Προς το περιεχόμενο

Καρτα ηχου+Ηχεια 7.1

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει το νεο μου πισι,αλλα ακομα δεν εχω βαλει καρτα ηχου.Για αρχη θα το τρεξω με την εστερικη καρτα,αλλα σκοπευω μεσα στη βδομαδα να προμηθευτω και την καρτα ηχου και τα ηχεια και δεν σκοπευω να τσιγγουνευτω,αλλα δεν ξερω πολλα για συστηματα ηχου και θα ηθελα καποια βοηθεια.

se plaisio kai eshop βλεπω πως οι πιο ακριβες ειναι κατι x-fi platinum/gamer 130-150e και μια prelude 7.1 220e kai το eshop εχει και μια xonar σαν ακριβοτερη.Ποιες η διαφορες στις ποιοτητες?

Τωρα απο ηχεια 7.1 τι παιζει?Το εσοπ εχει μονο κανα-δυο ακριβα.Στο πλαισιο τα ακριβοτερα ειναι κατι 2.0 και 2.1 με αποκορυφωμα κατι 2.1 που εχουν 390ε!

Δημοσ.

Ποσα διαθετεις για το καθενα, ποια μητρικη θα παρεις, και για τι χρησεις το θες το ηχοσυστημα.

Δημοσ.

Αν ειναι εξαιρετικα μπορω να διαθεσω και μεχρι 200 για το καθενα.

Μητρικη abit ax8v2.

Το θελω για games,movies,music -entertainment- γενικως,οχι επαγγελματικη χρηση,οπως παραγωγη μουσικης δηλαδη.

Απλως θελω καλο,καθαρο,δυνατο ηχο.

Δημοσ.

HXEIA .....απλα οτι καλυτερο κυκλοφορεί για υπολογιστή! Τα έχω και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος οποιοδήποτε σετ 7.1 δεν αξιζει τπτ μπροστά τους!

Καρτα ήχου .... θα σε καλύψει απόλυτα και θα τρέξει τα ηχεία μια χαρά!

Σύνολο 432Ε λίγο παραπάνω από το budget που μας έδωσες αλλά κορυφαίος συνδυασμός αυτή τη στιγμή!

Δημοσ.

Στις καρτες, προσωπικα θα απεφευγα creative. Η ASUS εβγαλε μια καλη καρτα την Xonar η οποια εχει ηχο σε επιπεδο dolby!!

Διαβασε κι εδω ενα review σε αντιστοιχο forum, με πολυ θετικα σχολια απο χρηστες.

Απο πλευρας ηχειων, στα 7.1, εισαι λιγο στριμωγμενος, σε σχεση με τα 5.1. Καλα ειναι τα 7.1 Creative GigaWorks S750 τα οποια ειναι ομως πανακριβα (350e). Στα 5.1 πολυ καλα review εχουν παρει τα Logitech X-540 και τα Logitech 5500 τα οποια βεβαια βρισκονται σε διαφορετικες κατηγοριες τιμων.

Δημοσ.
Στις καρτες, προσωπικα θα απεφευγα creative

Γιατι το λες αυτο?Γενικα τι πρεπει να κοιταζει κανεις σε μια καρτα ηχου?

Επισης οσο για τα ηχεια τα gigaworks τα σκεφτομουνα ηδη και ειναι ελαχιστα πιο ακριβα απο τα 5500,τα οποια ειναι 5.1. και εχοθν και 200w λιγοτερα.

Βεβαια απο την αλλη τα logitech εχουν 115dbενταση ενω τα gigaworks κοντα στα 90...

BTW η καρτα ηχου καταλαμβανει χωρο και στο μπροστινο συρταρι?(5.25)?

Δημοσ.
HXEIA .....απλα οτι καλυτερο κυκλοφορεί για υπολογιστή! Τα έχω και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος οποιοδήποτε σετ 7.1 δεν αξιζει τπτ μπροστά τους!

Καρτα ήχου .... θα σε καλύψει απόλυτα και θα τρέξει τα ηχεία μια χαρά!

Σύνολο 432Ε λίγο παραπάνω από το budget που μας έδωσες αλλά κορυφαίος συνδυασμός αυτή τη στιγμή!

