nixtas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά θα ήθελα κάποιος να με καθοδηγήσει,γιά Premium Account στο Rapidshare εκτός από τη μέθοδο μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται μέσω κατάθεσης μετρητών σε κάποιο λογαριασμό του Rapidshare?Και αν γίνεται περιγράψτε μου τη διαδικασία,τι κινήσεις πρ έπει να κάνω γιατί δεν το βρίσκω.
skiabox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Θα πας να βγαλεις μια Electron Visa απο την τραπεζα Πειραιως και θα κανεις ανετα τη δουλεια σου με αυτη χωρις να φοβασαι μη σε πιστωσει καποιος με παραπανω ποσα.Θα σου πουνε λεπτομερειες στην τραπεζα.
alex2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μην ανησυχείς το rapidshare δεν φημίζεται για απάτες.Εμένα ποτέ δεν μου έχουν τραβήξει παραπάνω λεφτά από την κάρτα. Πάντως αν δεν έχεις καθόλου κάρτα τότε μάλλον ήρθε η ώρα να βγάλεις καθώς δεν νομίζω να γίνεται τίποτα με κατάθεση σε λογαριασμό,παρά μόνο με πιστωτική. Κάνε αυτό που είπε ο skiabox πιο πάνω,εγώ πάντως έχω προπληρωμένη κάρτα που δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με αυτό που είπε ο φίλος πριν.Οπότε έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για παν ενδεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.