The_Judas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 καινούριο, και στις 240-250 πρώτες εκτυπώσεις τελείωσε το μαμήσιο τόνερ. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μπορώ να κάνω reset chip? αν ναι, πως? Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να εκτυπώνω με το συγκεκριμένο μηχάνημα? Συνήθως στους laser εκτυπωτές, οι εταιρίες βάζουν ένα δοκιμαστικό τονερ αρχικά, το οποίο δεν είναι το ίδιο πλήρες με το κανονικό. ..έτσι ώστε για να σε αναγκάζουν να αγοράσεις σύντομα το "κανονικό" πλήρες τονερ.
Sadako Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μελάνι από canon PGI-5 χάλασε μέσα σε ένα μήνα μετά από 5-6 εκτυπώσεις. Αφού δεν με καλύπτει καν με εγγύηση αξιοπιστίας για το αυθεντικό η canon αγοράζω πια μόνο συμβατά Με 18 ευρώ παίρνω σετ με 10 κομμάτια από ebay. Μπορείς να δώσεις κατάστημα από το ebay που πήρες τα μελάνια; Υποθέτω έχει και από άλλες μάρκες. Για HP ενδιαφέρομαι. Πήρα κάτι @Work από το πλαισιο και μετά από λίγο καιρό απραξίας πήγα να εκτυπώσω και δεν έβγαζε τίποτα. Ενώ έδειχνε πως έχει μελάνι μέσα από τα Windows. Τι καθαρισμό επιχείρησα μέσα από τα utilities, τι με μπατονέτα, τζίφος.. Μάλλον ξεράθηκαν..
Sadako Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μελάνι από canon PGI-5 χάλασε μέσα σε ένα μήνα μετά από 5-6 εκτυπώσεις. Αφού δεν με καλύπτει καν με εγγύηση αξιοπιστίας για το αυθεντικό η canon αγοράζω πια μόνο συμβατά Με 18 ευρώ παίρνω σετ με 10 κομμάτια από ebay. Μπορείς να δώσεις κατάστημα από το ebay που πήρες τα μελάνια; Υποθέτω έχει και από άλλες μάρκες. Για HP ενδιαφέρομαι. Πήρα κάτι @Work από το πλαισιο και μετά από λίγο καιρό απραξίας πήγα να εκτυπώσω και δεν έβγαζε τίποτα. Ενώ έδειχνε πως έχει μελάνι μέσα από τα Windows. Τι καθαρισμό επιχείρησα μέσα από τα utilities, τι με μπατονέτα, τζίφος.. Μάλλον ξεράθηκαν..
Whiteyez Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι να αγοράσω τον Canon pixma mp640 αλλά έχω ακούσει ότι πολλοί canon τρώνε πολύ μελάνι γιατί καθαρίζουν συνέχεια τις κεφαλές. Είναι ένας εκτυπωτής που με έχει εντυπωσιάσει στην εκτύπωση του αλλά δε αν είναι να πληρώνω κάθε λίγο και λιγάκι μελάνι δεν αξίζει.Υπάρχει κάποιος άλλος εκτύπωτης που να εκτυπώνει και πάνω σε cd γύρω στα 150 ευρώ; Φίλε μου έχω τον MP620 που είναι ίδιος πάνω κάτω με τον MP640 και μπορώ να πώ ότι είναι πολύ οικονομικός μέχρι στιγμής.
Whiteyez Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι να αγοράσω τον Canon pixma mp640 αλλά έχω ακούσει ότι πολλοί canon τρώνε πολύ μελάνι γιατί καθαρίζουν συνέχεια τις κεφαλές. Είναι ένας εκτυπωτής που με έχει εντυπωσιάσει στην εκτύπωση του αλλά δε αν είναι να πληρώνω κάθε λίγο και λιγάκι μελάνι δεν αξίζει.Υπάρχει κάποιος άλλος εκτύπωτης που να εκτυπώνει και πάνω σε cd γύρω στα 150 ευρώ; Φίλε μου έχω τον MP620 που είναι ίδιος πάνω κάτω με τον MP640 και μπορώ να πώ ότι είναι πολύ οικονομικός μέχρι στιγμής.
Thodoris_ink Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να δώσεις κατάστημα από το ebay που πήρες τα μελάνια; Υποθέτω έχει και από άλλες μάρκες. Για HP ενδιαφέρομαι. Πήρα κάτι @Work από το πλαισιο και μετά από λίγο καιρό απραξίας πήγα να εκτυπώσω και δεν έβγαζε τίποτα. Ενώ έδειχνε πως έχει μελάνι μέσα από τα Windows. Τι καθαρισμό επιχείρησα μέσα από τα utilities, τι με μπατονέτα, τζίφος.. Μάλλον ξεράθηκαν.. δοκίμασε λίγο χαρτί κουζίνας με αζαξ στο κάτω μέρος στα ακροφύσια του δοχείου μέχρι να γίνει απορρόφηση μελάνης για να αποκτήσει καλύτερη ροή. μπας και έχεις αποτέλεσμα.