Συμφωνώ απόλυτα με τα ηχεία που σου προτείνει ο stm00192, τα έχω και εγώ και...διαλύω τοίχους με το subwoofer που έχουν και όχι μόνο:-). τώρα από κάρτα ήχου εγώ έχω την xfi platinum champion series, με το panelάκι που έχει, πολύ καλή, σε συνδυασμό δε με τα ήχεια αυτά είναι super, αλλά με προβλημάτισε στην εγκατάσταση αρκετά.

Δημοσ.
Γιατι το λες αυτο?Γενικα τι πρεπει να κοιταζει κανεις σε μια καρτα ηχου?

Γιατι εχει χαλασει σαν εταιρια. Αν πας στο φορουμ της, θα δεις εξαγριωμενους χρηστες να τη βριζουν. Εγω ειχα ενα πιανακι, ειχα σκασει 100ε , μετα απο 2 χρονια αλλαζω λειτουργικο, αλλα η creative δεν εβγαλε drivers να το υποστηριζουν, και μενω με το πιανακι στο χερι, πραγμα απαραδεκτο για μια τοσο καλη εταιρια. :mad:

Στην καρτα ηχου κοιτας κυριως, SNR που σου δειχνει ποσο καθαρος θα ειναι ο ηχος, οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα, ας πουμε η Xonar εχει 117(a-weighted), η χ-fi platinum 109(a-weighted), οι καλες onboard γυρω στα 97(a-weighted) και δευτερον το frequency response, δηλαδη το ευρος συχνοτητων που αναπαραγει η καρτα ηχου. Δες εδω μερικα reviews

http://www.hothardware.com/articles/Soundblaster_XFi_XtremeMusic/?page=4

http://www.hothardware.com/printarticle.aspx?articleid=1040

BTW η καρτα ηχου καταλαμβανει χωρο και στο μπροστινο συρταρι?(5.25)?
Οχι. Αλλα εσενα δε σε πειραζει αυτο, καθαρο ηχο θες να εχεις...
Δημοσ.

To plaisio επισης εχει και μια Auzen X-fi prelude 7.1,η οποια χαρακτηριζεται σαν η πρωτη εταιρια στην οποια εδωση η creative το ικαιωμα να χρησιμοποιησει το x-fi chipset.

Για κοιτξτε και αυτο.

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=185774

Εδω ο χρηστης λεει πως η sonar δεν ενδικνυται για gaming λογω της ελλειψης eax 5.

But its lack of EAX 5 makes this card not recomended for gaming
Δημοσ.

Απλως θελω καλο,καθαρο,δυνατο ηχο.

Από ένταση τα logitech σίγουρα θα σε καλύψουν. Από καθαρότητα ήχου στο μπάσο σε δύσκολα μουσικά κομμάτια (όχι μπιτ και λαϊκά) δεν θα σε καλύψουν. Στα cd των πωλητών, δηλαδή, παίζουν μια χαρά. Όχι όμως σε κομμάτια των maiden, ας πούμε, ή σε τζαζ μουσική. Εκεί δεν θα ακούς καθαρά το μπάσο του Steve Harris και άλλους πολύπλοκους χαμηλόσυχνους ήχους. Γενικά η λότζιτεκ δεν φημίζεται τόσο για το ποιοτικό όσο για το εκτεταμένο και ισχυρό μπάσο.

Για μουσική συνιστώ περισσότερο τα creative και δη τα gigaworks 7.1. Έχουν τουίτερ και θα ακούς καθαρές και αέρινες ψηλές νότες. Εδώ τα λότζιτεκ πάσχουν λίγο. Επίσης,δεν υπολείπονται σημαντικά των λότζιτεκ σε ένταση. Ουσιαστικά προστατεύονται καλύτερα από υψηλές εντάσεις με παραμόρφωση και ο κόφτης τους ξεκινά νωρίτερα από τα λότζι. Δηλαδή θα μπορούσαν να παίξουν δυνατότερα με λίγη παραμόρφωση αλλά δεν τους επιτρέπεται.

Πάμε στις ταινίες τώρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ είναι το βαθύ, ατμοσφαιρικό μπάσο, η ένταση και οι σχετικά χαμηλές παραμορφώσεις. Όχι τόσο η πιστότητα.

