thodoras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα...Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο ασυρματο adsl router το οποιο θα χρησιμοποιηθει σε forthnet 24mbit. Σας ευχαριστω:-)
thodoras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 σκέτο router ή modem -router? ασυρματο adsl modem-router..
gpanitsi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Για PSTN η ISDN? ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ LINKSYS WAG200G (ANNEX B ΓΙΑ ISDN) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ADSL ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ROUTER ΚΑΝΕΙ TRAIN THN ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟ. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ROUTERAKI. ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ.
rimbo1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ξέρει κανεις τι παιζει με αυτό το router; Έχω σύνδεση PSTN-ADSL και μέχρι στίγμής συνδέομαι με ένα USB modem (μόνο μέσα απο τα ΧΡ), το όποιο απολύτως φυσικά δε "βλέπουν" τα ubuntu. Με το παραπάνω μοντέλο θα κάνω τη δουλειά μου;
rimbo1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 σκέτο router ή modem -router? Ποιά η διαφορα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο;
gpanitsi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ποιά η διαφορα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο; Μεταξυ ποιων σε μπερδευει η διαφορα? Με αυτο το routeraki απο πλαισιο θα μπορεις να κανεις αυτο που θες αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο.
rimbo1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μεταξυ ποιων σε μπερδευει η διαφορα?Με αυτο το routeraki απο πλαισιο θα μπορεις να κανεις αυτο που θες αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το συγκεκριμενο. Δε καταλαβαίνω ποιά είναι η διαφορά ενός modem-router απο ένα απλό router. Δηλαδή τι παραπάνω μου προσφέρει το πρώτο;
talikra Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δε καταλαβαίνω ποιά είναι η διαφορά ενός modem-router απο ένα απλό router.Δηλαδή τι παραπάνω μου προσφέρει το πρώτο; Θα στο περιγράψω απλά. Με το Modem απλά μπαίνει στο internet το pc που συνδέεις προφανώς με το modem. Όταν έχεις Router έχεις δυνατότητα δικτύωσης δηλ. μπορείς να βάλεις πάνω σε αυτό τόσα pcia όσα και τα ports που σου δίνει το router (min 4). Επιπλέον έχεις όπως σου είπα δίκτυο δηλαδή πέρα από το internet μπορούν τα pcia που είναι πάνω στο router να ανταλλάσουν μεταξύ τους data. Συμπέρασμα επιλέγεις πάντα routeraki
rimbo1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Θα στο περιγράψω απλά. Με το Modem απλά μπαίνει στο internet το pc που συνδέεις προφανώς με το modem. Όταν έχεις Router έχεις δυνατότητα δικτύωσης δηλ. μπορείς να βάλεις πάνω σε αυτό τόσα pcia όσα και τα ports που σου δίνει το router (min 4). Επιπλέον έχεις όπως σου είπα δίκτυο δηλαδή πέρα από το internet μπορούν τα pcia που είναι πάνω στο router να ανταλλάσουν μεταξύ τους data. Συμπέρασμα επιλέγεις πάντα routeraki Ναι ΟΚ σωστο αυτό που λες. Δηλαδη κοιταω οποσδήποτε να πάρω μια πάρω μια συσκευή που να είναι router! Oμως το μπέρδεμα βρίσκεται αλλού... και για να σου το κάνω πιο συγκεκριμένο ποιά διαφορά έχει αυτή η κατηγορία από αυτή; Δηλαδή τι παραπάνω μου προσφέρει μια συσκευή που δεν είναι απλά router αλλά είναι modem-router;
dark_banishing Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μόνο με ένα σκέτο ρούτερ δεν μπορείς να παίρνεις dsl. Για να πάρεις dsl χρειάζεσαι ένα modem. Το router και το modem είναι 2 διαφορετικά πράγματα όπως καταλαβαίνεις. Απλά υπάρχουν και modem router 2 σε 1 (που είναι και τα δυο πράγματα δηλαδή μαζί). Η αλλιώς μπορείς να έχεις μια ξεχωριστή συσκευή modem και μια ξεχωριστή συσκευή router.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 o router απλα παιρνει Internet apo οτιδηποτε και το μοιραζει ενω το adsl router ειναι και μοντεμ το ιδιο και περα απο την κληση μοιραζει και το νετ.ενο ο router mporei να παρει ιντερνετ ειτε απο αλλο adsl router ειτε απο μισθωμενη γραμμη ειτε απο isdn ειτε οτιδιποτε.εσυ μπορεις να παρεις zyxel 660hw η να παρεις linksys wag200
michalis2610 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Linksys WAG200 και από εμένα. Πολλή καλή πρόταση σε πολλή καλή τιμή.
thodoras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Σας ευχαριστω για τις προτασεις σας..μαλλον για το linksys wag200g θα παω τελικα:-):-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.