Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ταχύτητας στο ξεκούδουνο (βοήθεια χριστιανοί, βουδιστές κ.α. δυνάμεις!!!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς με αυτό το router last firmware δεν σημαίνει αυτομάτως best firmware :-(

πρέπει να κάτσει να ψάξει σε fora για το καλύτερο από εντυπώσεις/εμπειρίες άλλων

Δημοσ.

Σαφώς και ναι. Εγώ έχω το 04 μιας και στο 05 που είχα ανέβει, για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να ανοίξω το max των συνδέσεων από το μTorrent μου.

Δημοσ.
Μιλώντας με τεχνικό (ξανά) στο τηλέφωνο σήμερα, μου είπε ότι είναι αδικαιολόγητα χαμηλά οι ταχύτητες και δήλωσε βλάβη.

Είδωμεν.

Update.

Έγραφε η πρίζα του τηλεφώνου πάνω το λογότυπο του "οτέ" και θεώρησαν καλή ιδέα να την αλλάξω καθώς κάποιο υποτιθέμενο πυκνωτάκι δημιουργούσε το πρόβλημα.

Δεν έφταιγε αυτό.

Όταν τους ενημέρωσα, μου είπαν επειδή έλειπαν οι τεχνικοί που έλεγχαν τη γραμμή από εκεί πως θα μου τηλεφωνήσουν.

Δεν το έκαναν.

Θα συνεχίσω την ενημέρωση σ'αυτό το τόπικ.

εμενα απο κει που παλια κλειδωνα στα 10.5 τωρα στα 7.5 μηπως να ριξω κανα τελεφωνω στα μαστόρια?

Ναι, αν το attenuation σου το δικαιολογεί, ναι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρετε.

Μετά από τόσο καιρό κι αφού έχω αλλάξει σχεδόν τα πάντα, το πρόβλημα έχει πάει στον οτε κι έχει γυρίσει πίσω στη forthnet, περιμένω εδώ και μια εβδομάδα κάποιον τεχνικό να μου τηλεφωνήσει όπως μου είπαν από την ΤΥ.

Σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Εσείς τι λέτε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...