Επίσης κεφαλαιώδους σημασίας είναι η δυναμική περιοχή και ο χειρισμός των δυναμικών. Σίγουρα θα έχεις πάει σινεμά και θα έχεις δει πόσο τεράστιες είναι οι κορυφώσεις της έντασης σε σχέση με τους υπόλοιπους ήχους. Πόσο απότομα ανεβαίνει και κατεβαίνει η ένταση χωρίς ίχνος αλλοίωσης του ήχου. Οι άσχετοι, νομίζουν ότι τα συστήματα που παίζουν δυνατά και κάνουν με το μπουμπου μπουμπου να τρίζουν οι τοίχοι, μπορούν να αποδώσουν μεγάλα και απότομα δυναμικά. Παύση εδώ να πούμε και κάτι άλλο. Συνήθως είναι το θολό, αργό μπάσο που κάνει τα πάντα να τρίζουν ακόμα και σε μεσαίες εντάσεις. Όταν λοιπόν ακούς κάποιον να σου λέει, "Πήρα τα λότζι (π.χ.) και γκρεμίζουν τοίχους", να είσαι σκεπικιστής.

Τα λότζι δυστυχώς σε ταινίες δεν τα έχω ακούσει, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρνουν πολύ καλά. Όσο για τα creative, έχω τα 5.1 megaworks στα 280-πριν από χρόνια-και τα δυναμικά τους είναι θάνατος. Μιλάμε για κορυφώσεις έντασεις που φτάνουν σε υπνοδωμάτιο 10τ.μ. περίπου , τα 106db(από τα 70 db μέσης έντασης), χωρίς να έχω τερματίσει την ένταση. Αν δεις ποιοτικές ταινίες(ειδικά resident evil, alien vs predator κ.α) με ήχο dts(μεγαλύτερη δυναμική περιοχή) θα σοκαριστείς από τις ακαριαίες αυξομειώσεις της έντασης χωρίς ίχνος παραμόρφωσης. Καμία σχέση με το πως ακούγονται στη μουσική και γενικώς καμία σχέση με ότι ξέρεις για pc speakers. Ειδικά στο resident evil, όσο προχωρά η ταινία, η ένταση κλιμακώνεται από σκηνή σε σκηνή τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν υπάρχει όριο στην ένταση. Ειδικά το γούφερ είναι το πιο δυναμικό παρέχοντας υπεραρκετό βάθος για δωμάτια μέχρι και 15 τ.μ. Όσο για τις χροιές των ήχων είναι αξιοπρεπείς, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Για ταινίες λοιπόν τα creative σε θέμα δυναμικών είναι φονιάδες και στα προτείνω ανεπιφύλακτα. Για τα λότζι δεν γνωρίζω, αλλά το μπάσο τους μου φαίνεται αρκετά βαθύ και ατμοσφαιρικό.

Τέλος έχουμε την κάρτα ήχου. Με μια x-fi fatality είσαι απόλυτα καλυμμένος. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες κάρτες με ανώτερα dac και operational amplifiers αλλά δεν θα καταλάβεις διαφορά ακόμα και με καλύτερα ηχεία. Στον 16 μπιτ ήχο αποδίδουν σχεδόν το ίδιο με επαγγελματικές. Την xonar της asus ξέχνα την. Τέλειος ήχος αλλά από την άλλη υψηλή τιμή και έλλειψη υποστήριξης EAX 5.0. Η καλύτερη κάρτα στα 200 πάντως είναι η Auzentech x-fi Prelude, που ουσιαστικά αποτελεί μια βελτιωμένη ηχητικά x-fi fatality.

Δημοσ.
Βεβαια απο την αλλη τα logitech εχουν 115dbενταση ενω τα gigaworks κοντα στα 90... 5.25)?

Μην λαμβάνεις ποτέ υπόψιν σου τέτοιες προδιαγραφές, όταν δεν ξέρεις πως έγινε η μέτρηση(με ποιες συνθήκες). Εξάλλου άλλο ένταση και άλλο καθαρότητα.

Στη μουσική με τα δύο μπροστινά εκτιμώ γύρω στα 97 db για τα γκίγκα. Μετρώντας και την ένταση του γούφερ πάνω από 100. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα λότζι. Μετά τα 100db των δορυφόρων τα υπόλοιπα ντεσιμπέλ είναι μπουμπουνητά από το γούφερ. Άρα όχι κάτι ευχάριστο. Στις ταινίες θα καλυφθείς πλήρως και από τα δύο σετ. Όπως είπα και πιο πάνω τα creative στις ταινίες μεταμορφώνονται.

