Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 eSata>Firewire800>Firewire400>USB2.0(480) σε real καταστάσεις ΚΑΙ σε benchmarks το ότι χρησιμόποιεις usb αντί για firewire δεν μου λέει κάτι αν δεν έχει πρόγραμμα να συγκρίνεις ταχύτητες... εσύ τώρα συγκρίνεις usb sticks με SSD? οι δεύτεροι θα είναι για να έχεις κυρίως λειτουργικό programs/games μέσα και όχι για storage χρήση ή για μεταφορά δεδομένων...τα usb sticks μόνο για μεταφορά κάνουν... δεν καταλαβαίνω γιατί τα συγκρίνεις...
Tzimmys Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Πάντως τα νέα είναι πολύ αισιόδοξα. Επίσης η τιμή (180 ευρώ για τα 36 gb)είναι υπερβολικά καλή, αν σκεφτούμε ότι μόλις κυκλοφόρησε. Όλοι ξέρουμε πως πάνε τα πράγματα στους υπολογηστές. Όπως το κόβω σε ένα χρόνο θα έχουν την μισή τιμή ακι θα είναι γρηγηρότεροι. Πάντως εγώ μόνο και μόνο για αυτούς δεν αγοράζω raptor τόσο καιρό τώρα. Τους περιμένω πως και πως. Άντε καλή αρχή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 αυτοί που βλέπεις όμως είναι αργοί...
bgeorgalas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=218423&highlight=solid+state+disk
Tzimmys Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Αυτά παραπάνω είναι φοβερά. Πάρτε ένα τρομερό νούμερο στο access time. Αν ισχύουν τα παραπάνω, πλέον δε τήθεται σύγκρηση με τους raptors.
Tzimmys Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Νέα http://www.bitmicro.com/products_edisk_altima_35_4gbfc.php
after Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Τελικα να αγορασω 1-2 raptorες ή να περιμενω λιγο για ssd?
Tzimmys Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εγώ προσωπικά λέω να περιμένω. Δε λέω, τρώγομαι, αλλά πιστεύω πως θα αξίζει η αναμονή. Αυτοί που λέω παραπάνω είναι πλέον 3,5" και έχουν χωρητηκότητες ως και 1.6 TB!!!!
MasterX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ε, καλά οι μεγαλοι θα κοστιζουν περιουσια... αλλά αυτο αλλάζει γρήγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.