nektarios_1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω instal το συγκεκριμενο προγραμμα, προσπαθησα να το κατεβασω απο http://www.kastel.gr οπως μου ειχατε πει αλλα δεν μπορω να το βρω.με το virtualdub και το virtualdub-mp3 freeze οπως μου ζηταει ο οδηγος ολα καλα αλλα πρεπει να εχω και το συγκεκριμενο για να ενωσω 2 αρχεια avi. ας βοηθεισει καποιος, ισως κανω κ εγω καποιο λαθος.
kastel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Το VirtualDub δεν κάνει εγκατάσταση, απλώς τρέχεις το .exe. To VirtualDub-MPEG2 όπως και όλες τις εκδόσεις του VirtualDub (και όχι μόνο) θα τα βρεις στα Downloads.
nektarios_1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Το VirtualDub δεν κάνει εγκατάσταση, απλώς τρέχεις το .exe.To VirtualDub-MPEG2 όπως και όλες τις εκδόσεις του VirtualDub (και όχι μόνο) θα τα βρεις στα Downloads. στην εκδοση που βρηκα ενα setup εχει μονο κ 3 ιστοσελιδες, θα προσπαθεισω απο τα downloads οπως ειπες. thanks anyway.
nektarios_1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 το βρηκα στα downloads αλλα δεν μπορω να το βρω οταν ανοιγει η σελιδα, αν μπορεις να με βοηθεισεις λιγο πιο συγκεκριμενα. sorry αν ειμαι λιγο κουραστικος αλλα εχω γεμισει τον σκληρο με ταινιες χωρισμενες σε 2 avi και εχω απελπιστει.
nektarios_1000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω kastel, εισαι πρωτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.