Δημοσ.
Από ένταση τα logitech σίγουρα θα σε καλύψουν. Από καθαρότητα ήχου στο μπάσο σε δύσκολα μουσικά κομμάτια (όχι μπιτ και λαϊκά) δεν θα σε καλύψουν. Στα cd των πωλητών, δηλαδή, παίζουν μια χαρά. Όχι όμως σε κομμάτια των maiden, ας πούμε, ή σε τζαζ μουσική. Εκεί δεν θα ακούς καθαρά το μπάσο του Steve Harris και άλλους πολύπλοκους χαμηλόσυχνους ήχους. Γενικά η λότζιτεκ δεν φημίζεται τόσο για το ποιοτικό όσο για το εκτεταμένο και ισχυρό μπάσο.

Για μουσική συνιστώ περισσότερο τα creative και δη τα gigaworks 7.1. Έχουν τουίτερ και θα ακούς καθαρές και αέρινες ψηλές νότες. Εδώ τα λότζιτεκ πάσχουν λίγο. Επίσης,δεν υπολείπονται σημαντικά των λότζιτεκ σε ένταση. Ουσιαστικά προστατεύονται καλύτερα από υψηλές εντάσεις με παραμόρφωση και ο κόφτης τους ξεκινά νωρίτερα από τα λότζι. Δηλαδή θα μπορούσαν να παίξουν δυνατότερα με λίγη παραμόρφωση αλλά δεν τους επιτρέπεται.

Πάμε στις ταινίες τώρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ είναι το βαθύ, ατμοσφαιρικό μπάσο, η ένταση και οι σχετικά χαμηλές παραμορφώσεις. Όχι τόσο η πιστότητα.

Επίσης κεφαλαιώδους σημασίας είναι η δυναμική περιοχή και ο χειρισμός των δυναμικών. Σίγουρα θα έχεις πάει σινεμά και θα έχεις δει πόσο τεράστιες είναι οι κορυφώσεις της έντασης σε σχέση με τους υπόλοιπους ήχους. Πόσο απότομα ανεβαίνει και κατεβαίνει η ένταση χωρίς ίχνος αλλοίωσης του ήχου. Οι άσχετοι, νομίζουν ότι τα συστήματα που παίζουν δυνατά και κάνουν με το μπουμπου μπουμπου να τρίζουν οι τοίχοι, μπορούν να αποδώσουν μεγάλα και απότομα δυναμικά. Παύση εδώ να πούμε και κάτι άλλο. Συνήθως είναι το θολό, αργό μπάσο που κάνει τα πάντα να τρίζουν ακόμα και σε μεσαίες εντάσεις. Όταν λοιπόν ακούς κάποιον να σου λέει, "Πήρα τα λότζι (π.χ.) και γκρεμίζουν τοίχους", να είσαι σκεπικιστής.

Τα λότζι δυστυχώς σε ταινίες δεν τα έχω ακούσει, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρνουν πολύ καλά. Όσο για τα creative, έχω τα 5.1 megaworks στα 280?-πριν από χρόνια-και τα δυναμικά τους είναι θάνατος. Μιλάμε για κορυφώσεις έντασεις που φτάνουν σε υπνοδωμάτιο 10τ.μ. περίπου , τα 106db(από τα 70 db μέσης έντασης), χωρίς να έχω τερματίσει την ένταση. Αν δεις ποιοτικές ταινίες(ειδικά resident evil, alien vs predator κ.α) με ήχο dts(μεγαλύτερη δυναμική περιοχή) θα σοκαριστείς από τις ακαριαίες αυξομειώσεις της έντασης χωρίς ίχνος παραμόρφωσης. Καμία σχέση με το πως ακούγονται στη μουσική και γενικώς καμία σχέση με ότι ξέρεις για pc speakers. Ειδικά στο resident evil, όσο προχωρά η ταινία, η ένταση κλιμακώνεται από σκηνή σε σκηνή τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν υπάρχει όριο στην ένταση. Ειδικά το γούφερ είναι το πιο δυναμικό παρέχοντας υπεραρκετό βάθος για δωμάτια μέχρι και 15 τ.μ. Όσο για τις χροιές των ήχων είναι αξιοπρεπείς, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Για ταινίες λοιπόν τα creative σε θέμα δυναμικών είναι φονιάδες και στα προτείνω ανεπιφύλακτα. Για τα λότζι δεν γνωρίζω, αλλά το μπάσο τους μου φαίνεται αρκετά βαθύ και ατμοσφαιρικό.

