slipknot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Brokeman Mountain(κι όμως!!) Brokeback Mountain όχι Brokeman Mountain...
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Brokeback Mountain όχι Brokeman Mountain... Γιατι ξερεις εσυ σιγουρα δλδ οτι δεν υπαρχει ταινια "Το βουνο του μπατιρη" που ναν και ρομαντικη ?
zoolapi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Γιατι ξερεις εσυ σιγουρα δλδ οτι δεν υπαρχει ταινια "Το βουνο του μπατιρη" που ναν και ρομαντικη ? ούπς!!Ενα λαθάκι έκανα κι εγώ!
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ούπς!!Ενα λαθάκι έκανα κι εγώ! Ναι μωρε χαβαλε κανουμε τπτ προσωπικο..
Xorxhs! Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 English Patient...Ο αγγλος ασθενης με τα χιλια,αν το μωρο σου ειναι trendy...αν ειναι emo,τοτε ο ψαλιδοχερης
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 μιλάς σε άνθρωπο που είπε το Clockwork Orange τι μεγαλύτερη μούφα όλον τον εποχών τι περιμένεις? Όποιος το είπε αυτό είθε να του πέσει ο μονόλιθος στο κεφάλι
slipknot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Όποιος το είπε αυτό είθε να του πέσει ο μονόλιθος στο κεφάλι Λες να του έπεσε ? Γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν έχει postάρει σήμερα...
livewire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Επαναφέρω τη συζήτηση από το χρονοντούλαπο της ιστορίας του Insomnia( αν και όχι από τα βάθη του). Ο λόγος είναι ότι ένιωσα ένα τσίμπημα ενοχής, καθώς είχα ποστάρει αρκετά προβοκατόρικο ταινιάκι τότε. Χωρίς να αναιρώ εκείνη την επιλογή, να προσθέσω μια ταινία που πήρε το μάτι μου σήμερα στην TV. Με πήγε πολλά χρόνια πίσω και συνεκινήθην βαθιά. Μιλάω για τη Γαλάζια Λίμνη. Επίσης πιστεύω ότι το τόπικ έχει αρκετό ψωμί ακόμα και πολύ γέλιο...
GeorgeVls Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Eternal sunshine of a spotless mind οπως ειπε κ ενας φιλος, κ το 'Ημερολογιο'(The Notebook). Τελος!
flo1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Eternal sunshine of a spotless mind οπως ειπε κ ενας φιλος,κ το 'Σημειοματαριο'(The Notebook). Τελος! . Hμερολογιο στα ελληνικα.
χάπι Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 "Δράκουλας" του Κόπολα "Ερωτική επιθυμία" και "2046" του Γουόν Καρ Γουάι
GeorgeVls Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 .Hμερολογιο στα ελληνικα. Μα ημερολογιο ειπα Χεχε, σωστα, κ εγω λεω κατι δεν μου καθισε καλα
Azazel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Pride and Prejudice,Inventing the Abbotts,The notebook,love actually είναι μερικές καλές που θυμάμαι...
The_Judas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Είναι εύκολη η επιλογή... ίσως επειδή δεν έχω δει και πάρα πολλές του είδους. Καλύτερα λίγες αλλά καλές: Εternal sunshine of the spotless mind The Fountain Chasing amy Οι Γέφυρες Του Μάντισον Πάρα πολλές απο Woody Allen Blade Runner
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.