίου-μεγάλου κυβισμού, προτίμησε να αγοράσεις τώρα μία μικρού κυβισμού(<250cc) με ταχύτητες/συμπλέκτη. Aprilia RS50/RS125/RX50/SX50 Honda CBF250/CBR125R Suzuki DR125 SM/RV125 είναι ορισμένα μοντέλα για να κοιτάξεις. Άλλα είναι sport μοντέλα,άλλα on-off κτλπ. Για αρχή θα σου συνιστούσα ένα από τα 2 Suzuki που παρέθεσα πριν.
Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μήπως μπορεί κάποιος να περιγράψει τις κατηγορίες των μηχανών εν συντομία σε αυτούς που δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο αλλά θέλουν να αποκτήσουν; Sport, cross, street, on-off, δλδ;; Τι άλλα υπάρχουν; Συγχωρέστε με αν βγαίνω οφτοπικ
Commentator Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 διαβαζω τις προτασεις σας.Φιλε Freakster ρωτα ελευθερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.