Προς το περιεχόμενο

Redirection

planelover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πώς μπορεί να γίνεται redirection ενός αρχείου σε ένα άλλο σε μια συγκεκριμένη ώρα. π.χ κατά τις 6 να γίνεται redirect από το index.html στο index1.html και μετά, στις 8 να γίνεται το αντίθετο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με javascript γίνεται αυτό.

Αν θέλεις ψάξε το λίγο....αλλιώς θα σου γράψω μία λύση μέχρι αύριο κάποια στιγμή....ή κάποιο άλλο παιδί μπορεί.

Δημοσ.

έχω ψάξει στο google, αλλά μάλλον δε βάζω τα σωστά keywords.

Εγώ περιμένω όσο θες, αλλά plz φτιάξτο μου

Thanks

Δημοσ.

Για πες μου κάτι: ο σκοπός είναι να κάνει redirect τον χρήστη όταν η ώρα είναι 6 για παράδειγμα και σερφάρει ήδη στην σελίδα σου?Δηλαδή θέλεις ο έλεγχος να γίνεται όταν ο χρήστης έχει ανοιχτή την σελίδα και ξαφνικά να τον πετάει στην άλλη?

Ή ο σκοπός είναι όταν ο χρήστης πρωτο-μπαίνει στην σελίδα σου απλά να κατευθύνεται στην ανάλογη σελίδα?

Γιατί στην πρώτη περίπτωση γίνεται με javascript ενώ στην δεύτερη περίπτωση είναι καλύτερο να γίνει με server side γλώσσα.

Δημοσ.

Το δεύτερο με ενδιαφέρει. Αυτή η γλώσσα είναι δύσκολη; Μπαίνει σε html

Να ρωτήσω όμως κάτι για το πρώτο: Εάν μπει, πχ στις 6.01, θα πάει κατευθείαν στην πχ Index1.html ?

Δημοσ.

Αυτή δεν είναι γλώσσα αλλά κατηγορία γλωσσών.

Παραδείγματα είναι η Java,php,asp.net.

Πρέπει να μας πεις τι γλώσσες θα υποστηρίζει ο server που θα φορτώσεις το site σου.

Υποθέτω php σίγουρα....

Δημοσ.

Λοιπόν σε php είναι αρκετά απλό.

Θα βάλεις το παρακάτω scriptaki στην αρχή του index.php αρχείου.

Μεταξύ 6 και 8 το απόγευμα ο χρήστης ανακατευθύνεται στο index1.php ενώ τις υπόλοιπες ώρες τις μέρας βλέπει την index.php.

><?php
   $now =(int)date("G");
   if( $now >= 18 && $now < 20 )
   {
       header( 'Location: index1.php' );
   }
?>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...