Casaubon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Χαίρετε και καλή μας χρονιά. Έχω ένα θεματάκι κι αναρωτιέμαι αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Δηλώνω ψιλοάσχετος, οπότε αντιμετωπίστε με με το μαλακό. Από τον ιούλιο σχεδόν που έχω 2play, φαινόταν η σύνδεσή μου στα 13.1 Mbps. Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, έχει κολλήσει στα 4.4: Μετά από πολύωρη συνομιλία με το τεχνικό τμήμα κι αφού απενεργοποιήσαμε/ενεργοποιήσαμε κάρτες δικτύου κ.λπ., μου πρότειναν να πάω το ρουτεράκι να το δει τεχνικός (κάποια στιγμή δεν μπορούσα καν να μπω στο μενού του). Το πήγα σήμερα και μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα. Στο ενδιάμεσο, είχα βάλει το US Robotics 9112, το οποίο είχε ταχύτητες από 9 έως 13 (είχα συχνές αποσυνδέσεις). Μου φαίνονται πολύ x files όλα αυτά που συμβαίνουν, δηλαδή να μην έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όλους αυτούς τους μήνες και ξαφνικά να μου δείχνει μειωμένη ταχύτητα. Οι ρυθμίσεις που έχω μέχρις στιγμήν είναι οι ακόλουθες: Έχετε υπ'όψιν σας τι μπορεί να φταίει;;;
Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Έτσι από ένστικτο... Δοκίμασε να το αφήσεις καμια ώρα εκτός πρίζας και ξαναδοκίμασε..
Dr.Strangelove Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Για δείξε μας το status. Μήπως το modem έχει γυρίσει σε G.Lite mode αντί για ADSL2+;
Casaubon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Έτσι από ένστικτο... Δοκίμασε να το αφήσεις καμια ώρα εκτός πρίζας και ξαναδοκίμασε.. Θα το δοκιμάσω μόλις ξεμπερδέψω με κάτι κατεβάσματα. Για δείξε μας το status. Μήπως το modem έχει γυρίσει σε G.Lite mode αντί για ADSL2+; Αυτό εννούμε;;;
Dr.Strangelove Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Αυτό εννοώ. Λέει ότι είναι σε multimode, άρα θα έπρεπε να λειτουργεί σε ADSL2+ και να συγχρονίζει σε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το modem, οπότε δοκίμασε να το αφήσεις εκτός πρίζας για λίγη ώρα και αν και τότε δε συνέλθει, πήγαινέ το στον "γιατρό".
Casaubon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Αυτό εννοώ. Λέει ότι είναι σε multimode, άρα θα έπρεπε να λειτουργεί σε ADSL2+ και να συγχρονίζει σε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα.Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το modem, οπότε δοκίμασε να το αφήσεις εκτός πρίζας για λίγη ώρα και αν και τότε δε συνέλθει, πήγαινέ το στον "γιατρό". Γράφω στο αρχικό ποστ ότι από το "γιατρό" το επέστρεψα μόλις. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια ρύθμιση να το γυρίσω σε ADSL2+ ; Ξέρει κανείς από το συγκεκριμένο wag200g;
Casaubon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Είχε στην πρώτη σελίδα στο setup επιλογή DSL Modulation. Από multimode το έβαλα μόλις σε ADSL2+. Για να δούμε τι θα βρέξει τώρα (εν τω μεταξύ μου δείχνει 12.9Mbps).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και πάλι συγχρονίζεσαι αρκετά χαμηλά για το Downstream Line Attenuation που έχεις... δοκίμασε να βγάλεις ΟΛΕΣ τις τηλεφωνικές συσκευές (και ότι άλλο έχετε σε τηλεφωνική μπριζα) από τις μπρίζες και μετά κάνε ένα restart στο router και δες πόσα πιάνεις... άρχισε να βάζεις μια μια τις συσκευές με τα φιλτράκια ασφαλως μέχρι να εντοπιστεί κάποιο problem (εφόσον πιάσεις παραπάνω χωρίς αυτές...)
Casaubon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και πάλι συγχρονίζεσαι αρκετά χαμηλά για το Downstream Line Attenuation που έχεις...δοκίμασε να βγάλεις ΟΛΕΣ τις τηλεφωνικές συσκευές (και ότι άλλο έχετε σε τηλεφωνική μπριζα) από τις μπρίζες και μετά κάνε ένα restart στο router και δες πόσα πιάνεις... άρχισε να βάζεις μια μια τις συσκευές με τα φιλτράκια ασφαλως μέχρι να εντοπιστεί κάποιο problem (εφόσον πιάσεις παραπάνω χωρίς αυτές...) Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 με 16db downstream line attenuation το max που μπορείς να πιάσεις είναι 21mbit και κάτι ψιλά... αν έχεις το Siemens CL-110 που δίνει η Forthnet δοκίμασε και με αυτό να δεις πόσο συγχρονίζεσαι... ίσως να χρειάζεται και κάνα firmware update το Linksys who knows...
Casaubon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 με 16db downstream line attenuation το max που μπορείς να πιάσεις είναι 21mbit και κάτι ψιλά... Μιλώντας με τεχνικό (ξανά) στο τηλέφωνο σήμερα, μου είπε ότι είναι αδικαιολόγητα χαμηλά οι ταχύτητες και δήλωσε βλάβη. Είδωμεν.
TechnoState Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 το ρησετ κουμπακι πανω το δοκιμασες? τα ξαναπερασες ολα απο την αρχη?
skiaxtro7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 εμενα απο κει που παλια κλειδωνα στα 10.5 τωρα στα 7.5 μηπως να ριξω κανα τελεφωνω στα μαστόρια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 why not.... καλή τύχη πάντως με την αναμονή
vagpap Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Για το WAG200 έχει βγει αρκετά νεότερο firmware. (1.01.06)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.