TechnoState Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ...insomniacs καλησπερα σας! Οπως θα διαβασατε κ στον τιτλο, χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι προκειται να προβω σε αγορα νεας τηλεορασης. Ειμαι λιγο ασχετος στο θεμα κ σε αυτην την τεχνολογια γενικα. Θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω κ ποιες παγιδες να αποφυγω. Τα κριτιρια για την επιλογη μου ειναι λιγο αυστηρα: 1. max 1.000eu 2. LG κατασκευαστης 3. DVB για digital καναλια ...θα ηθελα να μου πειτε (οποιος ειναι κατοχος LG κυριως αλλα κ οχι μονο) ποια ακριβως τηλεοραση εχετε, τι σας αρεσε σε αυτην+τι οχι, τι παραπανω θα θελατε να εχει. Με ενα προχειρο searching βρηκα αυτην...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1052411 ...τι λετε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 μονο για lg δε θα πηγαινα Πηγαινε σε ενα καταστημα μεγαλο οπως η ηλεκτρονικη αθηνων να δεις εικονα, τσεκαρε τες ειδικα στην αποδοση του μαυρου και μετα κανε αγορα
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Και γω σε λίγο καιρό που θα πάρω μάλλον θα κινηθώ προς Samsung
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 α ξεχασα ειμαι με 32" D3000 πολυ ευχαριστημενος ειδικα με την αποδοση DVD ταινιων με το RDR-HX750 dvd recorder sony
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Και οι Bravia καλές ε ? Ημουν χτες πλαίσιο και κοιτουσα μια 40άρα Bravia και μια 40αρα Samsung αλλά δεν είδα μεγάλες διαφορές στα χρώματα
TechnoState Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ...συμφωνω disqualified μαζι σου, δλδ καλυτερα να τις δω απο κοντα κ μετα να διαλεξω, θα γινει κ αυτο. Ο λογος που θελω LG ειναι οτι μπορω να πετυχω καλυτερη τιμη. Σχετικα με τις LG, φορανε panel της Samsung, ισχυει αυτο??? Τωρα οσον αφορα τα προϊοντα της Sony θα πω απλα, υπερτιμημενα.
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 στις οθονες pc εχουν συνηθως LG.Phillips panel στις τηλεορασεις δεν ξερω τι παιζει. Υπερτιμημενα πιστευω ειναι τα vaio σε ολα τα υπολοιπα τα προιοντα sony αξιζουν για μενα χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν αλλες πολυ καλες μαρκες, απλα τα LG προιοντα δεν μου εχουν καθησει καλα απο την αρχη. Πηγαινε σε ενα καταστημα παντως γιατι μονο με συγκριση θα καταλαβεις διαφορες και οχι με τα specs και θυμησου τι σου πα για την αποδοση του μαυρου
Dr.Strangelove Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Και οι Bravia καλές ε ? Ημουν χτες πλαίσιο και κοιτουσα μια 40άρα Bravia και μια 40αρα Samsung αλλά δεν είδα μεγάλες διαφορές στα χρώματαΊσως επειδή έχουν το ίδιο panel.
apostolos2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Ίσως επειδή έχουν το ίδιο panel. +1 LG παντως εγω δεν θα επαιρνα.
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 E τι να πάρουμε τότε. ολες μούφες τις βγάλατε. Πιστεύω καλύτερες τηλεοράσεις σε όλες τις κατηγορίες απο τις Sony δεν υπάρχουν. Τεσπα θα δείξει
prometheas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 E τι να πάρουμε τότε. ολες μούφες τις βγάλατε. Πιστεύω καλύτερες τηλεοράσεις σε όλες τις κατηγορίες απο τις Sony δεν υπάρχουν. Τεσπα θα δείξει Οχι φιλε Οι καλές σειρές της Sony είναι μόνο η V W και Χ. Ολες οι υπόλοιπες είναι μετριότητες Εγά στη θεση του φίλου θα έβαζα άλλα 300 Ευρώ (έστω και με δόσεις) και θα έπαιρνα την 40άρα Samsung LE40R86 ή (εαν μπορείς) την M86. Αυτή τη στιγμή οι τηλεοράσεις αυτές έχουν το καλύτερο value/money στην κατηγορία τους.. Επίσης εάν ο χώρος σου το επιτρέπει μην πάρεις κάτω από 40 ιντσες.. καντο και θα με θυμηθείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.