Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Hello, Ρε παιδια οταν ειμουν με τιν 17" CRT και τιν Gainward 7600GT επαιζα μερικα gamez και οταν εκανα το mouse περα δω8ε γρηγορα μου εκανε κτ κοψηματα! Τωρα πιρα τιν 8800GT kai τιν 22" LG και ΠΑΛΙ σινεχιζει να μ το κανει!! Στο Crysis f/e το κανει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! Το κανει και στο PC του bro μ που εχει εντελως διαφορετικό system! Μηπως γνωριζει κανεις τι ειναι και πως διορ8ωνετε? Δεν μπορει ρε πεδια με τετια καρτα και τετοια ο8ονη να συμβαινει κτ τετοιο..ή μπορει? Thankz in Advance, Koritsi_Gia_PC!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ειχα δικιο τελικα? Ποιά να βαλω ρε c ομως ? Ειχα παρει και κλ τα καλυτερα..Αυτα εδώ: 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql Τωρα μηπως ειπαρχει κτ να προτινετε?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ποιο λειτουργικο εχεις ; Microsoft Windows XP Professional
Commentator Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 http://www.nvidia.com/object/winxp_169.21_whql.html
Strategos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 βρες και κατεβασε το fraps και δες με ποσα fps παιζουν τα games που σου "κολανε"
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 http://www.nvidia.com/object/winxp_169.21_whql.html 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql Αφου ειναι ιδια με αυτα π εχω ρε c.. βρες και κατεβασε το fraps και δες με ποσα fps παιζουν τα games που σου "κολανε" Λες να μην εχω το FRAPS? Δεν μου κολανε ρε συ, παιζουν τελεια! Εκτος απο κτ κοπσιματακια π κανει η ο8ονη ! Δεν ειναι σε 8εμα επιδοσεων παντως..Κανει μπαμ.. Ειναι 8εμα Drivers ή δεν ειναι?
Strategos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εγω μενω σε αυτο που ειπα απο εκει και περα δεν εχω ιδεα.
sl028 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εννοείς ghosting (σκιες) ? ή μηπως κολληματα της οθονης (χασιμο frames)? To πρωτο το κανουν οι LCD. Για το δευτερο, ελεγξες τα setting στον Nvidia Panel ? Βαλτα ολα application controlled, και κανε μερικους πειραματισμους μπας και διορθωνεται.(στο Crysis πχ, βγαλε το Anti-Aliasing μηπως τρεχει πιο smoothly). Τελος οταν το κανει αυτο το προβλημα, ακους τον σκληρο να δουλευει?
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Mάλλον εννοεί stuttering. To πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού. Το Nvidia CP τα έχει όλα απο default application controlled,άρα δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πρέπει να προσέξεις τι ρυθμίσεις βάζεις στο κάθε παιχνίδι. Για παράδειγμα το Crysis πως το τρέχεις? Στο κάνει σε άλλα παιχνίδια πέραν του Crysis? Aν όχι χαλάρωσε,είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι..(blame CryTek )
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εννοω κανει καποιες γραμμες στιγμιαια οταν το παιχνιδι εχει πολυ γρηγορη κινηση και πολλα καρε/δευτ. ειναι καθαρα οπτικο και πιστευω το κανουν ολες οι οθονες και ψαχνω το γιατι η κινηση του παιχνιδιου και η ταχυτητα ειναι αψογη. ειναι καθαρα οπτικο θεμα στιγμιαιο και πιστευω οτι κατι με την οθονη παιζεται.. ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ίσως το vsync on να βελτιώσει την κατάσταση...
christos.p25 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ενεργοποίησε το vsync ρε μαυρομάλλα που θες και ΠΣ. lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.