xalia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 δεν έχω βγάλει άκρη...φτιάχνω ένα web app σε ruby on rails, τι πρέπει να μου προσφέρει ο host για να τρέξει σωστά? με apache, php και mysql είμαι okay??
alexandr0s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Για να μη τραβάς τα μαλιά σου υπάρχουν hosts που είναι έτοιμοι για να τρέξουν εφαρμογές ruby on rails.
CyberCr33p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Σου προτείνω να επικοινωνήσεις με διάφορους webhosts και να τους ρωτήσεις.
nemlah Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 RoR Deployment απαιτεί ruby, gems και μια βάση δεδομένων που γουστάρεις/ξέρεις. Κάνε google για το πώς το κάνεις Install se dedicated server. γενικώς σε shared env δύσκολα θα βρείς κάτι αξιόλογο στην ελλάδα. Slicehost για μια φτηνή λύση στην αμερική.
xalia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 για να δούμε, έστειλα ένα mail στη freehostia που έχω ήδη ένα site μου, να δω τι θα μου πουν...
gvard Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα και καλή χρονιά, Αν σε ενδιαφέρει hosting στην Ελλάδα υποστηρίζουμε ruby on rails σε όλα τα πακέτα μας (http://www.hyperhosting.gr).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.