aristos98 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά και εγω δεν διαβασα και τα καλύτερα σε ξενα forum και εδώ σε άλλες σελίδες για την hp σε αυτα τα μοντέλα.Τους epson δεν τους εμπιστεύομαι απο κάτι παλιές αμαρτιες δεκαετίας. Για τον CANON IP4700 με βλέπω αλλα αυτα τα καινουργια μελανια που παίρνει,δεν τα έχουν παραμικρύνει ?
v5net Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 εμένα μου χάλασαν οι κεφαλές και από τους 2 canon4500 που είχα,τους γέμιζα σε ένα φίλο μου αλλά δε χάλασαν από τα μελάνια αλλά από την υπερβολική χρήση,μου έφερνε εδώ κάποιος να του τυπώνω καταλόγους ..ε και τα φτήσανε στο τέλος. οι οικιακοί εκτυπωτές δεν κάνουν για πολλά πράγματα πάντως δεν με βλέπω να παίρνω τίποτα άλλο εκτός από canon,τουλάχιστον είναι και οικονομικοί σε αντίθεση με έναν epson που είχα και κάθε που έκανα καθαρισμό έφευγε και όλο το μελάνι,ήταν και πολύ επιρεπής στα μπλοκαρίσματα
efo355 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι να αγοράσω τον Canon pixma mp640 αλλά έχω ακούσει ότι πολλοί canon τρώνε πολύ μελάνι γιατί καθαρίζουν συνέχεια τις κεφαλές. Είναι ένας εκτυπωτής που με έχει εντυπωσιάσει στην εκτύπωση του αλλά δε αν είναι να πληρώνω κάθε λίγο και λιγάκι μελάνι δεν αξίζει. Υπάρχει κάποιος άλλος εκτύπωτης που να εκτυπώνει και πάνω σε cd γύρω στα 150 ευρώ;
GeorgT. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 4 μηνων μελάνι (hp 350XL) χάλασε κ εννοείτε η HP δεν αναλαμβάνει μελάνια! Υποτίθεται πηρα το μεγάλο μελάνι (35ε) για να αντέξει λίγο στο χρόνο κ τελικά με 3-4 εκτυπωματα τα έφτυσε! Τσάμπα μου βγήκε!!! :cry: Μαλλον χάλασε απο την ζεστή μέσα στο καλοκαίρι αφου τον άνοιξα κ λεει καταστραμενο μελάνι! (ειχα κ απατηλό ονειρο να το γεμίσω κ μια φορά)
The_Judas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 4 μηνων μελάνι (hp 350XL) χάλασε κ εννοείτε η HP δεν αναλαμβάνει μελάνια! Υποτίθεται πηρα το μεγάλο μελάνι (35ε) για να αντέξει λίγο στο χρόνο κ τελικά με 3-4 εκτυπωματα τα έφτυσε! Τσάμπα μου βγήκε!!! :cry: Μαλλον χάλασε απο την ζεστή μέσα στο καλοκαίρι αφου τον άνοιξα κ λεει καταστραμενο μελάνι! (ειχα κ απατηλό ονειρο να το γεμίσω κ μια φορά) Εμένα μελάνι από canon PGI-5 χάλασε μέσα σε ένα μήνα μετά από 5-6 εκτυπώσεις. Αφού δεν με καλύπτει καν με εγγύηση αξιοπιστίας για το αυθεντικό η canon αγοράζω πια μόνο συμβατά Με 18 ευρώ παίρνω σετ με 10 κομμάτια από ebay.
boomer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 @efo355 & aristos98 Προχωρήστε άφοβα στους canon, είναι οι οικονομικότεροι όσον αφορά το κόστος εκτύπωσης αυτή τη στιγμή. @GeorgT Δυστηχώς κάηκε το τσιπ του cartridge, πρέπει να πάρεις καινούριο. Δεν έχει σχέση με την πολυκαιρία μπορεί να συμβεί και από την πρώτη μέρα.
