Προς το περιεχόμενο

Πρωτο μηχανακι/μηχανη

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάξιμουμ 250cc, και φυσικά η Παναγία μαζί σου.

Αν και μεγάλωσα επάνω σ' αυτά τα κέρατα και είμαι πιστός μέχρι τα 33 μου χειμώνα-καλοκαίρι, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν θα άφηνα τον γιό μου να καβαλήσει.

Δημοσ.

50-150cc είναι μια πολύ καλή αρχή και με την προϋπόθεση ότι δεν θα δίνεις σημασία στις ειρωνίες του κάθε βλακόμουτρου κάγκουρου όταν π.χ θα φοράς κράνος.

Οι τούμπες είναι δεδομένες με μαθηματική ακρίβεια. Περνώντας από αυτές τις κατηγορίες θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία που θα σε βοηθήσει πολύ στα μεγαλύτερα κυβικά, ή μάλλον θα είναι σωτήριες εμπειρίες.

Δημοσ.

Μια τίμια επιλογή για αρχή είναι αυτή

Έχει θέση οδήγησης κανονικής μοτοσυκλέτας και θα σε βάλει ομαλά στο κλίμα της οδήγησής της. Βέβαια οτιδήποτε κινείται σε 2 ρόδες είναι ικανό να σου δώσει από την μεγαλύτερη χαρά μέχρι την χειρότερη στεναχώρια. Γι'αυτό μαζί με την όποια αγορά κάνεις, πάρε και τα απαραίτητα για την προστασία σου (κράνος, μπουφάν, γάντια κτλ.)

Αντε με γειές !!!! :mrgreen:

Δημοσ.
Επισης μενω Πειραια συνορα με Κερατσινι

Εντάξει, είσαι και γειτονόπουλο, θα μπεις γρήγορα στο κλίμα. Προσπάθησε να βρεις κάτι που να έχει συμπλέκτη καλύτερα.

Δημοσ.
εγω θα επελεγα αυτο: PIAGGIO MP3 εχει 3 ροδες (2 μπροστα και 1 πισω) για καλυτερη ισορροπια, στα 250cc και 125cc.

Βασικά απ' όσο κατάλαβα θέλει να μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα :mrgreen:

Τώρα αν θέλει να μάθει να οδηγεί τρίκυκλο και να πουλάει ψάρια, αλλάζει το σκηνικό.

Δημοσ.
Βασικά απ' όσο κατάλαβα θέλει να μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα :mrgreen:

Τώρα αν θέλει να μάθει να οδηγεί τρίκυκλο και να πουλάει ψάρια, αλλάζει το σκηνικό.

καρπουζια θελω να πουλαω:P:rolleyes:

Δημοσ.

Καλό το Hondaκι (CBF250) που λέτε πιο πάνω δεν μπορώ να πω. Το είχα κι εγώ (για 7 μήνες). αλλά φωτιά(!!) τα ανταλλακτικά του συν ότι έχει κάποια προβληματάκια με το ρελαντί και τις ταχύτητες. Αν είναι να πάρεις κάτι τέτοιο τότε σου προτείνω το YBR της Yamaha το 250 κι όχι το 125. Το 125 το είχα πριν από το CBF250, δεν λέω σκυλί το άτιμο αλλά πολύ λίγο. Αλλά τουλάχιστον είχε φτηνή συντήρηση και ανταλλακτικά. Το μεγάλο του αδερφάκι το 250 είναι και ποιο σύγχρονο και ψεκαστό οπότε το θεωρώ αρκετά καλή επιλογή.

Δημοσ.

καλυτερα ξεκινα με ενα μηχανακι εως 125cc και μετα απο καιρο αφου μαθεις παιρνεις κατι πιο ισχυρο. Δεν ειναι να παιζεις με τις μηχανες γενικοτερα ουτε να το παιξεις μουρη με καμια 600αρα

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις στο μέλλον να αγοράσεις μοτοσυκλέτα μεσαίου-μεγάλου κυβισμού, προτίμησε να αγοράσεις τώρα μία μικρού κυβισμού(<250cc) με ταχύτητες/συμπλέκτη.

Aprilia RS50/RS125/RX50/SX50

Honda CBF250/CBR125R

Suzuki DR125 SM/RV125

είναι ορισμένα μοντέλα για να κοιτάξεις.

Άλλα είναι sport μοντέλα,άλλα on-off κτλπ.

Για αρχή θα σου συνιστούσα ένα από τα 2 Suzuki που παρέθεσα πριν.

Δημοσ.

Μήπως μπορεί κάποιος να περιγράψει τις κατηγορίες των μηχανών εν συντομία σε αυτούς που δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο αλλά θέλουν να αποκτήσουν;

Sport, cross, street, on-off, δλδ;; Τι άλλα υπάρχουν; Συγχωρέστε με αν βγαίνω οφτοπικ :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...