kapsts Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Ωπα για λεγε καμια λεπτομερεια, γιατι δεν κρατιεμαι να κανω αναβαθμιση.
red7genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 κατι μπορει να γινει κ μεσα στο μηνα... δεν παιζει με την καμια ομως...ραδιο αρβυλα στανταρ
N.I.C Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέσα στον μήνα λένε ότι θα κυκλοφορήσουν τα XEON κομμάτια, γυρώ στα 15 θα είναι από ότι διάβασα. Κάτα Φεβρουάριο μάλλον για τα desktop, γιατί συνήθως πάνε μαζί οι κυκλοφορίες αυτών των δυο...
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 άλλο οι XEON είναι για server δεν περιμένουμε αυτούς
N.I.C Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 άλλο οι XEON είναι για server δεν περιμένουμε αυτούς Το ξέρω...και εγώ στην αρχή μόλις το είδα ξεκίνησα να γράψω για να μεταφέρω το χαρμόσυνο μήνυμα, αλλά μέτα βλέπω το χαρακτηριστικό Χ μπροστά απο τον αριθμό...απογοήτευση....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Το ξέρω...και εγώ στην αρχή μόλις το είδα ξεκίνησα να γράψω για να μεταφέρω το χαρμόσυνο μήνυμα, αλλά μέτα βλέπω το χαρακτηριστικό Χ μπροστά απο τον αριθμό...απογοήτευση.... άμα είναι QXxxx είναι οι extreme version...unlocked multi
N.I.C Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 άμα είναι QXxxx είναι οι extreme version...unlocked multi Οι Χχχχ ήταν. Καλά έδω δεν βγήκαν ακόμη οι Qxxx, θα βγουν και extreme version; Ρε θα τρελαθούμε μου φαίνεται φέτος...:lol:
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=CPUIntel&cp_id=138898 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1025716
Steven Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Λίγο offtopic αλλά τελικά αξίξει να πάρει κάποιος quad ή είναι απλά σπατάλη χρημάτων? Που θα χρονίζουν οι κανονικοί dual penryn? Ξέρει κανείς αν περιμένουν και κανα καινούριο socket στο άμεσο μέλλον? Ίσως με την έλευση του X48?..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Οι Χχχχ ήταν. Καλά έδω δεν βγήκαν ακόμη οι Qxxx, θα βγουν και extreme version; Ρε θα τρελαθούμε μου φαίνεται φέτος...:lol: ναι hahaha...μόνο που οι extreme βγαίνουν σχεδόν ΠΑΝΤΑ πρώτοι...θέμα prestige από την Intel...(o QX9650 έχει βγει από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο) για αυτό πριν γελάμε να γνωρίζουμε πρώτα... Λίγο offtopic αλλά τελικά αξίξει να πάρει κάποιος quad ή είναι απλά σπατάλη χρημάτων? Που θα χρονίζουν οι κανονικοί dual penryn? Ξέρει κανείς αν περιμένουν και κανα καινούριο socket στο άμεσο μέλλον? Ίσως με την έλευση του X48?.. το X48 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο με το X38...απλά και καλά έχει officially 1600mhz fsb support...κοινώς είναι διαλεγμένα X38 που είναι 100000% σίγουρο ότι πιάνουν 400αρι(4χ400=1600) fsb
N.I.C Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ναι hahaha...μόνο που οι extreme βγαίνουν σχεδόν ΠΑΝΤΑ πρώτοι...θέμα prestige από την Intel...(o QX9650 έχει βγει από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο)για αυτό πριν γελάμε να γνωρίζουμε πρώτα... Κοίτα φίλε, δεν είπα τίποτα για τις extreme εκδόσεις, απλώς είπα ότι έχουν δεν έχουν έρθει ακόμα οι Qxxx ερχόνται και QXxxx. Εντάξει λάθος μου γιατί στο Πλαίσιο πριν κάμια βδομάδα τον QX9650, το έγραφαν σε 65nm και δεν τον ανέφερα γιατί εγώ αναφέρόμουν σε Penryn. Μην παρεξηγιέσαι έτσι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 καλά sorry έβγαλα και εγώ λίγο true evol γέλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.