aggelos74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά.. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την Ρ5Κ και συγκεκριμένα διαπίστωσα οτι λόγω της ethernet κολλάει στην φόρτωση των windows.Επίσης δεν μπορώ να περάσω τους drivers που χρειάζονται για να λειτουργήσει καθώς κολλάει και σε εκείνο το σημείο.Μετα απο ψάξιμο σε διάφορα forum είδα οτι το ίδιο πρόβλημα έχουν αντιμετωπίσει αρκετοι. Βασικά αυτό που μπορεί να οφείλεται?σε αστοχία μητρικής?? Η αγορά έγινε απο το plaisio και θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί να γίνει σε μια τέτοια περίπτωση...τι μπορώ να απαιτήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
phanispal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Οι drivers που προσπαθείς να περάσεις είναι από το συνοδευτικό dvd της μητρικής σου; Δες αν έχουν βγει ανανεωμένες εκδόσεις στο site της asus ειδικά για την ethernet.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 αν έχει πρόβλημα εκεί όντως τότε RMA αλλά έχει 2 κάρτες δικτύου έτσι ; δοκίμασες στην δεύτερη και να κλείσεις την μία από το bios ;
epitropos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Αν κάνεις τα πάντα σωστά, φταίει η μητρική.Ξαναβάλε την στο κουτί της και πήγαινέ τους την πίσω.
Commentator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 aggelos74 πες μας τι θα κανεις τελικα γιατι εχω την ιδια και με ενδιαφερει
aggelos74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Αφου εγκαθιστώ τα windows η ethernet ειναι με ερωτηματικό. Προσπαθώ να περάσω τους drivers του συνοδευτικού CD αλλα μου κολλάει στην εγκατάσταση και αφου κάνω επανεκκίνηση η μπάρα φορτώνει πολύ αργά. κατέβασα τους καινούριους τους εγκατέστησα αλλα το πρόβλημα παρέμεινε, μετα απο επανεκκίνηση μου κολλάει στη μπάρα και δεν φορτώνουν τα windows καθώς και όταν προσπάθησα να μπω safe mode με network. Στο απλό safe μπαίνω κανονικά. τώρα λειτουργώ με ασύρματο δίκτυο εκανα disable την ethernet και φορτώνει κανονικά προς το παρόν. Σίγουρα θα την πάω στο Πλαίσιο αλλα θα επικοινωνήσω και με την ASUS μήπως και δω προκοπή απο εκεί.
slaughter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 κ εγώ αυτό το Board έχω αλλά δεν μου έχει κάνει κάποιο πρόβλημα να σου πω. Μάλλον είναι θέμα υλικού
aggelos74 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 στην αρχή δεν μου το έκανε και εμένα αλλα είχα τη φαεινή ιδέα να κάνω bios update.. Απο τότε μου το έβγαλε
slaughter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 δοκίμασε να βάλεις το προηγούμενο bios (δεν ξέρω αν γίνεται βέβαια αλλά δεν χάνεις κάτι )
aggelos74 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 δεν βρήκα κάτι που να λέει οτι μπορώ να γυρίσω το bios πίσω πάντως με απενεργοποιημένη την εθερνετ ουδεν πρόβλημα
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 για να πας σε πιο παλιό bios στις asus μόνο από dos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.