Τέλος έχουμε την κάρτα ήχου. Με μια x-fi fatality είσαι απόλυτα καλυμμένος. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες κάρτες με ανώτερα dac και operational amplifiers αλλά δεν θα καταλάβεις διαφορά ακόμα και με καλύτερα ηχεία. Στον 16 μπιτ ήχο αποδίδουν σχεδόν το ίδιο με επαγγελματικές. Την xonar της asus ξέχνα την. Τέλειος ήχος αλλά από την άλλη υψηλή τιμή και έλλειψη υποστήριξης EAX 5.0. Η καλύτερη κάρτα στα 200? πάντως είναι η Auzentech x-fi Prelude, που ουσιαστικά αποτελεί μια βελτιωμένη ηχητικά x-fi fatality.

Ωραία τότε αφού είσαι τόσο ειδικός, ώστε να λες του υπολοίπουν άσχετους, γιατί ακούν αυτό το μπου μπου γιατί δεν πας στους cinemaδες να τους φτιάξεις τα ηχεία; γιατί οι περισσότεροι σινεμάδες χρησιμοποιούν Logitech ηχοσυστήματα. Την έκφραση την χρησιμοποιήσα απλώς και μόνο για να δηλώσω την ένταση που αποδίδουν τα ηχεία και όχι το μπου μπου, δηλαδή τις υπόκωφα σήματα όπως αλλίως ονομάζονται ;)

Δημοσ.
Ωραία τότε αφού είσαι τόσο ειδικός, ώστε να λες του υπολοίπουν άσχετους, γιατί ακούν αυτό το μπου μπου γιατί δεν πας στους cinemaδες να τους φτιάξεις τα ηχεία; γιατί οι περισσότεροι σινεμάδες χρησιμοποιούν Logitech ηχοσυστήματα. Την έκφραση την χρησιμοποιήσα απλώς και μόνο για να δηλώσω την ένταση που αποδίδουν τα ηχεία και όχι το μπου μπου, δηλαδή τις υπόκωφα σήματα όπως αλλίως ονομάζονται ;)

Logitech ή jbl και klipsch;

Η λότζιτεκ απ'όσο γνωρίζω κατασκευάζει αξεσουάρ για το pc και κάποια ηχεία. Δως μου ένα λινκ αν μπορείς που να δείχνει ότι η λότζι έχει παράδοση σε ηχεία κινηματογράφων.

Όσο για τα υπόλοιπα...Σε μοντέρνα μουσική αποδίδουν μια χαρά τα λότζι. Σε πιο σύνθετα όμως είδη όποιος έχει εμπειρία από αξιοπρεπή συστήματα βλέπει ότι το μπάσο χάνει καθαρότητα σε αντίθεση με τα 5.1 της klipsch, της creative και της altec(4.1).

Και κάτι τελευταίο. Το μάρκετινγκ σχετίζεται και με την προώθηση του προϊόντος στα διάφορα κανάλια διανομής. Όταν ο μέσος καταναλωτής βλέπει παντού λότζιτεκ(στην Ελλάδα τουλάχιστον), υποσυνείδητα τα θεωρεί καλύτερα άσχετα με το τι βγάζουν(που για τα λεφτά τους είναι καλά). Επιπλέον προσέχει review του στυλ "Logitech rocksss...yeahhhh" από άσχετα με τον ήχο σάιτ που ασχολούνται κυρίως με pc hardware. Δεν δίνει σε σημασία σε σχόλια του τύπου "logitech sounded boomy on several ocassions" oρισμένων πιο σοβαρών σάιτ γιατί πιθανώς δεν τα καταλαβαίνει.

Anyway,τα έχω ακούσει σε μουσική τα λότζι και αν εξαιρέσεις τους δορυφόρους που είναι αξιοπρεπέστατοι για τα λεφτά, οι άλλες εταιρείες που ανέφερα προσφέρουν ασύγκριτα καλύτερο μπάσο. Όχι για κλαμπόβιους βέβαια...Αυτοί κοιτάνε μόνο εντάσεις και έχουν μειωμένη ακουστική ικανότητα γενικά.

