MasterBilly Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εντόπισα μια μικρή διαφορά στο google από όταν μπαίνω με οτε η ον ξέρετε τπτ?? με ον με οτε
trib Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 format θες, πωωωωωωω καταστροφή. χαράς το κουράγιο σου που έκανες τέτοιο topic.
MasterBilly Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 είπα εγώ ότι έγινε κάποια καταστροφή? απλά ρώτησα μήπως και κάποιος γνωρίζει. και σένα πάντως χαράς το κουράγιο σου που μπήκες στον κόπο και απάντησες παρόλα αυτά αν κάποιος γνωρίζει επί του θέματος αν μπορεί ας μας πει και μας ελπίζω μόνο χωρείς ειρωνεία.
trib Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 χωρείς ειρωνεία θα σου πω ότι σπαταλάς τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου σε βλακείες.
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 χωρείς ειρωνεία θα σου πω ότι σπαταλάς τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου σε βλακείες. ρε φιλε εχει μια απορια το παιδι, δλδ εσυ τι νομιζεις οτι κανεις τωρα οτι τον γεμιζεις εξυπνα? Με συγχωρεις αλλα αυτη δεν ειναι συμπεριφορα...
trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 δεν μπορούν όλες οι απορίες να παίρνουν σοβαρή απάντηση. Σε συγχωρώ...
MasterBilly Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 trib σε ευχαριστώ και μίας και ενδιαφέρεσαι για τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου σε παρακαλώ μην μου τον σπαταλάς με εξυπνάδες.
trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Sir, Yes Sir. No Sir. Ok Sir. καλό treasure hunting.
dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 sorry αλλα που ειναι η διαφορα;;; αα μαλιστα τωρα ειδα τη 2η φωτο. ε καλα οσο παει ολο και περισσοτερες διαφημισεις...
M3tal_G3ar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Η δεύτερη εικόνα λέει Google Pack:Κατεβάστε δωρεάν λογισμικό για το νέο σας Η/Υ ενώ η πρώτη όχι.. Βασικά που είναι το τρομερό?? Θέμα της google είναι όχι δικό σου...
MasterBilly Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 γιατί να βγαίνει με τον ΟΤΕ αυτό το λινκ και όχι με την ΟΝ αυτό μου κάνει εντύπωση. νόμιζα πως η σελίδα του google είναι μια για όλους.
M3tal_G3ar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Η δεύτερη εικόνα λέει Google Pack:Κατεβάστε δωρεάν λογισμικό για το νέο σας Η/Υ ενώ η πρώτη όχι.. Βασικά που είναι το τρομερό?? Θέμα της google είναι όχι δικό σου... γιατί να βγαίνει με τον ΟΤΕ αυτό το λινκ και όχι με την ΟΝ αυτό μου κάνει εντύπωση.νόμιζα πως η σελίδα του google είναι μια για όλους. Εννοούσα πως δεν φταίει ούτε ο ΟΤΕ, ούτε η ΟΝ, ούτε εσύ για αυτό απλά είναι θέμα της google. PS: Μια είναι η σελίδα, και σε μένα το έχει κάνει, κάποτε έβγαζε αυτό το <<πρόσθετο>> και κάποτε όχι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.