Προς το περιεχόμενο

LG 20" LCD L207WT-PF BLACK

bikatini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω την L196WTQ 19΄΄ και την πήρα με την προυπόθεση ότι έχει εγγύηση για Ζέρο Πίχελ, μήπως σημαίνει κάτι άλλο αυτό;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά το Eshop πρέπει να είναι το μόνο κατάστημα που δεν δέχεται επιστροφή προιόντος μέσα σε 10 μέρες από την αγορά του. Γιατί από εκεί που έχω παραγγείλει εγώ την δική μου, ίδιο μοντέλο, ρώτησα σήμερα κ μου απάντησαν ότι δεν πειράζει αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία αρκεί το προιόν να μην έχει υποστεί βλάβες και να έχω στην κατοχή μου ότι περιείχε το κουτί... Σαν το Πλαίσιο δηλαδή..

Δημοσ.

Και σαν όλο το υπόλοιπο πλανήτη...συνήθως άμα πάθει κάτι μπορείς να το στείλεις πίσω στο e-shop που το αγόρασες μέσο εγγύησης και στο αναπληρώνουν αυτοί...τουλάχιστον εδώ UK.

Πάντως πάλι καλά που διάβασα το thread γιατί ο brah μου θα πήγαινε να πάρει αυτήν τι οθόνη από πλαίσιο...βασικά το 10000:1 contrast ισχύει η είναι 5000:1 όπως βλέπω σε όλα τα site....

p.s. samsung και πάλι samsung.

Δημοσ.

10000:1 είναι το contrast, και από ότι κατάλαβα τα προβληματικά μοντέλα ήταν από το eshop. Δεν λέω ότι το Πλαίσιο τα έχει όλα τέλεια, αλλά τουλάχιστον δέχεται πίσω προβληματικά μοντέλα. Δε νομίζω ότι αν πάρεις Samsung ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα έχεις κ το κεφάλι σου ήσυχο με τα καμμένα Pixel! Ίσα ίσα, LG πουλάει περισσότερο οπότε είναι περισσότερες οι πιθανότητες να βρεθούν άτομα που θα έχουν προβλήματα. Απλές πιθανότητες είναι, τι το συζητάμε τώρα!

Δημοσ.

Ήρθε σήμερα η οθόνη! Άπαιχτη! Ούτε ένα καμμένο πίξελ!φτου φτου φτου μακρυά από μας!! Το you.gr πραγματικά άψογο σαν ηλεκτρονικό κατάστημα, 30? κάτω από το πλαίσιο την πήρα! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Το θέμα με τα 0 pixels έχει γίνει απαράδεκτο. Γεγονός είναι ότι στις TFT τα πόσα καμμένα pixels πρέπει να υπάρχουν για να θεωρηθεί μία οθόνη προβληματική, οριζονται στο ISO 13406-2. Δείτε και το post μου στο

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=224712&highlight=pixel&page=2

Διόρθωση στο παραπάνω, από 1η Φεβρουαρίου η LG θα δώσει 0 px και στις 20άρες.

Για εμένα, το να παίρνει κάποιος μία οθόνη που δεν καλύπτεται από 0px εγγύηση και με το που βλέπει καμμένο px να καταφεύγει σε διάφορες μεθόδους και τεχνάσματα για να την επιστρέψει, είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Το χειρότερο δε όλων, είναι ότι αρκετοί από εδώ μέσα το βλέπουν σαν κάτι φυσιολογικό, θεωρώντας ότι το εκάστοτε κατάστημα θα πρέπει είτε:

α)Να γεμίσει την αποθήκη του με οθόνες με καμμένα pixels,με όποια χασούρα αυτό συνεπάγεται (γιατί η αντιπροσωπεία δεν θα τις αλλάξει) ή

β)Να τις πλασσάρει στους λιγότερο ψαγμένους πελάτες.

Το κακό βέβαια με το β, είναι ότι πρακτικά εμπεριέχει δόλο....στα @@ μας όμως, εμείς ξεφορτωθήκαμε το καμμένο px.

