Majic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας.. Αγορασα σημερα Μητρικη [ ASUS P5N32-E SLI ] CPU [ Intel Core 2 QUAD Q6600 ] Μνημη RAM [ 4GB OCZ DDR2 Platinum 800MhZ ] Καρτα Γραφικων [ ASUS EN8800GT ] Επισης εχω τροφοδοτικο Hyper 530W και κουτι Kandalf της Thermaltake Ας ερθω στο προβλημα : Τα συνδεω ολα σωστα,εχω τσεκαρει απειρες φορες καλωδια σωστη τοποθετηση μνημων και CPU καρτας γραφικων κ ομως η Οθόνη μένει μαυρη.Φυσικα δεν εχω ξεχασει να την συνδεσω .Εχω τσεκαρει επισης απειρες φορες τα καλωδιακια για τα LEDακια και τα PowerSW κτλ..Σε αλλο συστημα η οθονη λειτουργει κανονικα,ο Η/Υ δεν δινει σημα ουτε σε αλλη οθονη που δοκιμασα. Επισης εχω δοκιμασει να αφησω πανω στην μητρικη μονο 1GB Μνημη,καρτα γραφικων και επεξεργαστη αλλα παλι τιποτα.Βγαζοντας ολες τις μνημες ουτε ενα μπιπ. Γενικως δηλαδη δεν κανει μπιπ. Με το πρωτο power το PC αρχιζει κ καπακι σταματαει.Με το δευτερο ξεκιναει κανονικα ανεμιστηρακια κτλ αλλα η οθονη τιποτα.. Αν μπορουσε καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ
trib Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 υποθέτω τώρα. μήπως η μπαταρία του mobo δεν ; μήπως το τροφοδοτικό δεν δίνει τις κατάλληλες τάσεις ; Ίσως τα ανεμιστηράκια "τρέχουν" γιατί χοντρικά "παίρνουν" λίγο ρεύμα ενώ όλα τα υπόλοιπα δεν προσπαθούν καν λόγω ελλατωματικού psu. υποθέσεις κάνω να έχεις να δουλέψεις με κάτι.
frenzy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μήπως όταν άλλαξες τη μητρική ξέχασες από κάτω καμια βίδα-stand (πως το λένε) από την προηγούμενη και σου βραχυκυκλώνει τη μητρική;
Majic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Τωρα εχω κουφαθει..εκανα το εξης : Αφησα μονο καρτα γραφικων,1GB μνημη και τον CPU Εβγαλα τη μπαταρια Εκανα CMOS reset Κ τωρα ανοιξε κ τα δοκιμαζω ενα ενα..δλδ αν ειναι δυνατον δν μπορω να καταλαβω..Ελπιζω στην συνεχεια να πανε ολα καλα..Θα ξανα-post να σας πω.. Ευχαριστω παρα πολυ παντως παιδια για τις τοσο γρηγορες απαντησεις σας,πραγματικα..! Επανερχομαι
Majic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Ολα δειχνουν να πηγαινουν ρολοι..κανω εγκατασταση τα windows.. Παντως φιλε trib φαινεται να ειχες δικιο την μπαταρια υποπτευομαι γιατι reset CMOS ειχα ξανακανει..ευχαριστω και τους 2 κ παλι
trib Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 τέλος καλά, όλα καλά. Έχουμε και το ίδιο mobo (που κατ'εμέ είναι από τα καλύτερα 680i για overclocking). Η κάρτα ήχου δεν είναι και από τις καλύτερες, και τα drivers έπρεπε να τα ψάξω πολύ για να μην ακούγονται κάτι "σκρατσαρίσματα" όταν έπαιζαν δυνατά τα ηχεία/ακουστικά. Είναι λίγο "δύστροπη" σε αυτό το θέμα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Γιατί που είναι το περίεργο...εγώ δεν έχω στήσει ποτε pc, και να ξεκινήσει με την πρώτη, πάντα κάτι παίζει.Ευτυχώς όλα πήγαν καλά φίλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.