Achilles Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μας "πέθανες" βραδιάτικα. Πόνεσαν τα πλευρά μου από τα γέλια. Πρέπει να μάθω να πλαστογραφώ την υπογραφή της γυναίκας μου...:-D:-D
21century Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Καλαααα. τρελλάθηκα, αυτο ισχυει τωρα για τους γονεις ή για τους νεαρους και νεαρες του φορουμ που ειναι αρκετοι?..
antreaslam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Κύριε Γιάννη, είναι καταπληκτικό! Ήδη ξεκίνησα να συμπληρώνω την 1η φόρμα για σήμερα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 καλή η αίτηση αλλά παίζει και plan B... Μωράκι μου καλά να περάσεις με τον Μήτσο, εγω θα κάτσω εδώ έτσι ήσυχα ήσυχα... αααχ
antreaslam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 για να παίξει το plan B Φρού-Φρού, δεν αρκεί το...περιτύλιγμα, αλλά πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο περιεχόμενο της φωτογραφίας....
Freakster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλαααα. τρελλάθηκα, αυτο ισχυει τωρα για τους γονεις ή για τους νεαρους και νεαρες του φορουμ που ειναι αρκετοι?.. εεε.... είναι χιουμοριστικό....
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μήπως υπάρχει και σε Word Document; Θέλω να το μεταφράσω αλλά όταν το σκανάρω με OCR, χάνει πολύ από το formatting... Ok, άκυρο. Το φαντάστηκα ότι ήταν από αγγλικά, οπότε το Google απέδωσε... http://www.avolites.org.uk/jokes/nightout.pdf http://www.ramdhanyk.com/movabletype/archives/thoughtprocess/docs/funny/Boys%20Night%20Out%20Application.doc
gatoulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Πολύ γέλιο!!κάποτε μου είχαν στειλει και ένα email που ήταν κάτι παρόμοιο απλά ήταν σε στύλ σύμβασης όπως υπογράφεται στις τράπεζες..και εκείνο ήταν κορυφαίο,μήπως το έχει κανείς???
question mark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή Αν το συμπληρώνουμε κάθε φορά που θα έχουμε έξοδο με τη παρέα μας και το τηρούμε απόλυτα θα γλιτώσουμε τη παντόφλα;;; lol
cassidy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή Αν το συμπληρώνουμε κάθε φορά που θα έχουμε έξοδο με τη παρέα μας και το τηρούμε απόλυτα θα γλιτώσουμε τη παντόφλα;;; lol Όχι δεν τη γλιτώνεις, αναφέρεται στους όρους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.