loop80 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 καλημερα θα ηθελα τη βοηθεια σας για το realmvc και το Ultranvc. θελω να παρω remote το pc μου απο τη δουλεια, εχω εγκαταστησει και τα 2 προγραμματα που σος ειπα, τον server ανοιχτο να τρεχει στο pc στο σπιτι και προσπαθω να συνδεθω με τους viewer απο τη δουλεια αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα, εχω ανοιξει και τις ports στο router (5900) ειναι η defult, και εχω φτιαξει και miror ip στο noip και στο dyndns, αλλα και παλι τιποτα δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα με καμια απο τις 3 ip και αν χρεισοιμοποιω (την no-ip, την dyndns, και την ip τησ γραμμησ μου) αν ξερει κανεισ τι μπυρει να φτεει η αν εχει καμια αλλη ιδεα για να παρω remote το pc Μου ασ μου το πει, ευχαριστω πολυ προκαταβολιοκα.
random Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ας υποθέσουμε οτι στο σπιτι έκανες σωστα το port forward. στο σπιτι προφανώς εχεις μια κοινη dsl , στη δουλειά τι σύνδεση εχεις; modem? dsl με ένα pc, το δικό σου, και μπορεις να πειράξεις το ρουτερ? ή dsl κοινοχρηστη για πολλα pc, και proxy/firewall, και δεν εχεις δικαιωμα να πειράξεις τον ρουτερ? σε αυτη την περίπτωση μηπως σαν αφήνουν μονο να σερφαρετε ή/και χρήση mail και "έκλεισαν" ολα τα άλλα; μηπως έιναι θεμα isp (του σπιτιου); μηπως εχουν καποιου είδους "προστασία" απο μη συνηθισμένη πρόσβαση και κόβει το vnc ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.