anna17 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Γραψτε τα λογια που ακουσατε η διαβασατε και σας εντυπωσιασαν!!! Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει παρομοιο θεμα . Αν ναι SORRY!!!!
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 λοιπόν, μόλις θυμήθηκα τα πάνσοφα λόγια ενός πάνσοφου βλακόμπατσου στο χωριό μου πριν καμια 15αριά χρόνια: περιμέναμε με έναν φίλο μου μόνιμο κάτοικο του χωριού) αργά την νύχτα, κατά τις 2 ή 3 ξερωγω, έναν ακόμα για να πάμε δεν θυμάμαι που, και καθόμασταν μπροστά από ένα κλειστό περίπτερο. Ο ρομποκόπ πέρασε με το περιπολικό και μάλλον νόμισε ότι φυλάμε τσίλιες ή ετοιμαζόμαστε να σπάσουμε το περίπτερο (είχαμε και κλασσική εμφάνιση ληστή-διαρρήκτη-περιθωριακού, μαλλιά, αρβύλες, περφέκτο με ραφτό ac/dc στην πλάτη κλπ), και σταμάτησε να μας τσακώσει. Όταν κατάλαβε την βλακεία του, άρχισε την χαλαρή κουβεντούλα και τις εξυπναδούλες, μας ρώτησε τίνος παιδιά είμαστε, του αλλουνού τον πατέρα τον ήξερε βεβαίως βεβαίως, και πριν φύγει κατέληξε με σοφία: "το παν είναι να γ@μ@τε κανένα μ**νι, και όλα τ' άλλα είναι π@π@ριές...". Είπε, και τράβηξε κατά το δάσος...
Hakkthan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Σωστός ο νέος!!! Χαχαχαχα αυτά είναι!!! Κλασσικοί ρόμποκοπ!!!
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 "Δεν έχουν ψωμί να φάνε? Ε δώσ'τε τους παντεσπάνι" - Μαρία Αντουανέτα
Achilles Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Όποιος δεν συγκλονίστηκε από την κβαντική θεωρία, ασφαλώς δεν την κατάλαβε. Νιλς Μπορ (βραβευμένος με νόμπελ φυσικής το 1922), απευθυνόμενος στον Άλμπερτ Αϊνστάιν!!! (για να μαθαίνουμε και κάτι, όχι μόνο χαβαλέ)
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 "Η ζωή είναι ένα τσιγάρο,εγώ γουστάρω και το φουμάρω" - Αλέκος από "Εγκλήματα"
red7genius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 "Αγορι μου, ανθρωπο που αιμοραγει μια φορα τον μηνα και δεν πεθαινει, να τον φοβασαι..." - ο αείμνηστος παππους μου
Amikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Το σκίζω το τοπικ αλλά θέλω πολύ να το πω: Απόφθεγμα φίλου μου που με περνάει καμιά δεκαριά χρόνια. Και σοβαρός ανθρωπος, ετσι; Με σάλιο και υπομονή ο κ...ς γίνεται μο..ι Και με λίγη βαζελίνη, μεχρι και ο κ...ς χύ..ι
random Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 "A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him." "Πολιτική ειναι η ικανότητα να προβλέπεις τι θα συμβεί αύριο, την επόμενη βδομάδα, τον επόμενο μήνα και χρόνο. Και, η ικανότητα, μετά να εξηγήσεις γιατί δεν συνέβησαν." "Το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι πέντε λεπτά συζήτηση με το μέσο ψηφοφόρο" Winston Churchill x 3 "Ρε, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι τόσο άτεχνος, που και με σαγιονάρες να παίξει θα πατήσει τα κορδόνια του" Γεωργίου speakin'
chill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 "Αν δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις". Άγνωστος Έλλην εραστής
21century Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Κοιταξε πρωτα το μεθαύριο και μετά το Αύριο...Δικό μου απο το 1980.
georgemarios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 "δεν ειναι οτι οι αντρες θελουν τις γυναικες μονο για το sex, αλλα οτι οι γυναικες δεν μπορουν να κρατησουν τον αντρα παρα μονο με το sex"
antreaslam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 "Ο γάμος είναι το τίμημα που πληρώνουν οι άντρες για το σεξ... Το σεξ είναι το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες για το γάμο..." Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, θα ήταν παράνομες!!! Καπιταλισμός, είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Κομμουνισμός, είναι ακριβώς το αντίθετο....
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Το life style είναι μαγικό. Μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.