panpol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δείτε πρώτα αυτό για να πάρετε μια ιδέα : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977847&product=941824 και τώρα αντί να δώσετε τα 15 ευρουλακια άπαρτε ένα πλαστικό τυλίγματος εύθραυστης συσκευασίας (αυτό με τις φουσκάλες) κόψατε το στης θήκες του pc σας και κολιστε το επάνω. Κάνει ακριβώς την ιδία δουλειά και είναι δωρεάν ! Το έχω κάνει στο δικό μου pc πριν 3 χρόνια (επειδή με ενοχλούσε ο θόρυβος) και δεν ήξερα καν ότι θα βγει κάτι τέτοιο στο εμπόριο ποτέ … Και έκανε δουλειά! Λέτε να ζητήσω δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ;;; lol ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εσωτερικα στις ελευθερες επιφανειες εννοείς; απορροφα τον θορυβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panpol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ναι ακριβώς. Και αν θέλει κάποιος, κάνει και τρύπες εκεί που είναι ο πλαϊνός αερισμός ή δεν βάζει καθόλου σε εκείνο το σημείο. Η ιδέα μου είχε έρθει από κάτι ταινίες με μουσική που για ηχομόνωση σε αυτοσχέδια μουσικά γκρουπακια έβαζαν … αβγοθήκες στους τοίχους! Και λεω αν δουλεύει γι αυτούς γιατί να μην δουλέψει σε εμένα . Και δούλεψε !!! Το σχήμα λόγω τον φουσκαλών είναι ίδιο με τις αβγοθήκες… Άσε μου από βάρος μηδέν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Πο πο φίλε έξυπνο.. θα μπει στο παλιό pc (το καινούργιο είναι μουγκό) Ευχαριστώ!!! Λέτε να ζητήσω δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ;;; Να ζητήσεις να ζητήσεις:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Πολύ ενδιαφέρον αν όντως γίνεται δουλειά.Έχω κι εγώ ένα pc που βουίζει σαν αεροπλάνο,θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panpol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε και θα με θυμηθείς και επ ευκαιρίας κάνε και ένα καλό καθάρισμα στα ανεμιστήρακια (cpu + κάρτας γραφικών) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και με τι το κολλάς στα τοιχώματα? μήπως ανεβάζει την θερμοκρασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε και θα με θυμηθείς και επ ευκαιρίας κάνε και ένα καλό καθάρισμα στα ανεμιστήρακια (cpu + κάρτας γραφικών) Θα το δοκιμάσω σύντομα,το έχω καθαρίσει αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι και ότι πιο καινούργιο(5ετών +) και έχει κι ένα φτηνό τροφοδοτικό που κάνει αρκετό θόρυβο,γι αυτό ο θόρυβος αυξάνεται. και με τι το κολλάς στα τοιχώματα? μήπως ανεβάζει την θερμοκρασια? Όντως αυτό το έχω απορία κι εγώ.Αν το κολλήσεις με κάτι δυνατό και μετά θελήσεις να το βγάλεις ? Και η θερμοκρασία με απασχολεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και εμείς με τα CM Stacker που είναι ανοιχτά από παντού τι κάνουμε ; καλύτερα να τα σκάσεις σε καλούς και ήσυχους ανεμιστήρες παρά να παιδεύεσαι με ηχομονώσεις και ιστορίες imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ναι βέβαια το τροφοδοτικο έχει τρύπα από πίσω οπότε ο θόρυβος έτσι κι αλλιώς θα βγαίνει απο κει.... επίσης ολοι οι ανεμιστήρες έχουν ανοιγμα οπότε ο θόρυβος θα βγει σίγουρα.. απλως αυτή η ιδέα θα κόψει λίγο θόρυβο απο το συντονισμό της πλαινής λαμαρινας, δεν νομίζω να κάνει και θαύματα... σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 θαύματα δεν θα κάνει σίγουρα αν έχεις πρόβλημα με τριξίματα απο τις λαμαρίνες κόλλα λεπτά πλατιά κομμάτια λάστιχο εκεί που ενώνουν και θα δεις πως θα βγάλουν τον σκασμό δοκιμασμένο σε αντλία που κάνει πολύ χειρότερο τρίξιμο από τις λαμαρίνες του κουτιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ναι βέβαια το τροφοδοτικο έχει τρύπα από πίσω οπότε ο θόρυβος έτσι κι αλλιώς θα βγαίνει απο κει....επίσης ολοι οι ανεμιστήρες έχουν ανοιγμα οπότε ο θόρυβος θα βγει σίγουρα.. απλως αυτή η ιδέα θα κόψει λίγο θόρυβο απο το συντονισμό της πλαινής λαμαρινας, δεν νομίζω να κάνει και θαύματα... σωστα? Για το τροφοδοτικό το ξέρω,απλά εννοούσα ότι ο θόρυβος του τροφοδοτικού(που έτσι κι αλλιώς είναι λογικός) έρχεται να προστεθεί υπόλοιπο θόρυβο και το αποτέλεσμα δεν είναι και ότι το καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panpol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 και με τι το κολλάς στα τοιχώματα? μήπως ανεβάζει την θερμοκρασια? ta toixomata ego toulaxiston ta kolisa me uoxou grafioy .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μην το ψάχνετε δεν έχει εμφανή διαφορά σε θόρυβο με αυτό το υλικό. Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για να κάνει τάφο το case του, είναι η προσθήκη ricofon ή πισσόχαρτου ή πολυουρεθάνης στο εσωτερικό της λαμαρίνας του case. ....Με μοναδικό θύμα την θερμοκρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RiPPeRilion Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω οταν ανοιγω το PC κλεινουν το δρομο μπροστα γιατι νομιζουν οτι γινονται εργασιες ΕΥΔΑΠ! Θα το δοκιμασω σιγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.