sidietsira Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας παιδια, εχω adsl forthnet soho στα 24mbps (χωρις το πακετο με τις δωρεαν κλησεις). Για να βαλω ομως την εν λογω υπηρεσια επρεπε να ενεργοποιησω γραμμη τηλεφωνου απ'τον ΟΤΕ, να κανω αιτηση στον ΟΤΕ οτι θελω να διακοψη τη γραμμη του τηλεφωνου απ'τον ΟΤΕ και να παω σε αλλο παροχο και να στειλω αιτηση στη forthnet με την αιτηση διακοπης απ'τον ΟΤΕ και λοιπα στοιχεια. Μου ηρθε στο τελος του μηνα ο λογαριασμος του ΟΤΕ γυρω στα 80 ευρω ολα απο τελη ενεργοποιησεις + παγιο + φπα. Η γραμμη adsl της forthnet εχει ενεργοποιηθει και εχω κανονικα internet και τηλεφωνο μεσω της forthnet. Αν δεν πληρωσω το λογαριασμο του ΟΤΕ τι μπορει να γινει; Υπαρχει περιπτωση να μου κοψουν τη γραμμη του internet και το τηλεφωνο; Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω; Γιατι ειναι πολλα τα 80ευρω για κατι που ουσιαστικα δε χρειαζομουν.
Tzimmys Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 80 ευρώ??? Είναι όντως πολλά και για τι τίποτα. Και σκέφτομαι να κάνω ακριβώς το ίδιο αύριο κιώλας. Καταρχήν όμως δεν καταλαβαίνω γιατί να διακόψεις εσύ τον ΟΤΕ. Αυτό τα αναλάμβανε η forthnet. Επίσης, εμένα ο ΟΤΕ μου είπε πως για την ενεργοποίηση της γραμμής χρεώνονται μόνο 30 ευρώ. Άντε να πληρώσω και το πάγιο ενός μηνός επειδή να δεχτώ ότι δε μπορεί να χρεώσει λιγότερο. Πάμε στα 45, όχι 80. Εγώ λέω πως δεν αξίζει να ρισκάρεις τέτοια απόφαση και πως καλήτερα να μιλούσες με τον ΟΤΕ. Να τους πεις γιατί ρε παιδιά και τέτοια.
Dr.Strangelove Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Για γράψε αναλυτικά τι χρεώσεις έχει ο λογαριασμός. Τα πάγια χρεώνονται ανά δίμηνο, αλλά και πάλι είναι πολλά τα 80? για τέλη σύνδεσης και πάγια 2 μηνών. Πότε ενεργοποιήθηκε η γραμμή από τον ΟΤΕ και πότε έγινε 2play;
sidietsira Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Οταν θα γυρισω Θεσσαλονικη θα σας πω τι γραφει ακριβως. Δεν ξερω τι ακριβως παιχτηκε αλλα εμεινα οταν τα ειδα. Υποτιθεται οτι η φορθνετ επρεπε να τα αναλαβει αυτα.. Τι να πω
Dr.Strangelove Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Τι να αναλάβει η Forthnet; Αφού έκανες αίτηση για νέα γραμμή στον ΟΤΕ, πληρώνεις εκεί μέχρι να γίνει η μετάβαση στο ιδιόκτητο της Forthnet.
Tzimmys Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Τι να αναλάβει η Forthnet; Αφού έκανες αίτηση για νέα γραμμή στον ΟΤΕ, πληρώνεις εκεί μέχρι να γίνει η μετάβαση στο ιδιόκτητο της Forthnet. Να αναλάβει να κόψει αυτήν τον ΟΤΕ. Πήγα εγώ σήμερα να βάλω ΟΤΕ γιατί σπίτι μου δεν είχα τηλ και χωρίς τηλ δεν γίνεται τίποτα. Τους ρώτησα λοιπ΄'ον τι ισχύει και μου είπανε πως ακόμα και κατευθείαν να το κόψω, θα πληρώσω ένα τέλος ενεργοποίησης γραμμής ατα 35 ευρώ και δύο μήνες πάγια, ας μην το κρατήσω δύο μήνες. Αυτό είναι άλλα 30 ευρώ, σύνολο δηλαδή 65 ευρώ. Τι να κάνουμε, αφού δεν γίνεται αλλιώς, ας πάει στα κομμάτια. Πάντως σήμερα έβαλα τηλέφωνο και σε κανα μήνα-ενάμηση θα έχω internet. Είμαι ενθουσιασμένος..
