jonsof Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Kserei kaneis thn mousikh pou eixe sta trailer tou o Arxontas ton Daxtulidion?
jonsof Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr> Kserei kaneis thn mousikh pou eixe sta trailer tou o Arxontas ton Daxtulidion? <hr></blockquote> I am testing!
Cue Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 http://www.soundtrack.net/soundtracks/database/?id=468<p>Για τσέκαρε εδώ. Δεν είμαι και σίγουρος. Είναι τα κομμάτια από την ταινία του '78. Ίσως να ήταν καλό και να το δανειστήκανε. Γενικά σε αυτή την διεύθυνση έχω βρει αρκετά. If u find anything let us know
Cue Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Το κομμάτι λέγετε Gothic Power από Christopher Field<p>Το έχω βρει, αλλά ποιότητα χάλια...μάλλον ηχογραφημένο από το trailer. Μπορώ να στο στείλω αν θέλεις...
jonsof Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Nai an mporeis kane to kopo, se euxaristo. Sto audiogalaxy den exei tipota?
jonsof Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 To katevasa apo to Audiogalaxy, exei xalia poiothta kai akougete poly siga. Kala auton ton Christopher Field den ton ksero exei grapsei gia tainies mousikh? To gothic power htan se kamia tainia?
Cue Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Ναι ρε γμτ είναι χάλι.. Βασικά έστειλα σε έναν email για το κομμάτι. Αν μου απαντήσει θα σου πω.<p>Δεν έχω ιδέα για τον Chris ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.