cyber_katsarida Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε. έχω το πολυμηχάνημα canon MP140 το οποίο παίρνει τα μελάνια PG-40, CL-41. μέχρι τώρα πήγαινα σε ένα κατάστημα και τα γέμιζα στη μισή τιμή. επειδή έχω σκοπό να τυπώσω αρκετά, ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω αυτά τα πακέτα με το χύμα μελάνι ώστε να το γεμίζω; refill kits, πως τα λένε. αν έχετε να προτείνετε κανένα αξιόπιστο κατάστημα. εδώ στην ελλάδα δυσκολεύομαι να βρω
GeorgT. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 @GeorgT Δυστηχώς κάηκε το τσιπ του cartridge, πρέπει να πάρεις καινούριο. Δεν έχει σχέση με την πολυκαιρία μπορεί να συμβεί και από την πρώτη μέρα. αλλάζει το τσιπ?? δεν το ηξερα
efo355 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 @efo355 & aristos98Προχωρήστε άφοβα στους canon, είναι οι οικονομικότεροι όσον αφορά το κόστος εκτύπωσης αυτή τη στιγμή. @GeorgT Δυστηχώς κάηκε το τσιπ του cartridge, πρέπει να πάρεις καινούριο. Δεν έχει σχέση με την πολυκαιρία μπορεί να συμβεί και από την πρώτη μέρα. ευχαριστώ πολύ με βλέπω δευτέρα να το παραγγέλνω
psaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά έχω τον canon 4700 θέλω να ρωτήσω ,όταν κάποιο από τα μελάνια έχει τελειώσει υπάρχει πρόβλημα εάν συνεχίσω να κάνω εκτυπώσεις ? ευχαριστώ
dhmak Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι κανένα πρόβλημα, αυτό εξάλλου είναι και ένα πλεονέκτημα των ανεξάρτητων μελανιών. Ας πούμε άν τέλειωσε ένα έγχρωμο μελάνι και η εκτύπωση που θές να κάνεις είναι ασπρόμαυρη δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα, βέβαια άν κάνεις έγχρωμη εκτύπωση με τελειωμένο κάποιο έγχρωμο μελάνι τότε όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο χρώμα μάλλον δέν θα υπάρχει στο εκτυπώσιμο έγγραφο.
psaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι κανένα πρόβλημα, αυτό εξάλλου είναι και ένα πλεονέκτημα των ανεξάρτητων μελανιών.Ας πούμε άν τέλειωσε ένα έγχρωμο μελάνι και η εκτύπωση που θές να κάνεις είναι ασπρόμαυρη δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα, βέβαια άν κάνεις έγχρωμη εκτύπωση με τελειωμένο κάποιο έγχρωμο μελάνι τότε όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο χρώμα μάλλον δέν θα υπάρχει στο εκτυπώσιμο έγγραφο. OK Thank you!
Str Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα και από μένα... έχω το κάτωθι: HP M1212NF Laser Πολυμηχάνημα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/MFP/Laser-MFP/HP-M1212NF-Laser-Mfp-CE841A.htm καινούριο, και στις 240-250 πρώτες εκτυπώσεις τελείωσε το μαμήσιο τόνερ. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μπορώ να κάνω reset chip? αν ναι, πως? Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να εκτυπώνω με το συγκεκριμένο μηχάνημα?
Thodoris_ink Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι κανένα πρόβλημα, αυτό εξάλλου είναι και ένα πλεονέκτημα των ανεξάρτητων μελανιών.Ας πούμε άν τέλειωσε ένα έγχρωμο μελάνι και η εκτύπωση που θές να κάνεις είναι ασπρόμαυρη δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα, βέβαια άν κάνεις έγχρωμη εκτύπωση με τελειωμένο κάποιο έγχρωμο μελάνι τότε όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο χρώμα μάλλον δέν θα υπάρχει στο εκτυπώσιμο έγγραφο. το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν αργήσεις να αλλάξεις το χρώμα που τελείωσε μπορεί να στεγνώσει μέσα στην κεφαλή και να βουλώσει τόσο ώστε το επόμενο μελάνι που θα βάλεις ως καινούργιο να σου δημιουργεί διακεκομένες γραμμές μέχρι να αποκτήσει σωστή ροή. Το οποίο θα χρειαστεί κάποιο καθαρισμό κεφαλής μέσω ρυθμίσεων του εκτυπωτή για να διορθωθεί. Μην το αφήνεις καιρό χωρίς μελάνια.
The_Judas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 καινούριο, και στις 240-250 πρώτες εκτυπώσεις τελείωσε το μαμήσιο τόνερ. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μπορώ να κάνω reset chip? αν ναι, πως? Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να εκτυπώνω με το συγκεκριμένο μηχάνημα? Συνήθως στους laser εκτυπωτές, οι εταιρίες βάζουν ένα δοκιμαστικό τονερ αρχικά, το οποίο δεν είναι το ίδιο πλήρες με το κανονικό. ..έτσι ώστε για να σε αναγκάζουν να αγοράσεις σύντομα το "κανονικό" πλήρες τονερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα