Προς το περιεχόμενο

αγορα Sony Vaio;

j-argy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο μια ερευνα αγορας και με το τι θελω αποφασισα να αγορασω τον εξης φορητο ''SONY VAIO VGN FZ21Z''

>http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1020048

.το θεμα ειναι μηπως τελικα το blue ray δεν τραβηξει και τσαμπα το πληρωσω????

Δημοσ.

Εγω αυτον αγορασα πριν 1 μηνα, ειναι πολυ καλος.Μοναδικη παραφωνια ο σκληρος του.

To BR, κατα 99% θα μας συνοδευει και τα επομενα χρονια...

Δημοσ.

Σαν πολλά δεν είναι παίδες τα ευρώ?

Ασε που σε άλλα καταστήματα το βλέπω και με πολύ χαμηλότερη τιμή.

Τι θέλεις το φορητό και έχεις καταλήξει σε αυτόν.

Το θέλεις μόνο για BR?

Για κοίτα και κάτι καλύτερο όπως αυτό και άμα θέλεις μεγαλύτερο σκληρό, αγόρασε έναν 500άρη LaCie με 100 ευρώ.

Πάντως αν έχεις κολλήσει με τον Sony προσπάθησε να ξεκολλήσεις και πάρε τον Compaq. Αν δεν μπορείς τότε τουλάχιστον κοίτα να τον πάρεις από αλλού. 200 ευρώ παραπάνω στο Πλαίσιο είναι πάρα πολλά.

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα να μην προχωρήσεις σε αγορά Laptop με BR εκτός και αν σου περισεύουν χρήματα. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι σε μικρό χρονικό διάστημα τα BR θα φτάσουν σε τιμές 50φορές μικρότερες από τις σημερινές. Επίσης μην ξεχνάς ότι σε 1 το πολύ 2 χρόνια που θα επικρατήσουν τα BR ,το VAIO που θα έχεις θα χρήζει απόσυρσης. Ήδη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο τετραπύρηνος mobile επεξεργαστής από την Intel , USB 3.0 και πολλά άλλα καλούδια.

Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις ένα laptop γύρω στα 1000 ευρώ για να κάνεις την δουλειά σου και να κρατήσεις τα υπόλοιπα κάβα για το καινούργιο σου μελλοντικό Laptop ;)

Δημοσ.

Συμφωνω με τους παραπανω, στο θεμα οτι το BR δεν πρεπει να ειναι αποκλειστικο κριτηριο επιλογης λαπτοπ.

Για τα υπολοιπα, ειναι θεμα προσωπικης επιλογης.

Δημοσ.

Αν παρεις sony,μην αμελησεις να παρεις επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια (κοστιζει βεβαια πανακριβα,260 ευρω) .

Γιατι αν σου χαλασει κατι μετα τον πρωτο χρονο και δεν εχεις παρει επεκταση εγγυησης,μονο και μονο για να το κοιταξουν στη sony θελουν πανω απο 100 ευρω....

Tελος,να ξερεις οτι αν παρεις τον συγκεκριμενο θα σου φανει σε απλη χρηση αρκετα αργος λογω του θεοαργου σκληρου του.Κοιτα καποιον φορητο με 5400 σκληρο και πανω και οχι 4200 οπως αυτος.

Δημοσ.

xwsta agori mou kai pare to vaio, na ton anoigeis kathe fora kai na GOUSTAREIS na doulepseis...kai sthn telikh partou kai enan allo sklhro kai teleiwse...to mono sigouro einai oti tha to agaphseis....apla pragmata...kai o sklhros, kai ta lefta kai kai kai ola edw tha meinoun!!!lol

Δημοσ.

Παίδες σας έχω νέα. Από Φεβρουάριο θα αρχίσουν να έρχονται τα νέα μοντέλα Sony Vaio. περιμένετε λιγάκι. Οι αλλαγές είναι στους επεξεργαστές και τους σκληρούς δίσκους. Δεν θυμάμε να περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.
Παίδες σας έχω νέα. Από Φεβρουάριο θα αρχίσουν να έρχονται τα νέα μοντέλα Sony Vaio. περιμένετε λιγάκι. Οι αλλαγές είναι στους επεξεργαστές και τους σκληρούς δίσκους. Δεν θυμάμε να περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν είναι νέο αυτό... Η Sony αλλάζει σειρά μοντέλων στα Vaio (ή καλύτερα βομβαρδίζει νέα μοντέλα) κάθε 3 μήνες, συντομότερα από κάθε άλλη εταιρία στα laptop... Γι΄αυτό αν σου χαλάσει δε μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά πουθενά, γιατί κάθε σειρά πουλάει λίγα κομμάτια...

Δημοσ.
Παίδες σας έχω νέα. Από Φεβρουάριο θα αρχίσουν να έρχονται τα νέα μοντέλα Sony Vaio. περιμένετε λιγάκι. Οι αλλαγές είναι στους επεξεργαστές και τους σκληρούς δίσκους.

το ερώτημα είναι θα αρχίσουν να βάζουν τους ssd δίσκους άμεσα ή όχι;

νομίζω ότι αυτό είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να διαφοροποιήσει ουσιαστικά τις νέες γενιές φορητών, αλλά δυστυχώς στα mainstream μοντέλα πρέπει να περιμένουμε κανα δυο χρονάκια ακόμα!

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα μοναδική παραφωνία το λειτουργικό σύστημα..Χίλιες φορές να το πάρεις χωρίς να έχει τίπορα μέσα....

Όχι ακριβώς το λειτουργικό όσο οι χιλιάδες περιττές εφαρμογές που έρχονται preinstalled με κάθε καινούργιο SONY. Τους έχει κράξει όλος ο κόσμος αλλά αυτοί το χαβά τους!!!

Δημοσ.

Τα ίδια τους είπα και εγώ και μου λένε πήγαινε με Removal Tool κάθε Εφαρμογής και βγάλε τα απο την Registry!!!Οι άνθρωποι είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Δημοσ.

η τιμη που θα το παρω ειναι στα 1380 ευρωπουλακια και οχι βεββαια απο το πλαισιο.απλα να το δειτε ηθελα.οσο για σκληρους εχω 4-5 εξωτερικους δεν με απασχολει ο σκληρος του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...