Οπότε βρίσκεις τι είσαι και τι σου ταιριάζει.

Δημοσ.
Logitech ή jbl και klipsch;

Η λότζιτεκ απ'όσο γνωρίζω κατασκευάζει αξεσουάρ για το pc και κάποια ηχεία. Δως μου ένα λινκ αν μπορείς που να δείχνει ότι η λότζι έχει παράδοση σε ηχεία κινηματογράφων.

Όσο για τα υπόλοιπα...Σε μοντέρνα μουσική αποδίδουν μια χαρά τα λότζι. Σε πιο σύνθετα όμως είδη όποιος έχει εμπειρία από αξιοπρεπή συστήματα βλέπει ότι το μπάσο χάνει καθαρότητα σε αντίθεση με τα 5.1 της klipsch, της creative και της altec(4.1).

Και κάτι τελευταίο. Το μάρκετινγκ σχετίζεται και με την προώθηση του προϊόντος στα διάφορα κανάλια διανομής. Όταν ο μέσος καταναλωτής βλέπει παντού λότζιτεκ(στην Ελλάδα τουλάχιστον), υποσυνείδητα τα θεωρεί καλύτερα άσχετα με το τι βγάζουν(που για τα λεφτά τους είναι καλά). Επιπλέον προσέχει review του στυλ "Logitech rocksss...yeahhhh" από άσχετα με τον ήχο σάιτ που ασχολούνται κυρίως με pc hardware. Δεν δίνει σε σημασία σε σχόλια του τύπου "logitech sounded boomy on several ocassions" oρισμένων πιο σοβαρών σάιτ γιατί πιθανώς δεν τα καταλαβαίνει.

Anyway,τα έχω ακούσει σε μουσική τα λότζι και αν εξαιρέσεις τους δορυφόρους που είναι αξιοπρεπέστατοι για τα λεφτά, οι άλλες εταιρείες που ανέφερα προσφέρουν ασύγκριτα καλύτερο μπάσο. Όχι για κλαμπόβιους βέβαια...Αυτοί κοιτάνε μόνο εντάσεις και έχουν μειωμένη ακουστική ικανότητα γενικά.

Οπότε βρίσκεις τι είσαι και τι σου ταιριάζει.

Είναι και η jbl μέσα στο παιχνίδι απότι ξέρω αλλά κάπου είχα δει ότι και η logitech έπαιξε κάπου. μάζι με την audiophony..δεν το έχω πρόχειρο τώρα αλλά θα το ξαναψάξω. Κοίτα και εγώ έχω logitech στο pc μου και είμαι μια χάρα. Ότι καλυτερο για υπολογιστή, την φράση την χρησιμοποίησα απλώς και μόνο για να δηλώσω την ένταση που βγάζουν τα ηχεία και όχι για το woofer και το μπουμ μπουμ που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω λέγοντας μας άσχετους. Ούτε εμένα μ' αρέσει τόσο το σκλήρο μπάσο που βγάζει, αλλά το DTS και η υποστήριξη EAX και ΤΗΧ είναι το κάτι άλλο, ιδιαίτερα σε ταινίες. Επίσης μετράει και αυτό που λες, για τους κλαμπόβιους...έχω ένα φίλο DJ που έχει σπουδάσει μουσική, και είναι στο επαγγέλμα χρόνια τώρα, και στο σπίτι του τρέμουν οι τοίχοι στην κυριολεξία...τι σημαίνει ότι είναι άσχετος;

Δημοσ.

Σε ταινίες τέτοια συστήματα σκίζουν λόγω των πολύ καλών ενισχυτών που έχουν. Τα ηχεία των pc systems είναι μέτρια αλλά με καλή ενίσχυση κάνουν θαύματα στις ταινίες. Ξέρω για τι μιλάς.

Όποιος ενδιαφέρεται για μουσική μπορεί να πάρει ένα επαγγελματικό σετ 2.1 στα 350ευρο.

Όποιος πάει συχνά σε κλαμπ θα έχει σίγουρα απώλεια ακοής. Το ότι ο φίλος σου είναι dj εν σημαίνει ότι είναι κολλημένος μπιτάς. Εγώ για αυτούς μιλάω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...