Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

prospathw na kanw install to gp4 alla ligo prin teliwsei to install mou zhtaei to deytero cd pou periexei kapoion fakelo lteme.txt (h' Lieme.txt)!Enohte oti to paixnidi einai 1 cd!!!Ti na kanw???

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω ρε φιλε ......πιστευω οτι φταινε τα windows build 2600 και μετα γιατι εγω στην αρχη νομιζω ειχα τα 1300 και μου επαιζε μια χαρα .. . . . δεν ξερω τι αλλο να πω .....και ειναι και κορυφαιο παιχνιδι ειδικα σε γραφικα μαμαει και σπερνει....

Δημοσ.

loipon file akou ti 8a kaneis: 8a antigrapseis sto desktop sou to arxeio lieme.txt epeita 8a metonomaseis to i se ί elliniko me tono. otan sou zitisei to 2o cd odiga to na psaksei sto desktop. 8a perasei to arxeio kai meta epanafere to sto cd rom sou gia na sinexistei i egkatastasi

Δημοσ.

To arxeio pou psaxnei mesa sto cd exei thn onomasia lèeme.txt kai logika den anagnorizei to "è"!ekana ayto pou eipes alla leei oti den to brhskei,meta xsanabala to cd kai pathsa ok kai h egkatastash synexise kanonika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Se emena toulaxiston ekana continue to install kai mou ebgaze panta to minima oti ithele to deytero cd me kapoion fakelo pou onomaze lieme.txt (alla me to "i" ena paraxseno xwris tono) .Mesa sto cd loipon yparxei o fakelos lèeme.txt (kai logika to "è" to galiko).Antegrapsa ayton ton fakelo sto desktop kai alaxsa to è se "i" elliniko me tono kai to ebala na paei na psaxsei sto desktop,afou mou eipe oti den to brhke to metetrepsa se "è" (giati exw italiko pliktrologio) kai pali mou eipe oti den to brhke!Tou xsanaedwsa loipon na psaxsei sto cd kai xsanaxise kanonika to install!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον,πηρα το παιχνιδι GP4 και οταν παω να το εγκαταστησω μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει:''Για την εγκατασταση και τη ρυθμιση παραμετρων στοιχειων του συστηματος πηγαινετε στον πινακα ελεγχου''

Ξερετε τι μπορει να ειναι;Εγω πηγα στον πινακα ελεγχου εκανα κατι εκει αλλα τιποτα,θα ηθελα οποιος ξερει να βοηθησει γιατι το παιχνιδι ειναι κορυφη και ειναι κριμα να το εχω και να μην μπορω να το παιξω!:-)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια,δεν ξερω αν κανενας ασχολειται με το grand prix 4,αλλα οποιος ξερει ας με βοηθησει.Λοιπον,εχω το grand prix 4,αλλα οταν το κανω εγκατασταση μου βγαζει το εξης:Please insert disk 2 that contains the file Lieme.txt.

Καποιος να βοηθησει σας παρακαλω!:cry:

Δημοσ.
παιδια,δεν ξερω αν κανενας ασχολειται με το grand prix 4,αλλα οποιος ξερει ας με βοηθησει.Λοιπον,εχω το grand prix 4,αλλα οταν το κανω εγκατασταση μου βγαζει το εξης:Please insert disk 2 that contains the file Lieme.txt.

Καποιος να βοηθησει σας παρακαλω!:cry:

Αν θυμαμαι καλα ειναι λαθος γραμματοσειρας.Κανε μετονομασια το αρχειο βαζοντας οξεια στο πρωτο e.Κατι τετοιο νομιζω ηταν το προβλημα.

Δημοσ.

φιλε,ευχαριστω για την απαντηση.Αλλα πως βαζω οξεια?Και νομιζεις ή εισαι σιγουρος οτι αυτο ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

Η΄βαζεις οξεια η σβηνεις το e και βαζεις αγγλικο διοτι το εχει σε αλλη γλωσσα.Ενα απο τα δυο ειναι σιγουρα γιατι θυμαμαι με ειχε παιδεψει μεχρι να το ανακαλυψω.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορασα απο ενα φιλο το Grand Prix 4 γιατι μου ειπε οτι ειναι πολι ωραιο και το ειδα και στι ιντερνετ και οταν παω να το κανω ινσταλ εχω το ιδιο προβλημα με εσας αλλα δεν εχω πουθενα το αρχειο lieme.txt ουτε και τα αλλα που ειπατε!

Μπορειτε να με βοηθησετε ρε παιδια!?

Επεξ/σία από Manos12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...