privateer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 «Χρόνια πολλά» μέσω σύντομων γραπτών μηνυμάτων (sms), το κόστος των οποίων ανήλθε σε περίπου 25 εκατ. ευρώ, επέλεξαν να ανταλλάξουν -και- φέτος τις ημέρες των εορτών οι συνδρομητές της κινητής τηλεφωνίας, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μόνο την Πρωτοχρονιά εστάλησαν περισσότερα από 58.000.000 sms, έναντι 53,5 εκατ. sms την πρώτη ημέρα του 2007. Στο διάστημα από την παραμονή των Χριστουγέννων του 2007 έως και την 1η Ιανουαρίου του 2008, οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων ευχήθηκαν στους οικείους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω 255,38 εκατ. σύντομων γραπτών μηνυμάτων, όταν πέρυσι, την ίδια περίοδο, είχαν σταλεί συνολικά 210.000.000 sms. Κάπως έτσι οι αποστολές σύντομων γραπτών μηνυμάτων ξεπέρασαν φέτος κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σημειώνοντας αύξηση σε ποσοστό 21%. Συγκεκριμένα, μέσω του δικτύου της Vodafone εστάλησαν από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και την Πρωτοχρονιά συνολικά 86,75 εκατ. γραπτά μηνύματα με ευχές (έναντι 82,67 εκατ. το 2007), ενώ μόνο την πρώτη ώρα του 2008 (από 00:00 έως 01:00) διεκπεραιώθηκαν από το δίκτυο της Vodafone 4,5 εκατ. κλήσεις φωνής. Επίσης, από το δίκτυο της CosmΟΤΕ, στο διάστημα από 24 Δεκεμβρίου έως και την Πρωτοχρονιά, εστάλησαν συνολικά περίπου 87 εκατ. SΜS (έναντι 67 εκατ. το 2007) και εξυπηρετήθηκαν περίπου 390 εκατ. κλήσεις φωνής. Σύμφωνα τέλος με τα στοιχεία της WΙΝD, στο διάστημα των εορτών, από τους συνδρομητές του δικτύου της (συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Q-Τelecom) εστάλησαν συνολικά 81,63 εκατ. γραπτά μηνύματα. Στη διάρκεια των τριών πρώτων ωρών του 2008 από το δίκτυο της εταιρείας εξυπηρετήθηκαν 4,2 εκατ. φωνητικές κλήσεις. Πηγή: news.in.gr
silverthan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Τι λεφτά βγάζουνε αυτές οι εταιρείες ρε παιδί μου....
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Εγώ αντιθέτως δεν ευχήθηκα σε κανέναν τίποτα .... ούτε καν ασχολήθηκα με το κινητό μου ... και φυσικά δεν απάντησα σε κανένα μήνυμα η τηλέφωνο.... Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος επικοινωνίας άλλωστε.
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 αυτό γίνεται κάθε χρόνο... η αύξηση βέβαια ήταν αναμενόμενη σε Cosmote και Wind λόγω του ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα έβγαλαν ειδικά πακέτα ( με 5 ευρώ 300 sms ) σε αντίθεση με τη vodafone που έμεινε στα 100 sms με 5 ευρώ. Ότι και να έγινε είναι ένας τρόπος επικοινωνίας, αφού πολλές φορές δείχνεις ότι θυμάσαι τοους άλλους για να δώσεις ευχές. αυτό το εκμεταλλεύονται οι εταιρίες βέβαια.. τα κέρδη των εταιριών από μηνύματα-κλήσεις είναι πολύ μεγάλα.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Χαμός.Τα χριστούγεννα δν έστειλα πολλά,μόνο 15..σε πολύ κοντινούς φίλους..Τν πρωτοχρονιά αναστέναξε τ κινητό μ κ τ πορτοφόλι μ... 346 μνμ στάλθηκαν χτες(δν υπήρχε κάρτα ούτε για ψίχουλα προχτες) με τις ευχές μ,σε όλους..κ φύγαν 15+κτ ευρώ.Αλλά χαλάλι εκείνη η μέρα αυτή.Κ να φανταστείτε ότι δν στέλνω σε 27 αγνώστους που έχω μέσα..Άντε κ του χρόνου να είμαστε γεροί κ με τσέπες που να τ αντέχουν....cu sms παντού
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 τηλεφωνήματα από 2Play ftw!
