kostasv12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!! ξέρει κάποιος από εσάς που μπορώ να βρώ τα colin mcrae 1,2,3,5 για pc; το 4 και το dirt τα έχω. επίσης μια άλλη ερώτηση: μπορώ να παίξω με controller το dirt: ή μόνο με το πληκτρολόγιο;(δεν μου αρέσει η τιμονιέρα). Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! και πάλι καλή χρονιά!!!
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εχει στις επιλογες να το παιξεις οπως θες
kostasv12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! για το άλλο σκέλος της ερώτησης ξ'ερεις κάτι;
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ειναι πολυ ευκολο να τα βρεις αν ξερεις που να ψαξεις, αλλα δεν επιτρεπονται τετοιες συμβουλες
kostasv12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ναι φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά ίσως γίνεται με προσωπικό μήνυμα.πάντως το κοίταξα αυτό που μου είπες αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι έχει τέτοια επιλογή.έχει μόνο για keyboard και costumiser ή κάπως έτσι!!!
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ναι φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά ίσως γίνεται με προσωπικό μήνυμα.πάντως το κοίταξα αυτό που μου είπες αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι έχει τέτοια επιλογή.έχει μόνο για keyboard και costumiser ή κάπως έτσι!!! φιλε μου εχει εγω εχω παιξει και το 2 με controller τα εχεις συνδεσει πανω? κοιτα το παλι, δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου
darian227 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, το Dirt τελικα δεν υποστηριζει crossfire σωστα?30 fps πιανω περιπου με μια καρτα HD3870 ολα στο full 1980x1050 καλα ειναι?
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΜΠΑΛΗΣ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 φιλε μου εχει εγω εχω παιξει και το 2 με controller τα εχεις συνδεσει πανω? κοιτα το παλι, δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Δεν μπορώ να το κανω να παιξει με game controller. Στα control options, εχει keyboard & customize. Αφου το εχεις κανει λοιπον, εξήξησε μας πως ακριβως γινεται.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΜΠΑΛΗΣ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ναι φίλε μου το ξέρω αυτό αλλά ίσως γίνεται με προσωπικό μήνυμα.πάντως το κοίταξα αυτό που μου είπες αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι έχει τέτοια επιλογή.έχει μόνο για keyboard και costumiser ή κάπως έτσι!!! Εβγαλες άκρη τελικα? , γιατι εχω το ιδιο προβλημα.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΜΠΑΛΗΣ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Τελικα, αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να δηλώσεις στο customize, τα buttons του controller. ΜΕΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ RESTART ΤΟ GAME
zevage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 ειναι πολυ ευκολο να τα βρεις αν ξερεις που να ψαξεις, αλλα δεν επιτρεπονται τετοιες συμβουλες Δεν κατάλαβα! Απαγορεύεται να προτείνει κανείς που διατίθεται νόμιμο software με νόμιμη άδεια χρήσης?
zevage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! για το άλλο σκέλος της ερώτησης ξ'ερεις κάτι; Ριξε μια ματιά http://www.emarket.gr. Ειδα οτι εχει μερικα απο αυτά που σε ενδιαφερουν. Μεταχειρισμενα αλλά original
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δεν κατάλαβα! Απαγορεύεται να προτείνει κανείς που διατίθεται νόμιμο software με νόμιμη άδεια χρήσης? μα δεν ειπα κατι τετοιο
zevage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 μα δεν ειπα κατι τετοιο Το ειπες αλλά πιθανον να εννοούσες κάτι άλλο.
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 αφου εχεις καταλαβει τι λεω τοτε τι το κανεις θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.