Ian_Dragonheart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 παιδια καλησπέρα και καλη χρονιά!ευχομαι σε ολους χρόνια πολλά και υπέροχα και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Έχω στα χέρια μου ενα pavilion dv9542ev και επειδη δ μου αρεσουν τα (s)vista θελω να περασω τα win xp. το πρωτο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι δεν μπορω να βρω drivers για xp στο site. Το δευτερο πρόβλημα είναι οτι επειδη ο δισκος είναι sata δεν τον βλεπει η εγκατάσταση των windows και δε βρίσκω κάποια επιλογη στο bios που να μου κάνει.Τι κάνω λοιπόν?Σας ευχαριστώ προκαταβολικά....
joker99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=221609
RiPPeRilion Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Πρεπει πρωτα να βρεις τι Chipset εχει η μητρικη σου...Μετα πηγαινε στο site της Intel και κατεβασε τον sata-driver του chipset που βρηκες..Το αρχειο που θα κατεβασεις καντο extract me winrar και αφησε τον φακελο οπως ειναι....Μετα πρεπει να κανεις αυτον τον sata-driver Intergrate sta XP με το nlite...Αν το κανεις σωστα, στην αρχικη μπλε οθονη της εγκαταστασης θα φωρτωσει και τα sata-driver και μετα θα σου βρει τον σκληρο....Αν εχεις καμια δυσκολια ή δεν ξερεις να χειριζεσαι το nlite πες μου να σε βοηθησω
RiPPeRilion Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Drivers εδω http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=el&cc=gr&dlc=el&product=3467247&lang=el
argiris77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=165319
Ian_Dragonheart Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 θα χρειαστω λιγη βοηθεια με το nlite μιας και δεν το εχω δουλεψει ποτε ξανα...
Ian_Dragonheart Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 στο site της hp δεν εχει ολα τα drivers για xp.kαι καλα του chipset αντε να το βρω...καρτας γραφικων αντε κ αυτης...τον ηχο και το network controller που...τα setup.exe των vista δεν τρεχουν σε xp? μα τι κατασταση ειναι αυτη με τις εταιρειες να πρωωθουν αυτο το λειτουργικο τοσο πολυ...
RiPPeRilion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μην ανησυχεις θα στα βρω ολα εγω....Θελω ακριβως να πω οχι στις προωθησεις των Vista....Εχω κανει 3 τετοια XP Downgrade με επιτυχια και μπορω να σου πω οτι μετα τα λαπτοπ ετρεχαν σφαιρα....Τα βιστα τα γονατιζουν.... Για αρχη θελω να τρεξεις το CPU-Z που θα βρεις εδω Και πες μου τι λεει στο TAB Mainboard.... Βγαλε μια φωτο αν μπορεις....
salaminas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μην ανησυχεις θα στα βρω ολα εγω....Θελω ακριβως να πω οχι στις προωθησεις των Vista....Εχω κανει 3 τετοια XP Downgrade με επιτυχια και μπορω να σου πω οτι μετα τα λαπτοπ ετρεχαν σφαιρα....Τα βιστα τα γονατιζουν.... Για αρχη θελω να τρεξεις το CPU-Z που θα βρεις εδω Και πες μου τι λεει στο TAB Mainboard.... Βγαλε μια φωτο αν μπορεις.... φιλε και γιατι να μην απενεργοποιησει το aero?
RiPPeRilion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Γενικα τα βιστα σαν λειτουργικο ειναι βαρυ....Οταν σου λεει οτι θελει 2GB RAM για να τρεξει ανετα, ενω τα XP με 2GB RAM βγαζουν παπαδες, τοτε τι να τα κανω...Το μονο καλο που εχουν ειναι ο νεος σχεδιασμος κ τα εφε(aero) οποτε αν ειναι να το απενεργοποιησω για να τρεξει το συστημα τοτε γιατι να βαλω Vista? Δεν εχουν "ψηθει" ακομα...μονο σε κανα χρονο θα λεμε οτι τα Vista will kick @ss....
Ian_Dragonheart Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 εχω το εξης προβλημα...αυτος που μου το εφερε εχει περασει πειρατικα βιστα και δεν μπορω να τα ενεργοποιησω για να συνδεθω...αν ξεφευγουμε απο τους κανονες δεοντολογιας που διεπουν το φορουμ στειλε μου pm...
Ian_Dragonheart Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 το 965 express φοραει παντως...
argiris77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Συγνώμη ρε φίλε αλλά αφού έχεις το 9542 και στο αναφέρω λίγο πιο πρίν και έχει αναφερθεί και παλιότερα, γιατι δεν κάνεις την διαδικασία που αναφέρεται εδώ http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=165319 να τελειώσουν τα βασανά σου?
Ian_Dragonheart Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δοκιμασα με το nlite ακολουθωντας τις οδηγιες αλλα μου λεει δε βρεθηκαν μοναδες δισκου...εχω εξωτερκο usb floppy δοκιμασα με αυτο το ειδε εκανε φορματ αλλα μετα μου λεει πατα enter για το intel storage manager παταω enter αλλα τπτ...εκει εχω κολλησει....με το δισκακι απο το nlite θα πρεπει και εκει να πατησω f6?
RiPPeRilion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Οχι...αφου εχεις το 965 θα φτιαξω μια εγκατασταση και θα σου στειλω τα λινκ με PM....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.