Dr.Strangelove Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μάλλον κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει. Αν κάνεις αίτηση κατάργησης στον ΟΤΕ, θα χάσεις τον αριθμό σου και πάλι δε θα μπορεί να σε συνδέσει η Forthnet. Η σωστή διαδικασία είναι να κάνεις αίτηση για νέα σύνδεση στον ΟΤΕ και μετά αίτηση για 2play στην Forthnet μαζί με εξουσιοδότηση για να κάνει όλες τις διαδικασίες αποδέσμευσης του βρόγχου και φορητότητας του αριθμού. Μέχρι να ενεργοποιηθεί το 2play πληρώνεις κανονικά τον ΟΤΕ. Το σωστό θα ήταν να αναλαμβάνουν οι ίδιες οι εταιρείες την διαδικασία από την αρχή (όπως κάνουν η On, η HOL και η Vivodi) γιατί είναι μπέρδεμα έτσι, αλλά τους καταλαβαίνω κιόλας που δεν θέλουν να μπλέξουν με το μπ...δέλο που λέγεται ΟΤΕ και με αυτό το θέμα. Τους ρώτησα λοιπ΄'ον τι ισχύει και μου είπανε πως ακόμα και κατευθείαν να το κόψω, θα πληρώσω ένα τέλος ενεργοποίησης γραμμής ατα 35 ευρώ και δύο μήνες πάγια, ας μην το κρατήσω δύο μήνες.Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Θα σου έρθει λογαριασμός με πάγια 2 μηνών, αλλά αν το κόψεις νωρίτερα θα σου επιστραφούν τα πάγια των υπόλοιπων ημερών. Το μόνο που χάνεις σίγουρα είναι τα 35? του τέλους νέας σύνδεσης.
Tzimmys Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 σωστή διαδικασία είναι να κάνεις αίτηση για νέα σύνδεση στον ΟΤΕ και μετά αίτηση για 2play στην Forthnet μαζί με εξουσιοδότηση για να κάνει όλες τις διαδικασίες αποδέσμευσης του βρόγχου και φορητότητας του αριθμού. Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ. Το σωστό θα ήταν να αναλαμβάνουν οι ίδιες οι εταιρείες την διαδικασία από την αρχή (όπως κάνουν η On, η HOL και η Vivodi) γιατί είναι μπέρδεμα έτσι, αλλά τους καταλαβαίνω κιόλας που δεν θέλουν να μπλέξουν με το μπ...δέλο που λέγεται ΟΤΕ και με αυτό το θέμα. και η Tellas το κάνει. Συμφωνώ και εγώ πως έτσι θα ήταν καλήτερα για μας, αλλά έλα που δεν το κάνουν ακόμα όλοι.Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Θα σου έρθει λογαριασμός με πάγια 2 μηνών, αλλά αν το κόψεις νωρίτερα θα σου επιστραφούν τα πάγια των υπόλοιπων ημερών. Όχι εγώ δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες εσύ, αλλά μακάρι να έχεις δίκιο. (πλάκα κάνω)
aspilioteas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 μολις εκανα μεταφορα γραμμης κ πληρωσα 50 ευρω στον ΟΤΕ
sidietsira Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Υπαρχει περιπτωση να μου κοψουν τη γραμμη του internet και το τηλεφωνο; Τι μπορουν να με κανουν τωρα που ανηκω σε αλλη εταιρια;
aspilioteas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 η διαφορα ειναι οτι η γραμμη ειναι του ΟΤΕ. γιατι νομιζειw οταν θελεις να κανεις μεταφορα γραμμης σου λεει η forthnet να κανεις διακοπη συνδεσης με τη forthnet να πας με τον ΟΤΕ να σου κανει τη μεταφορα κ μετα να κανεις νεα συμβαση με τη forthnet?
sidietsira Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Υπαρχει περιπτωση να μου κοψουν τη γραμμη του internet και το τηλεφωνο; Τι μπορουν να με κανουν τωρα που ανηκω σε αλλη εταιρια; Μηπως εχει κανεις μια απαντηση γι'αυτο; ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.