klainmaingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα.. Λέω να αναβαθμιστώ άμεσα και να πάρω μια τηλεόραση που κατα 80% θα έχει gaming χρηστικότητα.. Γι αυτό και βάζω το θέμα στο console games.. Επίσης με ενδιαφέρει να μπορώ να συνδέσω και το pc μου εναλλακτικά (να έχω την επιλογή να το γυρίζω στην οθόνη της τηλεόρασης με κάποιο box για πλήρες gaming κάψιμο η για ίντερνετ στο σαλόνι) Μετά απο ελάχιστο ψάξιμο βρήκα αυτή που μου φάνηκε καλή Toshiba LCD 42'' Regza 42X3030D http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=971928 Γενικά μάλλον θα κινηθώ περιορισμένα στα 1200-1400ευρώ Έχετε κάτι να προτείνετε στο συγκεκριμένο εύρος τιμών; Κάποια που να αποφύγω; Κάποια προσφορά που δεν έχω δεί; Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι οτι αρχίζουν οι εκπτώσεις σε 10 μέρες και φαντάζομαι οτι θα επηρεάσουν και τον τομέα των Ηλεκτρονικών/Τηλεοράσεων. Θα πάω και στο mediamarkt σε λίγο να δώ ποια μου κάνει "οπτικά" αλλα θα ήθελα και μια "τεχνική" αξιολόγηση η κάποια παραπομπή/συμβουλή.
akalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 samsung 40m86 αν την βρεις σε αυτα τα χρηματα S-PVA panel,απλα κορυφη.
xaros73 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Και εγω την Samsung εχω και την συνηστω ανεπιφυλακτα. Εχω επανω της pc, ΧΒΟΧ360, δορυφορικο και DVD και δειχνει τζαμι...
ababapanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 η toshiba απο πλαισιο ειναι πολυ καλη...αλλα και η σαμσουνκ ειναι καλη. παρε οποια βρεις σε πιο καλη τιμη
akalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=9015&catid=392
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Στα mediamrkt σήμερα είχε μόνο αυτή Samsung LCD 40'' Tulip LE40M86B στα 1800 ευρώ.. Δυστυχώς δεν εντόπισα την άλλη ούτε εκεί ούτε πουθενά αλλού.. Τώρα βλέπω μια και στο φυλλάδιο πλαίσιο αλλα @@@@ akalos στο hardshop έτυχε να την δείς; Είναι δοκιμασμένο για αγορές.. Αν και θα έπρεπe να την δώ πρίν την αγορά κάπου.. :\ Βλέπω οτι και στο av αυτήν προτείνουν..
tacuma Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Να προσεξεις οταν πας σε κανα μαγαζί να τους ζητησεις να αλλαξουν καναλι να δεις κανενα απο τα αναλογικα, αντ1,μεγκα κλπ. Εγω σπιτι μου την πατησα με μια 40αρα φιλιπς στην οποια δεν μπορουσες να δεις τα απλα καναλια, φαινοντουσαν αθλια παρα πολυ θολά κ υποτιθεται ειχε καλυτερα χαρακτηριστικά απο αλλες κ λιγα ms. Μετα απο φασαρια την αλλαξαμε κ πηραμε μια sony bravia 42 και ειναι καταπληκτική. Καλο ειναι να παρεις full HD οπωσδηποτε παντως.
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Ναί είναι γνωστό οτι στα καλά σήματα θα πρέπει να προσέξεις για να δείς την λεπτομέρεια αλλα στα βλακοαναλογικά τα δικά μας είναι που μπορούν να σου βγούν τα μάτια (αν και το βλέπω και στην ήδη υπάρχουσα cineos37" οτι αν και είναι κορυφή στις ίντσες της (ήταν έστω) και σε dvd/xbox είναι καταπληκτική στα τηλεοπτικά είναι τσάμπλα χάμπλα!
ntouzieras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μακρια απο samsung lg sony.Προτεινω philips ή sharp.
akalos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 akalos στο hardshop έτυχε να την δείς; Είναι δοκιμασμένο για αγορές.. Αν και θα έπρεπe να την δώ πρίν την αγορά κάπου.. :\ Βλέπω οτι και στο av αυτήν προτείνουν.. οχι-ναι-ναι
Pinturicchio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Και εγω sharp η phillips θα προτεινα.Εχουν πολυ μικρο responce της ταξης των 4ms για sharp και 3ms για phillips.Η διαφορα ειναι φανερη στα παιχνιδια.Ειμαι κατοχος μιας 32 sharp και με θεωρουσαν υπερβολικο οταν εδινα 1200euro ενω η μεση τιμη σε αλλες μαρκες ηταν κοντα στα 800. Τωρα ομως παιζω pro σαν ανθρωπος ενω αλλοι παιζουν με θολουρες!
akalos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Και εγω sharp η phillips θα προτεινα.Εχουν πολυ μικρο responce της ταξης των 4ms για sharp και 3ms για phillips.Η διαφορα ειναι φανερη στα παιχνιδια.Ειμαι κατοχος μιας 32 sharp και με θεωρουσαν υπερβολικο οταν εδινα 1200euro ενω η μεση τιμη σε αλλες μαρκες ηταν κοντα στα 800.Τωρα ομως παιζω pro σαν ανθρωπος ενω αλλοι παιζουν με θολουρες! ψαξε και βρες πως μετραει η philips τα ms και μετα να μιλατε αν και αυτα ειναι σε θεωρητικο επιπεδο.... το οτι ολοι ειμαστε κατοχοι μια τηλεορασης δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερη απο αλλη. αμα βρειτε LCD 40 με S-PVA PANEL σε αυτη την τιμη να το ποσταρετε. υ.γ προσωπικα δεν εχω samsung για να μην γινει καμια παρεξηγηση.
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Επίσης αν βρείτε την ίδια την Samsung 40M86 σε θεσσαλονίκη ή σε ιντερνετομάγαζο θα εκτιμούσανα το ποστάρετε γιατί δεν την βρίσκω πουθενά :\ edit: Έχει αγοράσει κανείς ποτέ απο pixmania.com? Skroutzing finds it first!
Pinturicchio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ψαξε και βρες πως μετραει η philips τα ms και μετα να μιλατε αν και αυτα ειναι σε θεωρητικο επιπεδο.... το οτι ολοι ειμαστε κατοχοι μια τηλεορασης δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερη απο αλλη. αμα βρειτε LCD 40 με S-PVA PANEL σε αυτη την τιμη να το ποσταρετε. υ.γ προσωπικα δεν εχω samsung για να μην γινει καμια παρεξηγηση. Μα δεν εχω philips , sharp εχω! Απλα εχω τη δυνατοτητα να βλεπω αρκετες να παιζουν σε πραγματικες συνθηκες.Οσο για της μετρησεις ενδιαφερον ειναι πως μετραει η samsung το contrast ratio!!! Aσχετο παντως η τηλεοραση που ζηλεψα ειναι η philips 42" 9732.Aψογη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.