Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop

evitouli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλα!

Είμαι "φρεσκαδούρα" εδώ, οπότε καθόμουν και διάβαζα προηγούμενες συζητήσεις, προκειμένου να δω περί τίνος πρόκειται. Επειδή λοιπόν είστε όλοι απείρως πιο κατατοπισμένοι από όλους τους πωλητές η/υ, έχω να κάνω μια πολύ απλή ερωτησούλα:

Ποιο laptop να προτιμήσω, έχοντας στην άκρη περί τα 1200-1400€;

Keep in mind:

-η χρήση του δεν θα ενταχθεί στα βαρέα και ανθυγιεινά (λίγο internet, λίγη μουσική, καμιά ταινιούλα, ελαφρά επεξεργασία photo και video)

-δεν θα ήθελα κάτι με οθόνη μεγαλύτερη των 15.4' (17αρα για φορητό...ξερω γω?)

-bluetooth συνδεσούλα καλοδεχούμενη (έχω και το Pi1, οπότε εξυπηρετεί)

-σημαντικό! είμαι κοριτσάκι και δεν θα ήθελα κανένα "τέρας". Εννοώ, λίγη κομψότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...

-μην είναι για πέταμα μετά από 1 χρόνο...

Ζητάω λίγα, έτσι;;

Ευχαριστω για την υπομονή σας!

Εύη

Δημοσ.

Καλωσόρισες και καλή χρονία.

Για αυτά που ζητάς πέρασε από το Mediamarkt και αγόρασε το Asus F3SA στα 900 ευρώ.

Τα 1200-1400 είναι πολλά για τη χρήση που θέλεις και η προσφορά από το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αχτύπητη.

Δημοσ.

καλό το ασους, αλλά δε θα το έλεγα και το πιο "όμορφο" λαπτοπ! :-D

τα "κοριτσάκια" βρίσκουν τη σειρά Α200 της τοσιμπα πολύ καλύτερη εμφανισιακά! μιλάω με αποδείξεις...

όπως και να'χει, να αγοράσεις φορητό λόγω εμφάνισης είναι λίγο άκυρο, αλλά και η πρόταση του φίλου θα σε καλύψει απόλυτα - ειδικά στο θέμα επεξεργασίας φωτο-βίντεο!

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις για στην Apple.

Για ομορφία δε χρειάζεται καν να μιλήσω....μιλαεί μονο του το Macbook

Για λειτουργικό δε θα εχεις κανένα πρόβλημα είναι πολυ απλό...είμαι χρήστης Μac εδω και μια βδομάδα και έχω πάθει πλάκα με το πόσο απλό είναι...

όσο για τη συμβατότητα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού μπορεις να του βάλεις και windows (ως δευτερο λειτουργικό), αν σου είναι απαραίτητο...

προτεινόμενο μηχάνημα....Μacbook White 2.0GHz Intel Core 2 Duo.

φαντάζομαι οτι δε θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω!!!

Αυτά...

σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Μιχάλης

Δημοσ.

Κοιτα το asus απο το mediamarkt(κορυφη ποιοτητα και κορυφαια τιμη) ή καποιο hp pavilion (που ειναι και ωραια εμφανισιακα) με επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια (+100 ευρω).

Τα apple(αν και ομορφα) εχουν αρκετα τσιμπημενη τιμη και μονο 1 χρονο εγγυηση..Βεβαια αν θελεις κατι διαφορετικο,ειναι μονοδρομος..

Δημοσ.
καλό το ασους, αλλά δε θα το έλεγα και το πιο "όμορφο" λαπτοπ! :-D

τα "κοριτσάκια" βρίσκουν τη σειρά Α200 της τοσιμπα πολύ καλύτερη εμφανισιακά! μιλάω με αποδείξεις...

Το Asus βρε έχει τη στιβαρή ομορφιά μιας Mustang :)

Τα κοριτσάκια να πάρουν δικό τους laptop αν δεν τους αρέσει...

Δημοσ.

καλα, τν ομορφια ενος Μustang τν εχουν μονο τα thinkpad ολα τα αλλα τ παλευουν+8α το παλευουν.. .;) Λοιπον αν εχεις τα λεφτα +δν σε νοιαζει να αφησεις πισω τα παραθυρα παρε apple αλλα κοιτα επισης +τ vaio cr ισως σου αρεσει αν +αυτο ειναι τσιμπημενο.Παντως αν οντως σε νοιαζει η αποδοση παρε το asus +δν 8α χασεις μν ξεχνας +τα 2 χρονια εγγυηση!

Δημοσ.

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.

Σε όσους στάθηκαν στο θέμα εμφάνισης, να υπενθυμίσω ότι ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε, απλώς δεν παύει να είναι ένα θέμα. Φυσικά και θα προτιμήσω ένα καλό μηχάνημα σε σχέση με ένα όμορφο κουτάκι. Βy the way, το ροζ δεν είναι καθόλου το χρώμα μου! (η Barbie πεθανε, ζήτω τα transformers!)

Εύη

Δημοσ.

τα asus πάντως είναι πολύ καλά laptop. Εγώ έχω δύο vbi(verified by intel) με σασί και motherboard asus (τα s96s και s96j ) και παρόλο που δεν είναι και τα πιο όμορφα laptop είνια πολύ αξιόπιστα και πολύ γρήγορα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...