tazio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 πάλι καλά που σου δώσανε νέο κλειδί τέλος καλό όλα καλά. θα αγοράσω τότε μια dsp έκδοση ,Γιάννης Platano, ευχαριστώ πολύ
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 πάλι καλά που σου δώσανε νέο κλειδίτέλος καλό όλα καλά. θα αγοράσω τότε μια dsp έκδοση ,Γιάννης Platano, ευχαριστώ πολύ Νασαι καλα φιλε μου.Καπου στα 100 ευρω κανει η home premium και ξανοιασες απο activation , crack κλπ !!!
Hakkthan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 παιδιά εγώ δεν μίλησα με κανέναν στο τηλ μόνο με το αυτόματο σύστημα οπότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα πια με τα DSP προιόντα. Αλλιώς δεν θα μου έδινε αυτόματα κλειδί χωρίς να με συνδέσει με κάποιον εκπρόσωπο για να αναφέρω το πρόβλημά μου!! Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά!! Προς το παρών τα vista δουλεύουν μια χαρά και σιγά σιγά βρίσκω και κάποιες ρυθμίσεις που θέλω!!
CODEC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή εάν πεις ότι απλώς έχεις χάσει το κλειδί, γιατί άλλαξες το κουτί, όπως εγώ στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα σου δώσουν κλειδί; Να μην αναφέρεις ότι είναι ΟΕΜ. Βασικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αλλο product key και άλλο activation key.Εγώ μιλάω για το activation key. To product key ενοιται οτι είναι πάνω σε ενα αυτοκόλιτο πάνω στο κουτί(tower),όταν μιλάμε για OEM VER.
N.I.C Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Βασικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι.Αλλο product key και άλλο activation key.Εγώ μιλάω για το activation key. To product key ενοιται οτι είναι πάνω σε ενα αυτοκόλιτο πάνω στο κουτί(tower),όταν μιλάμε για OEM VER. για το product key λέω έγω.
N.I.C Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Τα προγραμμάτακια που βρίσκουν το product key μέσω της registery, ισχύουν έτσι; γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
CODEC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Τα προγραμμάτακια που βρίσκουν το product key μέσω της registery, ισχύουν έτσι; γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Κάπια ναι και κάπια όχι .... θέλει μεγάλη προσοχή απο που τα καταβάζεις, γιατί το μεγαλήτερο ποσοστό είναι trojan.
N.I.C Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Κάπια ναι και κάπια όχι .... θέλει μεγάλη προσοχή απο που τα καταβάζεις, γιατί το μεγαλήτερο ποσοστό είναι trojan. Ας πούμε αυτό: http://http://www.softpedia.com/progDownload/WinKeyFinder-Download-17673.html το κατέβασα και δεν είνια trojan δείχνει κανονικά το product key
CODEC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 για το product key λέω έγω. To product key αν το χάσεις τότε δε σε καλύπτει νομικά τίποτα , και απόδειξη αγοράς να έχεις ποιος μας λέει πως εσύ δε θες να ενεργοποιήσεις και δεύτερο pc με πρόσχημα απώλειας του product key. Αυτό τώρα είναι στη καλοπιστία της Microsoft, και αν θέλει. Και για να καταλαβεις καλήτερα στην ουσία τώρα πια το product key είναι αυτο που πληρώνεις γιατί σαν software .... εντάξει ¨) το βρίσκεις οπουδήποτε. Το ότι κάνουν σκόπιμα τα στραβά μάτια δε σημαίνει πως η αφέλεια θα είναι πάντα το άλλοθι.
N.I.C Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 To product key αν το χάσεις τότε δε σε καλύπτει νομικά τίποτα , και απόδειξη αγοράς να έχεις ποιος μας λέει πως εσύ δε θες να ενεργοποιήσεις και δεύτερο pc με πρόσχημα απώλειας του product key.Αυτό τώρα είναι στη καλοπιστία της Microsoft, και αν θέλει. Και για να καταλαβεις καλήτερα στην ουσία τώρα πια το product key είναι αυτο που πληρώνεις γιατί σαν software .... εντάξει ¨) το βρίσκεις οπουδήποτε. Το ότι κάνουν σκόπιμα τα στραβά μάτια δε σημαίνει πως η αφέλεια θα είναι πάντα το άλλοθι. Ε ναι όμως εάν για κάποιον ο οποιός αγόρασε λειτουργικό και για χψ λόγους έχασε το product key τι γίνεται; Τον αναγκάζουν να πάρει καινούργιο;
CODEC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ε ναι όμως εάν για κάποιον ο οποιός αγόρασε λειτουργικό και για χψ λόγους έχασε το product key τι γίνεται; Τον αναγκάζουν να πάρει καινούργιο; Εδώ είναι που αν θέλουν..θα κανουν τα στραβά μάτια γιατί κανείς δε τους υποχρεώνει να τον πιστέψουν. Κατά την προσωπική μου άποψη ειναι αφέλεια να χάσεις το product key...μη πω μαλ...α! πχ. εεεε έχασα το αμάξι μου κυρία audi....να και η απόδειξη αγοράς...πριν 2 μέρες το αγόρασα....μου δίνετε άλλο???? Να μη ρωτήσω τι θα πάρεις....
N.I.C Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Εδώ είναι που αν θέλουν..θα κανουν τα στραβά μάτια γιατί κανείς δε τους υποχρεώνει να τον πιστέψουν.Κατά την προσωπική μου άποψη ειναι αφέλεια να χάσεις το product key...μη πω μαλ...α! πχ. εεεε έχασα το αμάξι μου κυρία audi....να και η απόδειξη αγοράς...πριν 2 μέρες το αγόρασα....μου δίνετε άλλο???? Να μη ρωτήσω τι θα πάρεις.... Το ξέρω ότι είναι μαλ...α, όταν το θυμήθηκα όμως είναι ήταν πολύ αργά τότε. δηλάδη έαν δώσεις αυτό που θα σου δώσει η registery, δεν θα ταιριάξει;
CODEC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Το ξέρω ότι είναι μαλ...α, όταν το θυμήθηκα όμως είναι ήταν πολύ αργά τότε. δηλάδη έαν δώσεις αυτό που θα σου δώσει η registery, δεν θα ταιριάξει; Θα ταιριάξει αλλά κάντο και save κάπου να τό χεις όποτε το ξαναχρειαστείς.
N.I.C Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Θα ταιριάξει αλλά κάντο και save κάπου να τό χεις όποτε το ξαναχρειαστείς. Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.