Προς το περιεχόμενο

Colin McRae

kostasv12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!!

ξέρει κάποιος από εσάς που μπορώ να βρώ τα colin mcrae 1,2,3,5 για pc;

το 4 και το dirt τα έχω.

επίσης μια άλλη ερώτηση: μπορώ να παίξω με controller το dirt: ή μόνο με το πληκτρολόγιο;(δεν μου αρέσει η τιμονιέρα).

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

και πάλι καλή χρονιά!!!

Δημοσ.

ναι φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά ίσως γίνεται με προσωπικό μήνυμα.πάντως το κοίταξα αυτό που μου είπες αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι έχει τέτοια επιλογή.έχει μόνο για keyboard και costumiser ή κάπως έτσι!!!

Δημοσ.
ναι φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά ίσως γίνεται με προσωπικό μήνυμα.πάντως το κοίταξα αυτό που μου είπες αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι έχει τέτοια επιλογή.έχει μόνο για keyboard και costumiser ή κάπως έτσι!!!

φιλε μου εχει εγω εχω παιξει και το 2 με controller τα εχεις συνδεσει πανω? κοιτα το παλι, δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, το Dirt τελικα δεν υποστηριζει crossfire σωστα?30 fps πιανω περιπου με μια καρτα HD3870 ολα στο full 1980x1050 καλα ειναι?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
φιλε μου εχει εγω εχω παιξει και το 2 με controller τα εχεις συνδεσει πανω? κοιτα το παλι, δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Δεν μπορώ να το κανω να παιξει με game controller. Στα control options, εχει keyboard & customize. Αφου το εχεις κανει λοιπον, εξήξησε μας πως ακριβως γινεται.

Δημοσ.

Εβγαλες άκρη τελικα? , γιατι εχω το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.
ειναι πολυ ευκολο να τα βρεις αν ξερεις που να ψαξεις, αλλα δεν επιτρεπονται τετοιες συμβουλες

Δεν κατάλαβα! Απαγορεύεται να προτείνει κανείς που διατίθεται νόμιμο software με νόμιμη άδεια χρήσης?

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! για το άλλο σκέλος της ερώτησης ξ'ερεις κάτι;

Ριξε μια ματιά http://www.emarket.gr. Ειδα οτι εχει μερικα απο αυτά που σε ενδιαφερουν. Μεταχειρισμενα αλλά original

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...