Προς το περιεχόμενο

Solid State Discs.. το μέλλον έφτασε!!!

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

eSata>Firewire800>Firewire400>USB2.0(480) σε real καταστάσεις ΚΑΙ σε benchmarks :-)

το ότι χρησιμόποιεις usb αντί για firewire δεν μου λέει κάτι αν δεν έχει πρόγραμμα να συγκρίνεις ταχύτητες...

εσύ τώρα συγκρίνεις usb sticks με SSD? οι δεύτεροι θα είναι για να έχεις κυρίως λειτουργικό programs/games μέσα και όχι για storage χρήση ή για μεταφορά δεδομένων...τα usb sticks μόνο για μεταφορά κάνουν...

δεν καταλαβαίνω γιατί τα συγκρίνεις...

Δημοσ.

Πάντως τα νέα είναι πολύ αισιόδοξα. Επίσης η τιμή (180 ευρώ για τα 36 gb)είναι υπερβολικά καλή, αν σκεφτούμε ότι μόλις κυκλοφόρησε. Όλοι ξέρουμε πως πάνε τα πράγματα στους υπολογηστές. Όπως το κόβω σε ένα χρόνο θα έχουν την μισή τιμή ακι θα είναι γρηγηρότεροι. Πάντως εγώ μόνο και μόνο για αυτούς δεν αγοράζω raptor τόσο καιρό τώρα. Τους περιμένω πως και πως. Άντε καλή αρχή.

Δημοσ.

Αυτά παραπάνω είναι φοβερά. Πάρτε ένα τρομερό νούμερο στο access time. Αν ισχύουν τα παραπάνω, πλέον δε τήθεται σύγκρηση με τους raptors.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά λέω να περιμένω. Δε λέω, τρώγομαι, αλλά πιστεύω πως θα αξίζει η αναμονή. Αυτοί που λέω παραπάνω είναι πλέον 3,5" και έχουν χωρητηκότητες ως και 1.6 TB!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...