FarCry Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 τηλεφωνήματα από 2Play ftw! σε κινητα???? αντε βρες εσυ κανεναν στο σπιτακι του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 την επόμενη μέρα μια χαρά τους έβρισκα έτσι και αλλιώς για αρκετή ώρα μετά την πρωτοχρονιά τα κινητά ήταν "down"
Ventrix Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Επίσης, από το δίκτυο της CosmΟΤΕ, στο διάστημα από 24 Δεκεμβρίου έως και την Πρωτοχρονιά, εστάλησαν συνολικά περίπου 87 εκατ. SΜS (έναντι 67 εκατ. το 2007) και εξυπηρετήθηκαν περίπου 390 εκατ. κλήσεις φωνής. Τι λε ρε φίλε, 10 εκατομμύρια έλληνες, πήραν απο ένα δίκτυο μόνο 390 εκατομμύρια τηλέφωνα; Βάζουν μέσα και τις αναπάντητες ή και τις κλήσεις απο το σταθερό του ΟΤΕ; Μας δουλεύουν μου φαίνεται...
AKOYLINI Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 και που ξέρουν ρε παιδιά ότι τα μηνύματα έλεγαν χρόνια πολλά!!!!
21century Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Εδώ είχε ανοίξει διάλογος να έχουμε λιγότερα μηνύματα και μεγλαύτερη προσωπική επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλα το ρεκόρ το καταρίψαμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Παντως η ψυχολογία του γραπτού μηνύματος όπου ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά από ότι face to face είναι ενα θέμα που αξίζει να διερευνηθεί...
trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 και που ξέρουν ρε παιδιά ότι τα μηνύματα έλεγαν χρόνια πολλά!!!! ε κάθε φορά που "περνούσε" μήνυμα με αυτές τις λέξεις κανα "scriptaki" το μετρούσε, δεν πρέπει να είναι δύσκολο, αποκλείεται πάντως να τα διάβασαν υπάλληλοι Εγώ πάντως απάντησα στα μηνύματα που έστειλα/μου εστειλαν, και δεν είχα πρόβλημα. Έφτασαν όλα. Εδώ είχε ανοίξει διάλογος να έχουμε λιγότερα μηνύματα και μεγλαύτερη προσωπική επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα Μπορεί το "αγαπημένο μου πρόσωπο" να ήταν σε διαφορετικό σημείο της Ελλάδας, πως θα του έλεγα Καλή Χρονιά, θα πήγαινα 500km βόλτα για να μην έχουν πρόβλημα οι "ανθρωπιστές" ; Μη λέμε βλακείες τώρα, υπάρχουν 1002 λόγοι που κάποιος θα έστελνε μήνυμα από το να "έβλεπε από κοντά" το αγαπημένο του πρόσωπο. Εμένα ο πατέρας μου ΔΟΥΛΕΥΕ το βράδυ της πρωτοχρονιάς (22:00 - 08:00), τι μου λέτε εσείς τώρα....
ATG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 αυτό γίνεται κάθε χρόνο...η αύξηση βέβαια ήταν αναμενόμενη σε Cosmote και Wind λόγω του ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα έβγαλαν ειδικά πακέτα ( με 5 ευρώ 300 sms ) σε αντίθεση με τη vodafone που έμεινε στα 100 sms με 5 ευρώ. Ότι και να έγινε είναι ένας τρόπος επικοινωνίας, αφού πολλές φορές δείχνεις ότι θυμάσαι τοους άλλους για να δώσεις ευχές. αυτό το εκμεταλλεύονται οι εταιρίες βέβαια.. τα κέρδη των εταιριών από μηνύματα-κλήσεις είναι πολύ μεγάλα. H Vodafone ειχε πακετο 5 Ευρω με 250sms + 50 mms. Αλλα αν υπλογισεις οτι η Q πηγε απο Voda σε Wind, η Vodafone ειχε αυξηση.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 H Vodafone ειχε πακετο 5 Ευρω με 250sms + 50 mms. αν θυμάμαι καλα,αυτό είναι για τους cu προς cu.Αλλά δν τ ενεργοποίησα,δν έχω μόνο άτομα με cu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα