Voodooman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως αγόρασα το πρώτο μου CDR αλλά και DVDR όταν είχαν πια πέσει γύρω στα 30 χιλιάρικα.Ήταν αρκετά χρήματα, αλλά όχι κάτι το εξωφρενικό. Κάτι ανάλογο θα κάνω και τώρα, θα περιμένω να πέσουν στα 130 ευρώ και τότε θα πάρω ΄κανένα. και φυσικά να είναι καμμιάς αξιοπρεπούς ταχύτητας, δεν θα περιμένω μία αινωνιότητα και μια ημέρα για μία εγγραφή! Και επειδή δεν τα παρακολουθώ τώρα τόσο, είμαστε πια σίγουροι ότι θα επικρατήσει το blue ray ή είναι ακόμη ντέρμπυ;
gfilippas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα. Και μέχρι να γίνει κάποιο από τα 2 το φαβορί, θα εμφανιστεί κάποιο άλλο φορμά
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως στην ελλαδίτσα βλέπω ΠΑΝΤΟΥ γύρω μου blue-ray.. Μια χαρά marketing μπορώ να πώ! Όσο για το recorder.. είναι θέμα ~2 χρόνων για να πλησιάσουν οι προσφορές τα σημερινά dvdιά... Γενικά η ιστορία και με τα cd και με τα dvd αυτό έχει δείξει.. Ήδη σήμερα blue ray player για pc έχει γύρω στα 180?.. Πόσο νομίζετε θέλει ακόμα..
Tzimmys Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 PIONEER BDC-202 BLU-RAY COMBO DRIVE BLACK με πλέον 146 ευρώ. Και παέι κιάλλο.
ahh1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 λοιπον το πρωτο που πηραμε ηταν ενα ΗΡ 2Χ το εχω ακομα με σκασι εκανε καινουργιο 200000δρχ και το αγορασαμε μετα απο 6μηνεσ 100000δρχ και το αγορασαμε 6 συνολικα ατομα.το cd εκανε 3000δρχ και εκανεσ defrag πριν κανεισ εγγραφη μην σου το καψει. αχ εποχεσσσσσσσ, τι μου 8υμησατε.[/QUOT Το ειχα και εγω και μαλιστα σε 420ΜΒ HDD και ολο προβληματα ηταν. Α ALTEC ειχε χαλια σερβις ολο δηθεν το αλλαζε και ολλο δεν δουλευε. το 96 ειχε 180000
mak_kioy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Τα λεφτά για να πάρεις ένα μηχανάκι blue-ray recording είναι ανεκτά. Μπορείς όμως να δίνεις 32 ευρώ για κάθε δισκάκι? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978427&product=1023209
danaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Από τη στιγμή που μπορεί κανείς να κάνει τη δουλειά του, ακόμα, με απλό dvd recorder, καλό είναι να μην παίρνουμε μέρος σε όλο αυτό το καταναλωτικό πανηγύρι... Σε λίγο καιρό θα παίρνουμε τα blue-ray και θα γελάμε που κάποτε κάποιοι τα έσκαγαν κανονικά για ένα δισκάκι...
danaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 32 ευρώ; Για την Action Aid έχετε ακουστά; 10 ευρώ αρκούν για να αγοραστούν βιβλία για ένα ολόκληρο σχολείο στην Αιθιοπία. 24 ευρώ αρκούν για να εξασφαλίσει τροφή, για δύο μήνες, ένα υποσιτισμένο παιδί στη Γουατεμάλα. 45 ευρώ καλύπτουν το μηνιαίο μισθό ενός δασκάλου στη Γκάνα. 80 ευρώ αρκούν για να πάρει δάνειο μια γυναίκα στο Νεπάλ και να ξεκινήσει τη δική της μικρή επιχείρηση, με κατασκευή υφασμάτων, πώληση τροφίμων κ.λπ. και να μπορέσει έτσι να ενισχύσει το οικογενειακό της εισόδημα. 150 ευρώ καλύπτουν το μηνιαίο μισθό ενός γιατρού σε ένα Κέντρο Υγείας στο Μπαγκλαντές. 600 ευρώ καλύπτουν το κόστος αγοράς του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού, για να λειτουργεί για ένα χρόνο ένα Κέντρο Υγείας στο Πακιστάν. http://www.actionaid.gr
christos.p25 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Tzimmys, το drive που δίνεις στο link σου μπορεί να διαβάζει μόνο BR και δεν είναι recorder...
danaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Tzimmys, το drive που δίνεις στο link σου μπορεί να διαβάζει μόνο BR και δεν είναι recorder... Ακόμα χειρότερα...
Technology fan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Από τη στιγμή που μπορεί κανείς να κάνει τη δουλειά του, ακόμα, με απλό dvd recorder, καλό είναι να μην παίρνουμε μέρος σε όλο αυτό το καταναλωτικό πανηγύρι... Σε λίγο καιρό θα παίρνουμε τα blue-ray και θα γελάμε που κάποτε κάποιοι τα έσκαγαν κανονικά για ένα δισκάκι... σε ποσο καιρο ομως??
danaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Αν δούμε την πορεία της τιμής τους από τότε που πρωτοαρχίσαμε να μιλάμε για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, πιστεύω ότι τα επόμενα Χριστούγεννα τα συστήματα θα έρχονται με blue ray...
Technology fan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 πιο πιθανο μου φαινεται για τα επομενα Χριστουγεννα, δλδ 25-12-2009
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.