Προς το περιεχόμενο

Ote 24mb ????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει αναβάθμιση γραμμής connx 24mb από 1mb.Διακόπηκε η σύνδεση για 1-2 μέρες εως ότου γίνει η εργασία (όλα καλά μέχρι εδώ) και επανέρχεται κανονικά υποτίθεται αναβαθμισμένη όπως μου είπαν απο τον ΟΤΕ.Δεν έχω κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης, αλλά η μέγιστη ταχύτητα που βγάζει ειναι 90-120 kb/s, ούτε καν 2mb δηλαδή.

Η γραμμή δείχνει να μην έχει πρόβλημα,

είμαι 900 μέτρα από το DSLAM, το Line Attenuation είναι 13.7 και Data Rate 20696.

Έχει κάποιος πληροφορίες πανω σε αυτό το θέμα?

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

τηλέφωνο στον ΟΤΕ και αναφορά πως η ταχύτητα είναι ακόμα ίδια...

φαίνεται δεν σου έχουν αλλάξει το profile ακόμα...δλδ η γραμμή είναι εως 24mbit αλλά η σύνδεση έως 1mbit...

Δημοσ.

ΚΥΡΙςΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝ ΜΗΝΑ ΘΑΕΙΣΑΙ ΑΨΟΦΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θέλει καθόλου...άμα τα έχουν κάνει ΟΛΑ σωστά θα δουλεύουν όλα οκ από την πρώτη στιγμή...

προφανώς ΔΕΝ τα έχουν κάνει όλα...

Δημοσ.
ΚΥΡΙςΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝ ΜΗΝΑ ΘΑΕΙΣΑΙ ΑΨΟΦΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

:lol: man χωρίς να θέλω να σε θίξω αλλά ελπίζω να μην είσαι τεχνικός δικτύων όχι και ενα μήνα για να πάρει τα 24 που πληρώνει το παλικάρι ;) μια ωρίτσα αν ήθελε ο OTE και όλα γίνονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...