Ε, όχι ρε γμτ! Φτάνει πια με τη Νεοελληνική νοοτροπία μας! Αν σας καίει τόσο το 0px, πάρτε LG ή κάποια άλλη που δίνει class 1 προδιαγραφή, αλλιώς μάθετε να ζείτε με τις επιλογές σας!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά αδικία πραγματικά. Και μηδέν εξυπηρέτηση έτσι; Τι έγινε τελικά; Τα καταφέρατε να σας τις αλλάξουν με καινούριες; Πάντως παιδιά κάτι τρέχει με το e-shop. Την έβγαλε σήμερα από το site, μου είπαν ότι εξαντλήθηκε. Ναι αλλά τον Ιανουάριο που δεν είχε βγει η ανακοίνωση της LG για την εγγύηση καμμένων 0pixel και για τις 20", το e-shop πούλησε κάμποσες ελλατωματικές (όπως είπατε) και τώρα Φεβρουάριο τους τελείωσαν ξαφνικά. Εγώ έχω παραγγείλει από το πλαίσιο και θα μου έρθει Τετάρτη. Τι να κάνω, να την ακυρώσω την παραγγελία ή όχι τωρα που καλύπτομαι και από εγγύηση καμμένων pixels; Κάτι τελευταίο, καλύπτομαι από την εγγύηση και από μαύρες και από χρωματιστές κουκίδες ; Τελικά στο πλαίσιο μπορω μέσα σε 10 μέρες να επιστρέψω το προιόν αν είναι ελατωμματικό; Ευχαριστώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πέστα ρε ορέστη.. για γέλια είναι αυτό τo thread

Ακόμα και από την αρχή αν μια οθόνη έχει καμένο Pixel δε θεωρείτε ελαττωματική. Βάλτε το στο μυαλό σας αυτό. Μονο όσες έχουν 0 Pixel θεωρούνται ελαττωματικές.

Το e-shop τι μας φταίει που δε δέχεται επιστροφές? μια χαρά το γραφει στο site.

Δηλαδή επειδή εμείς έχουμε πρόβλημα να κόψουν όλοι το λαιμό τους να φτιαχτεί και τους κατηγορούμε και από πάνω που δεν σας κάνουν την χάρη να σας εξυπηρετήσουν. (χάρη θα σας έκαναν αν σας βοηθούσαν, να διαβάζατε από πριν την εγγύηση, δε φταίει τo e-shop η η lg)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι και γω για την συγκεκριμένη οθόνη. Παρόλο που είναι ακριβή με εντυπωσίασαν οι προδιαγραφές της. Ωστόσο με έχετε πανικοβάλει πολύ με το θέμα των καμμένων pixel (μέχρι τώρα είχα μια 15΄΄ crt Sony CPDE100P και δεν ήξερα καν για την μάστιγα των pixel στις LCD). Βέβαια υπάρχει η 0 pixel εγγύηση της LG αλλά το θέμα είναι να μην χρειαστεί. Υπάρχει κανείς που να την αγόρασε πρόσφατα για να μου πει εντυπώσεις (η όλη συζήτηση αναφέρεται στον Ιανουάριο);

Εκτός από τους 4 με πρόβλημα υπάρχει άλλος που να πήρε και να είναι OK; Να κάνουμε ένα στατιστικό έλεγχο να δούμε τι παίζει. Πόσοι αγόρασαν και είναι εντάξει και πόσοι έχουν πρόβλημα. Να πω επίσης ότι μετα από έρευνα στο Net είδα ότι τα κόκκινα/πράσινα/μπλε pixel είναι απλά κολλημένα και ότι μπορούν να φτιαχτούν με software ή με τοπική πίεση πάνω στην οθόνη. Καμμένα είναι τα μαύρα σε λευκό φόντο - λευκά σε μαυρο και δεν επισκευάζονται.

Θέλω να ρωτήσω ακόμα επειδή έχω παλιό υπολογιστή (Pentium 2 Ghz 768MB RAM Nvidia Ti4200 64Mb), μπορώ να βάλω οθόνη Wide σαν την συγκεκριμένη ή θα έχω προβλήματα/ασυμβατότητες κλπ; Την οθόνη την θέλω για τώρα αλλά και για μετα από 1-2 χρόνια που θα πάρω καινούργια κεντρική μονάδα.

Συγνώμη για το μέγεθος του post και ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...