Προς το περιεχόμενο

Τι board συνίσταται για τους Yorkfield Q9450?

TechnoPrisoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και τα 2 θα βλέπουν κατευθείαν τους 45nm cpus της Intel...

για Χ38 μοντέλα από Αsus & Gigabyte

για P35 μοντέλα από Asus & Abit

(προσωπικές επίλογες ασφαλώς...)

Δημοσ.
και τα 2 θα βλέπουν κατευθείαν τους 45nm cpus της Intel...

για Χ38 μοντέλα από Αsus & Gigabyte

για P35 μοντέλα από Asus & Abit

(προσωπικές επίλογες ασφαλώς...)

Συμφωνώ και εγώ με αυτά (αν και δεν πολύ τρελαίνομαι για τις Giga). Επίσης προσθέτω για P35 και την DFI LANParty UT P35-T2R η οποία είναι πολύ καλή μητρική αλλά ακριβή για P35.

PS: Μην βιάζεστε για Q9450 θα αργήσει ακόμα λίγο ;)

Δημοσ.

έχω ακούσει όμως πως τα P35 δεν είναι απολύτως συμβατά με τις καινούργιες KME σε 45nm. Αληθεύει αυτό;

Δημοσ.
X38 ή P35?

τα P35 boards θα χρειαζονται bios update για να δουλεψουν με 45nm cpu?

τα Χ38 θα βλεπουν κατευθειαν τα cpu με 45nm?

και κανα προτεινομενο μοντελο?

Χ38 καλύτερα, τα Ρ35 δεν έχουν πρόβλημα με τα 45nm Cpu όσα θα τα υποστηρίζουν για Χ38+DDR3 Board όποιο σε παίρνει πες μας να το δούμε P35+DDR2 για Value αγορά ακόμα για Board DFi/Abit

έχω ακούσει όμως πως τα P35 δεν είναι απολύτως συμβατά με τις καινούργιες KME σε 45nm. Αληθεύει αυτό;

Ράδιο αρβύλα :lol:

Δημοσ.

χ38 οκ!

αν ειναι με ddr2 υπαρχει καποιο προβλημα?γιατι boards με dd3 φευγουν πολυ στην τιμη + το οτι οι ddr3 ειναι κ αυτες καπως ακριβουτσικες

αυτα τα 2 ειδα ετσι προχειρα κ εχουν κ ATA slot κ δε θα χρειαστει να πεταξω τον 1 δισκο κ το dvdrw

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1021982

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1049968

η μονη τους διαφορα που ειδα ειναι στο FSB 1600 κ 1333

η διαφορα αυτη ειναι μεγαλη?να προτιμησω το 1600? υπαρχει ιδιαιτερος λογος?

Δημοσ.
Χ38 καλύτερα, τα Ρ35 δεν έχουν πρόβλημα με τα 45nm Cpu όσα θα τα υποστηρίζουν για Χ38+DDR3 Board όποιο σε παίρνει πες μας να το δούμε P35+DDR2 για Value αγορά ακόμα για Board DFi/Abit

Ράδιο αρβύλα :lol:

Ακριβώς :-D. Είχα κάνει και εγώ ένα παρόμοιο Post για X38 και P35 και πολλοί είπαν αυτό για τα Ρ35 δεν είναι τόσο κάλα στην απόδοση όσο το Χ38.

Όσο για επιλογές έχεις και την GA-X38-DQ6 της Gigabyte καθώς και από την Intel. Βέβαια και η Maximus Formula είναι μια καλή επιλογή.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να πας σε DDR3 μιας και κιτάκια 2GB-4GB DDR2 ξεκινούν από 50 και 99? αντίστοιχα.

Το Χ38 είναι η καλύτερη επιλογή.

Δεν ξερώ ποτέ έρχονται οι Pernyn στα ράφια των καταστημάτων, ίσος αρχές Φεβρουαρίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...