Προς το περιεχόμενο

Επείγουσα βοήθεια με GeForce 8600 GT

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,Καλή Χρονιά σε όλους.

Αγοράζοντας και εγκαθιστώντας μια κάρτα GeForce 8600 GT Sparkle (PCI Express),είδα μετά από λίγα δευτερόλεπτα ότι η οθόνη σαν να πάγωσε και να έκανε ένα είδωλο,"τραβώντας" ελαφρά τα χρώματα σαν να προσπαθεί να συντονιστεί.Την πρώτη φορά επανέρχεται,μετά όμως το κάνει πάλι,αλλά αυτή τη φορά παγώνουν τα πάντα,δείκτες ποντικιού,παράθυρα,κλπ.Δεν κλείνει τίποτα με αποτέλεσμα να πρέπει κα κλείσω το pc από το κεντρικό κουμπί,ούτε καν με CTRL+ALT+DEL δεν επανέρχεται.Βρήκα τα τελευταία drivers,τα εγκατέστησα,αλλά τα ίδια...

Μήπως είναι ελαττωματική;

Δεν βλέπω να έχω κάνει κάτι λάθος...

Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμητέα...

Υ.Γ. Bγάζοντάς την από το slot,όλα είναι κανονικότατα(παίζει με την on-board της Asus).Καμμία διακοπή κανενός είδους.

• Super Moderators
Δημοσ.

ανοίγεις το pc χωρίς την νέα κάρτα μέσα...μπαίνεις Windows βγάζεις τους drivers της onboard κάρτας γραφικών...restart μπαίνεις BIOS και κάνεις DISABLE την onboard κάρτα γραφικών...

κλείνεις το pc και βάζεις την νέα κάρτα γραφικών...βάζεις το monitor πάνω στην νέα κάρτα γραφικών (και ΟΧΙ στην παλιά που μάλλον το άφησες πριν)...μπαίνεις windows και βάζεις τους νέους drivers για την 8600 GT που θα βρεις στο site της Nvidia (Forceware 169.21)

λογικά θα δουλέψουν όλα οκ...

Δημοσ.

Την οθόνη την έβαλα πάνω στην καινούργια κάρτα και όχι στην παλιά.

Ας κάνω ό,τι πρότεινε ο φίλος,και θα δούμε,αν και δεν νομίζω...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Δημοσ.

Τροφοδοτικό 500W.Ο,τι συνδέσεις είχα και με το παλιό,έκανα και με το 500άρι.

Εξ'άλλου,δεν νομίζω η 8600GT να θέλει επιπλέον τροφοδοσία.Είδα ότι μάλλον παίρνει από τη μητρική.

Δημοσ.

1.Κατάργηση drivers on-board κάρτας γραφικών

2.Θέση "disabled" στο internal graphics/vga στο bios μετά από είσοδο στο set-up

3.boot από pci express (1η προτίμηση) στο set-up

Και μετά από όλα αυτά,και με την καινούργια κάρτα στο slot και με την οθόνη φυσικά στην καινούργια κάρτα,ακόμη και στην εναρκτήρια οθόνη των WinXP,κολλάει...Καλά κρασιά...

Μάλλον ελαττωματική φαίνεται...

Δημοσ.

Πήγαινε την πίσω. Και μένα τα ίδια έκανε μια Sparkle 8600 GT.

Τελικά ήταν ελαττωματική. Την πήγα πίσω και πήρα μια ATI HD 2600 XT να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Ηδη το έκανα,φίλε μου.Να δούμε τι θα μου πούνε...

Πάντως,λες για ΑΤΙ;Το θέμα,βέβαια,είναι,ότι δεν θα παίζει στο Linux.

Δημοσ.

Πηρα την ιδια καρτα απο το πλαισιο και ειχα το ιδιο προβλημα.Την πηγα πισω και την αντικατεστησαν αμεσως μολις τους ανεφερα το προβλημα.Μου ειπαν οτι ηταν ελλατωματικη.Πηρα μια ιδια και λειτουργει κανονικα.Παντως δε μου γεμισε το ματι,παρε καμμια αλλη καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...