kokowgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση προγραμμάτων δεν μου εμφανίζει καθόλου το κουμπιά για απεγκατάσταση
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μπρορεις να κατεβασεις ενα uninstaller. Πχ τον your uninstaller,total uninstaller κλπ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Απο που προσπαθεεις να κανεις απεγκατασταση ???
kokowgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 και απο την απεγκατάσταση προγραμμάτων και με το Revo Uninstaller το Revo Uninstaller μου εμφανιζει μονο 2 προγραματα
accipio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Ίσως αν κάνεις ξανά εγκατάσταση τα ίδια προγράμματα με τις ίδιες ρυθμίσεις να σου δουλέψει και η επιλογή για απεγκατάσταση.
Black Demis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε το EasyCleaner έχει δυνατότητα προσθαφαίρεσις προγραμμάτων από εκεί http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm#download
domenicoleo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 παιδία ενα πρόγραμμα για να βαζω σε ταινίες ιπότιτλους και απο avi σε dvd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 παιδία ενα πρόγραμμα για να βαζω σε ταινίες ιπότιτλους και απο avi σε dvd. Το ερωτημα σου ειναι ασχετο με το κομματι του forum εδω αλλα σαν ...νεος δικαιολογησαι !!! Κοιτα εδω και θα βρεις παρα πολλα. http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=18 Ενδεικτικα το ConvertXtoDVD.
penny_gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 εχω ενα πρόβλημα...απεγκατεστησα το nero8 αο τον υπ[ολογιστή μου με το προσθαφαιρεση προγραμματων και τωρα που πήγα να βαλω το 7 λεει ότι υπάρχει μια νεα εκδοση που πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω...γιατι??? επισης ειδα ότι τα αρχεια του nero 8 υπάρχουν ακόμη στο programm files...φταιει τπτ αυτο??
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 εχω ενα πρόβλημα...απεγκατεστησα το nero8 αο τον υπ[ολογιστή μου με το προσθαφαιρεση προγραμματων και τωρα που πήγα να βαλω το 7 λεει ότι υπάρχει μια νεα εκδοση που πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω...γιατι???επισης ειδα ότι τα αρχεια του nero 8 υπάρχουν ακόμη στο programm files...φταιει τπτ αυτο?? Για κοιτα εδω και κατεβασε και αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.