KANTAFY2002 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καταρχην χρονια πολλα σε ολουσ και καλη χρονια περνω απο τα xp σε ubundu και οταν πηγα να στησω ενα προγραμα με βγαζει το εξησ μυνημα only one softwer management tool is allowed update manager aptitude ore sunaptic first μετα πηγα να ανοιξω τον sunaptic manager και μου βγαζει το εξησ E: dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a' to correct the problem. E: _cache->open() failed, please report. παρακαλω ποιοσ μπορει εασ με βοηθηση σημειωνο οτι ειμαι νεωσ στο λειτουργικο αυτο και θελω λιγη βοηθεια ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Σου λέει ακριβώς τι να κάνεις αν το διαβάσεις προσεκτικά.Ανοιξε την κονσόλα και δώσε sudo dpkg --configure -a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KANTAFY2002 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου σε ευχαριστο εαν μπορεισ πεσ μου και το εξησ πηγα να εγκαταστησω και τουσ νεουσ οδηγουσ τησ καρτασ γραφικων και μου ζηταει να ειμαι syper-uzer πωσ θα παρω αυτα τα δικαιωματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Για πες μου ποιά κάρτα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KANTAFY2002 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ATI RADEON X 1300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Εγκατέστησε τους driver που υπάρχουν μέσα στην διανομή σου μέσα από το πρόγραμμα διαχείριση οδηγών κλειστού κώδικα που βρίσκετε στο menu Συστημα>διαχείριση συστήματος.Αν θέλεις να έχεις compiz-fusion μπορείς να εγκαταστήσεις του τελευταίους ati driver μέσω του envy tool http://www.albertomilone.com/nvidia_scripts1.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KANTAFY2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου σε ευχαριστω για την βοηθια σου θα τρεξω το συγκεκριμενο αρχειο και θα δω τη γινεται καλα τα ubuntu 64 αλλα η αλλαγη απο χπ με ερχεται λιγο δυσκολη το ζητουμενο ειναι εαν θα μπορεσω να ενεργοποιησω το deskotp effe με αυτον τον τροπο αναλογο προγραμα του flashget? παντωσ και παλι σε ευχαριστο. cris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 προσωπικά χρησιμοποιώ το kget αλλά είναι για kde δοκίμασε το πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.