Προς το περιεχόμενο

7600gs αξιζει?

xZEUSx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω τις γνωμες επανω σε αυτη τη καρτα γραφικων http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=839&maincat_no=130&cat2_no=136

προοριζεται για εναν φιλο και επειδη εχω την ιδια και ειμαι ευχαριστημενος θελω να ξερω εαν αξιζει να την αγορασει (μη πανε χαμενα τα λεφτα του και με κυνηγαει).Προοριζεται για εναν 2.6gh η/υ (agp παντα).Εαν εχεται αλλες προτασεις μεχρι 140ε

Δημοσ.

φιλε ουτε κατα διανοια, η καρτουλα ειναι πλεον ξεπερασμενη απο τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις των νέων παιχνιδιων. Με περιπου 150 ευρώ πάιρνεις την 3850 που θα σε καλυψει για αρκετό καιρό.Πες του να περιμένει λιγο καιρό και να παρει αυτη σε agp έκδοση, δεν νομιζω να εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη οι 2 εκδοσεις.

Δημοσ.
NVIDIA 7900GS

ATI X1950PRO

Η nVidia 7900GS δεν θα περιοριστεί με τον επεξεργαστή (2,6Ghz) που έχει;

Φίλε μου αν θες να περιμένεις μέχρι αύριο, το αδέλφι μου θα πάρει την 7600GS θα σε πω εάν είναι οκ

Δημοσ.
Η nVidia 7900GS δεν θα περιοριστεί με τον επεξεργαστή (2,6Ghz) που έχει;

Φίλε μου αν θες να περιμένεις μέχρι αύριο, το αδέλφι μου θα πάρει την 7600GS θα σε πω εάν είναι οκ

Εδώ διάβασα για p4 με 8800gtx(έλεος δηλαδή:mrgreen:)μια χαρά θα είναι η 7900gs αν ανεβάσει λίγο ακόμη και την cpu.:P

Δημοσ.
Εδώ διάβασα για p4 με 8800gtx(έλεος δηλαδή:mrgreen:)μια χαρά θα είναι η 7900gs αν ανεβάσει λίγο ακόμη και την cpu.:P

:lol::lol: ναι κάπου το έπιασε το μάτι μου και αυτό. Απλώς το είπα επείδη παλιότερα, που είχα ρωτήσει εδώ πάλι, θα ψάξω να βρω το αντίστοιχο θέμα, μου είχε πει ένας πως η 7900GS αυτή συγκεκριμένα θα έτρωγε bottleneck σε μένα με cpu 3,4Ghz. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
:lol::lol: ναι κάπου το έπιασε το μάτι μου και αυτό. Απλώς το είπα επείδη παλιότερα, που είχα ρωτήσει εδώ πάλι, θα ψάξω να βρω το αντίστοιχο θέμα, μου είχε πει ένας πως η 7900GS αυτή συγκεκριμένα θα έτρωγε bottleneck σε μένα με cpu 3,4Ghz. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Μια χαρά είναι εγώ να φανταστείς είχα την 7900gs μαζί με quad 6600 :lol: καμία διαφορά βέβαια στην απόδοση μέχρι που πήρα τελικά την 8800gt και ισορροπήσε το θέμα :P

Δημοσ.

θα φας άπειρο bottleneck φιλε με οποια κάρτα και να βάλεις(ati 3850,7900gs,ati 1950)

απλά πάρε μια 7600gs που είναι φθηνή και κανε την δουλειά σου για λίγο καιρό ακόμα, η αστο και πήγαινε για νέο pc... το ξέρω γιατί έχω την 7600gs και εγώ και με περιορίζει με p4 3.00GHz επεξεργαστή...

Δημοσ.

Τελικα πηρα σημερα την 7600gs του τη φορτωσα και ολα καλα.Ευχαριστημενος ειναι για τωρα....Ευχαριστω για τη βοηθεια και το χρονο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...