udokostass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα αφου εψαξα παρα πολυ ζηταω τωρα την βοηθεια σας. ελπιζω να ειμαι στο σωστο topic. Λοιπον εχω το ConvertXtoDvd και ειναι σωστα ρυθμιζμενο.αλλα τις ταινιες avi με τους υποτιτλους srt τους ενσωματωνω με το προγραμμα AVIAddXSubs ενα πολυ μικρο και πανευκολο προγραμμα αν το θελει καποιος μπορω να του το δωσω! Τωρα θελω αυτο το αρχειο divx να το κανω dvd me to ConvertXtoDvd ολα καλα το μετατρεπει αλλα οι υποτιτλοι δεν φαινονται μου βγαζει (discarding subtitle stream *2 - i don't have a decoder for that format) τι μπορω να κανω για να μου βγαζει και υποτιτλους???? φυσικα αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα δεκτο. η αν υπαρχει προγραμμα για να ξαναχωριζω την ενσωματωμενη ταινια avi με τους υποτιτλους κι αυτο πολυ δεκτο.εχω κοντα στις 600 ταινιες και ειναι ολες με ενσωματωμενουσ υποτιτλους παρακαλω βοηθηστε με. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
kastel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μάλλον δεν έψαξες καλά. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229762
paonikgt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 φιλε kastel εγω εχω μεγαλο προβλημα και το winavi εχω χρησιμοποιησει και ConvertXtoDvd. Tο θεμα ειναι οτι υποτιτλοι βγαινουν σαν κινεζικα.Εχω vista 64BIT και το ιδιο μου εκανε και στα xp.Tι να φταιει?
udokostass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου kastel κατεβασα το προγραμμα που μου ειπες αλλα τα φιλτρα LogoAway, DeLogo, Subtitle Remover. δεν υπαρχουν πουθενα!!!! που τα ειδες εσυ? αν μπορεις να βοηθησεις!!! η εκδοση που εχω ειναι η 1.6.5. virtualdub
kastel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 φιλε kastel εγω εχω μεγαλο προβλημα και το winavi εχω χρησιμοποιησει και ConvertXtoDvd.Tο θεμα ειναι οτι υποτιτλοι βγαινουν σαν κινεζικα.Εχω vista 64BIT και το ιδιο μου εκανε και στα xp.Tι να φταιει? Λογικά χρησιμοποιείς την έκδοση 8. Δες τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡ. ΜΕ ΤΟ WINAVI 8", από εδώ. φιλε μου kastel κατεβασα το προγραμμα που μου ειπες αλλα τα φιλτρα LogoAway, DeLogo, Subtitle Remover. δεν υπαρχουν πουθενα!!!! που τα ειδες εσυ? αν μπορεις να βοηθησεις!!! η εκδοση που εχω ειναι η 1.6.5. virtualdub Δε χρειάζεται να γράφεις το ίδιο post σε περισσότερα από ένα threads.
paonikgt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 σε ευχαριστω ρε φιλαρακι.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με ειχε δυσκολεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.