La_sa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΜΕΣΟ FIREWALL ΤΟ DOWNLOADING.ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
mixalhs_m Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 θεωρώ δύσκολο εως αδύνατο να το έχουν μπλοκάρει απο το Windows Firewall. Στο internet συνδέεσαι κανονικά ετσι? Σου βγάζει κάποιο μήνυμα τη στιγμή που πας να κάνεις download; Να θεωρήσω αυτονόητο οτι έχεις περιορισμένα δικαιόματα στο pc.... μπένεις δηλ. ως απλός user και όχι ως admin., σωστά??
La_sa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 γεια σου μιχαλη, ναι μπαινω κανονικα σε ολα τα site και οταν παω να κατεβασω μου βγαζει αυτο το μυνημα:WatchGuard firewall: Response denied from http://62.38.5.232:80/mirror/sdsetup.exe: Unsafe content type "application/octet-stream"
mixalhs_m Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 με επιφύλαψη μάλλον δε μπορεις να κανεις κατι γιατί είναι ρύθμιση από το router....θα το κοιτάξω και ελπίζω να σου πω σιγουρα. βέβαια σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με το windows firewall ή με γενικά με τα windows.
La_sa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου καταρχην,και εγω ειμουνα σιγουρος οτι δεν απο τα windows firewall γιατι το επσαξα αρκετα και δεν μπορεσα να κανω κατι. Μακαρι να βρουμε καποια λυση.
pisio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Για να κατέβασεις ένα αρχείο θα πρέπει να συνδεθείς στη Firewall Και εγώ στην δουλειά το WatchGuard firewall έχω και δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα
La_sa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 APO OTI KATALABA DEN GINETE TIPOTA.THS PISIO
pisio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Η μόνη λύση είναι να βρείς τα στοιχεία και να συνδεθείς στη Firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.