Προς το περιεχόμενο

διαφορες 7900gs με 7600gt???

panetolikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις πηρα μια 7600gt http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514225 με 107 ευρω..αλλα ηθελα την 7900gs που ειχε 50 ευρω παραπανω.τωρα το σκεφτομαι και ακουω που λενε καλα λογια για την 7900gs και τρελαινομαι....:cry:

η απορια μου λοιπον ειναι - αξιζει η 7900 gs τα 50 ευρω παραπανω???ειναι τοσο μεγαλυτερες οι δυνατοτητες της?

Δημοσ.
μολις πηρα μια 7600gt http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514225 με 107 ευρω..αλλα ηθελα την 7900gs που ειχε 50 ευρω παραπανω.τωρα το σκεφτομαι και ακουω που λενε καλα λογια για την 7900gs και τρελαινομαι....:cry:

η απορια μου λοιπον ειναι - αξιζει η 7900 gs τα 50 ευρω παραπανω???ειναι τοσο μεγαλυτερες οι δυνατοτητες της?

EDIT:Όπα μόλις είδα οτι έχεις agp απλά η 7900gs είναι πιο πάνω απο την 7600gt ειδικά αν την ανεβάσεις κιόλας ακόμα περισσότερο:P

Δημοσ.

το ξερω οτι ειναι παραπανω...ας πουμε για παραδειγμα οτι στο crysis η 7600gt μου παιζει στο low.η 7900gs θα πηγαινε στα medium settings???

αν ξερει καποιος ας μου απαντησει...

Δημοσ.
το ξερω οτι ειναι παραπανω...ας πουμε για παραδειγμα οτι στο crysis η 7600gt μου παιζει στο low.η 7900gs θα πηγαινε στα medium settings???

Αξίζει η διαφορά των 50 ευρώ, καθως η 7600GT έχει 128bit memory interface , ενώ η 7900GS 256.

Στο Crysis θα μπορούσες να επιλέξεις άνετα τα medium settings και κάποια από τα high.

Δημοσ.

Εδω εγω επαιξα το crysis σε medium settings με την ASUS 7600GS. H 7900gs θα βγαζει απλως καλυτερο framerate και ισως παιξει και σε high αν εχεις καλη CPU

Δημοσ.

Στο high το ξεχνάμε με τέτοιο συνδιασμό VGA/CPU. Εγώ έπαιξα το Crysis με όλα στο medium (και κανα δυο επιλογές στο high) με την Χ1950 η οποία είναι πάνω κατω σαν την 7900GS (περίπου).

Μια χαρά ήταν αλλα δεν πετούσε κιόλας!

Ο αδελφός μου με μια 7600GT είχε μεγάλα προβλήματα σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...