Bougas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλημερα και χρονια πολλα. δεν μπορω να βρω σε κανενα μαγαζι,xbox 360 live headsets.πηγα σε πανω απο 80 μαγαζια στο κεντρο της αθηνας,πηρα τηλεφωνο επαρχια,πηρα πατρα,θεσσαλονικη,αλλα τιποτα. ειναι ιδος υπο εξαφανιση. μονο οι GRmods το εχουνε,αλλα αυτοι,ως γνωστον κοιμουνται ολο το 24ωρο,και για να τους βρεις τηλεφωνικος η στο μαγαζι,πρεπει να παρεις αδεια απο τον πρωθυπουργο κ.Καλαμανλη. οποιος μπορει να βοηθησει ας κανει ενα ποστ,με καποιο καταστημα που γνωριζει οτι το πουλαει. ευχαριστω.
jimbrav Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλημερα και χρονια πολλα. δεν μπορω να βρω σε κανενα μαγαζι,xbox 360 live headsets.πηγα σε πανω απο 80 μαγαζια στο κεντρο της αθηνας,πηρα τηλεφωνο επαρχια,πηρα πατρα,θεσσαλονικη,αλλα τιποτα. ειναι ιδος υπο εξαφανιση. μονο οι GRmods το εχουνε,αλλα αυτοι,ως γνωστον κοιμουνται ολο το 24ωρο,και για να τους βρεις τηλεφωνικος η στο μαγαζι,πρεπει να παρεις αδεια απο τον πρωθυπουργο κ.Καλαμανλη. οποιος μπορει να βοηθησει ας κανει ενα ποστ,με καποιο καταστημα που γνωριζει οτι το πουλαει. ευχαριστω. για κοιτα στα media markt...
speedy23 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Και γω τα ιδια ειχα παθει ψαχνοντας ολη την Αθηνα αλλα τιποτα.Βρηκα στο σαιτ οπου προμηθευομαι και τις gold memberships. Click me
Bougas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. θα τα παρω αυριο απο το easybuyworld.
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τις αγορες μεσω ιντερνετ θελω να ρωτησω : μπορω να αγορασω ενα προιον (απο easybuyworld συγκεκριμενα) και να το πληρωσω οταν μ το φερει courier ?? δλδ χωρις να μπλέκω με καρτες κ τραπεζες ??? αν μπορειτε...'φωτιστε με' ευχαριστω
akalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τις αγορες μεσω ιντερνετ θελω να ρωτησω : μπορω να αγορασω ενα προιον (απο easybuyworld συγκεκριμενα) και να το πληρωσω οταν μ το φερει courier ?? δλδ χωρις να μπλέκω με καρτες κ τραπεζες ??? αν μπορειτε...'φωτιστε με' ευχαριστω http://ebwstore.com/osc/shipping.php?osCsid=2bfd4923a4743871084e8a88b235000b;)
Bougas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τις αγορες μεσω ιντερνετ θελω να ρωτησω : μπορω να αγορασω ενα προιον (απο easybuyworld συγκεκριμενα) και να το πληρωσω οταν μ το φερει courier ?? δλδ χωρις να μπλέκω με καρτες κ τραπεζες ??? αν μπορειτε...'φωτιστε με' ευχαριστω ναι.και εγω με αντικαταβολη το παραγγηλα. με courier 5 ευρω θα μου κοστισει.
trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 όταν λες ακουστικά εννοείς αυτό που είναι ένα μόνο του για να ακούς τον άλλο και ένα μικρόφωνο, δεν ακούς το παιχνίδι να ξέρεις.
Bougas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ναι αυτα εννοω.για να ακουω τους συμπαικτες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.