Dingus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Χρόνια πολλά σε όλους ! Έχω το εξής κουφό πρόβλημα: πήρα πρόσφατα το DELL XPS M1330 (φοβερό μηχανάκι!!) με VISTA Ελληνικά! Του βαλα επίσης την TV tuner κάρτα AVERMEDIA AVerTV Hybrid Express Slim (επίσης φοβερή καρτούλα!) η οποία και δούλευε τέλεια! Δυστυχώς αναγκάστηκα να το φορμάρω και να του ξαναπεράσω τα VISTA. Το θέμα είναι τώρα ότι έχω πρόβλημα με την κάρτα. Την εγκαθιστώ κανονικά και τη βλέπει αλλά όταν πάνω να κλέισω τα windows πετάει μπλε οθόνη οπου και φάίνεται το sys αρχείο του driver της κάρτας. Σίγουρα αυτό φταίει γιατί όταν την απενεργοποιώ όλα καλά! Το θέμα είναι γιατί το κάνει τώρα ενώ πριν την έβλεπε κανονικά από τους ίδους drivers χωρίς πρ΄΄οβλημα ασυμβατότητας! Καμιά ιδέα ???
varemarious Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 μήπως πριν την εγκαταστήσεις την καρτα όταν την πρωτοπήρες είχες κάνει κάποια αναβάθμιση στα Βιστα... και τωρα που έχεις κάνει φορματ δεν υπάρχει πια ?
Dingus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μπα! έχω κάνει και πάλι όλες τις αναβάθμίσεις και πάλι τα ίδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.