Thodoris_ink Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να δώσεις κατάστημα από το ebay που πήρες τα μελάνια; Υποθέτω έχει και από άλλες μάρκες. Για HP ενδιαφέρομαι. Πήρα κάτι @Work από το πλαισιο και μετά από λίγο καιρό απραξίας πήγα να εκτυπώσω και δεν έβγαζε τίποτα. Ενώ έδειχνε πως έχει μελάνι μέσα από τα Windows. Τι καθαρισμό επιχείρησα μέσα από τα utilities, τι με μπατονέτα, τζίφος.. Μάλλον ξεράθηκαν.. δοκίμασε λίγο χαρτί κουζίνας με αζαξ στο κάτω μέρος στα ακροφύσια του δοχείου μέχρι να γίνει απορρόφηση μελάνης για να αποκτήσει καλύτερη ροή. μπας και έχεις αποτέλεσμα.
boomer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 αλλάζει το τσιπ?? δεν το ηξερα όχι φίλε μου δεν αλλάζει το chip καινουριο μελάνι εννοούσα
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικά αυτήν την στιγμή χρησιμοποιώ αυτά τα μελάνια http://www.linexports.com/en/product/item/1096/product_detail.html παιδιά έχει αγοράσει κανείς από το εν λόγω site; http://www.linexports.com/ είναι αξιόπιστοι;
The_Judas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να δώσεις κατάστημα από το ebay που πήρες τα μελάνια; Υποθέτω έχει και από άλλες μάρκες. Για HP ενδιαφέρομαι. Πήρα κάτι @Work από το πλαισιο και μετά από λίγο καιρό απραξίας πήγα να εκτυπώσω και δεν έβγαζε τίποτα. Ενώ έδειχνε πως έχει μελάνι μέσα από τα Windows. Τι καθαρισμό επιχείρησα μέσα από τα utilities, τι με μπατονέτα, τζίφος.. Μάλλον ξεράθηκαν.. Από αυτούς τους 2 έχω αγοράσει. http://myworld.ebay.co.uk/inkcapital1&ssPageName=STRK:MEFSX:SELLERID http://myworld.ebay.co.uk/rwtonersdxb/ Να ξέρεις όμως ότι στους hp πάλι θα είναι ακριβά και τα αναγομωμένα, λόγω της ενσωματωμένης κεφαλής που ανεβάζει το κόστους. Εκεί συμφέρει να δοκιμάσεις κάποιο κατάστημα που τα γεμίζει... ή να τα γεμίσεις μόνος σου με μελάνι από ebay ή άλλο κατάστημα.
Thodoris_ink Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει τρόπος να βραχυκυκλώσεις τον EPSON 9600 plotter ώστε να μην δέχετε τα αυθεντικά μελάνια και να δέχετε μόνο τα συμβατά συγκεκριμένης εταιρεία? έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο?
anrim27 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας! Μολις γεμισα ενα μελανι για ενα πολυμηχανημα HP.Βγαζοντας ομως το αυτοκολλητο, κατω απο το οποιο βρισκονται οι τρυπες,το ψιλοεσκισα. Ξερετε μηπως που μπορω να βρω ενα αλλο αυτοκολλητο?
Thodoris_ink Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας!Μολις γεμισα ενα μελανι για ενα πολυμηχανημα HP.Βγαζοντας ομως το αυτοκολλητο, κατω απο το οποιο βρισκονται οι τρυπες,το ψιλοεσκισα. Ξερετε μηπως που μπορω να βρω ενα αλλο αυτοκολλητο? Δε το χρειάζεσαι το αυτοκόλλητο. δουλεύει και χωρίς αυτό.
The_Judas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ...ή απλά βάζεις ένα οποιοδήποτε αυτοκόλλητο ή ετικέτα.
anrim27 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα φοβαμαι μηπως σταζει το μελανι απο εκει και τα κανει.... Το ειχα ξαναγεμισει το συγκεκριμενο μελανι σε ενα μαγαζι εξω, και μου ειχαν βαλει ενα δυνατο αυτοκολλητο.Γι αυτο λεω μηπως υπαρχουν τετοια αυτοκολλητα για αυτη τη χρηση. Εσεις, κανετε αναγομωση στα μελανια σας μονοι σας?και δεν χρησιμοποιειται καινουργιο αυτοκολλητο καθε φορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα