lebron15 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Θα ηθελα να μου πειτε καποια καλα μαγαζακια στην Αθηνα που να εχουν μεγαλη ποικιλια για παιχνιδια σε pc,συγκεκριμενα ψαχνω το f1 challenge και το grand prix 4 αλλα και καποιους αλλους παλιους τιτλους! Μιλαμε παντα για γνησια παιχνιδια,ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε!
Bougas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 console center στην χαλκοκονδυλη στο κεντρο. για καινουρια δεν ξερω αμα βρεις αυτα που θες,αλλα εχει μεγαλη ποικιλια απο μεταχειρισμενα,καινουρια και παλια.
trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παπασωτηρίου στη Στουρνάρη και Πατησίων, γωνία. Θα βαρεθείς να βλέπεις, βέβαια και όλα τα Πλαίσιο έχουν πάρα πολλά. Στον ίδιο δρόμο έχει και Πλαίσιο.
Bougas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ψαχνει παλια παιχνιδια.εκει που λες εχει μονο καινουρια.
trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ο παπασωτηρίου έχει παλιά παιχνίδια, εγώ που έψαχνα το Full Throttle, το βρήκα.
chill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος το full throttle ήταν επανέκδοση όπως συνέβη και με διάφορους άλλους παλιούς τίτλους της Lucasarts.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Τα Multirama έχουν κάποιες φορές μερικά ξεχασμένα παιχνίδια...
trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος το full throttle ήταν επανέκδοση όπως συνέβη και με διάφορους άλλους παλιούς τίτλους της Lucasarts. και όμως το βρήκα με την παλιά συσκευασία που είχε. Ίσως ήμουν κωλόφαρδος.
chpetros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ίσως ήμουν κωλόφαρδος. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.