Thox6s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Έχω κάνει αναβάθμιση γραμμής connx 24mb από 1mb.Διακόπηκε η σύνδεση για 1-2 μέρες εως ότου γίνει η εργασία (όλα καλά μέχρι εδώ) και επανέρχεται κανονικά υποτίθεται αναβαθμισμένη όπως μου είπαν απο τον ΟΤΕ.Δεν έχω κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης, αλλά η μέγιστη ταχύτητα που βγάζει ειναι 90-120 kb/s, ούτε καν 2mb δηλαδή. Η γραμμή δείχνει να μην έχει πρόβλημα, είμαι 900 μέτρα από το DSLAM, το Line Attenuation είναι 13.7 και Data Rate 20696. Έχει κάποιος πληροφορίες πανω σε αυτό το θέμα? Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 τηλέφωνο στον ΟΤΕ και αναφορά πως η ταχύτητα είναι ακόμα ίδια... φαίνεται δεν σου έχουν αλλάξει το profile ακόμα...δλδ η γραμμή είναι εως 24mbit αλλά η σύνδεση έως 1mbit...
Thox6s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση/πληροφορία,νασαικαλά.
superagent Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ΚΥΡΙςΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝ ΜΗΝΑ ΘΑΕΙΣΑΙ ΑΨΟΦΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 δεν θέλει καθόλου...άμα τα έχουν κάνει ΟΛΑ σωστά θα δουλεύουν όλα οκ από την πρώτη στιγμή... προφανώς ΔΕΝ τα έχουν κάνει όλα...
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ΚΥΡΙςΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝ ΜΗΝΑ ΘΑΕΙΣΑΙ ΑΨΟΦΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! man χωρίς να θέλω να σε θίξω αλλά ελπίζω να μην είσαι τεχνικός δικτύων όχι και ενα μήνα για να πάρει τα 24 που πληρώνει το παλικάρι μια ωρίτσα αν ήθελε ο OTE και όλα γίνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.